Bobocei de sept-oct 2012 (24) - Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 22
g_rainbow spune:
elfica, eu am cerut cezariana daca tot m-au intrebat. mi-e totusi frica de taietura anterioara si de intreruperea injectiilor cu clexane. asa stiu o treaba, pe 29 nu fac injectia, pe 30 ma duc la cezariana. asa cu naturala mereu stau cu grija....daca fac injectia si ajung apoi la spital, sunt destule. recuperez si va mai scriu imediat
Gabrielle, mami de Lucas (14.10.2010) si 37+
2 ingerasi in ceruri, opriti din evolutie la 12 si 16 saptamani
mutatia MTHFR C677T heterozigota si mutatia MTHFR A1298C heterozigota
Kytana spune:
Semnez, semnez condica!
Promit ca maine dimineata la prima ora sa deschid un nou capitol si sa o trec si pe Oana pe prima pagina
Acum sunt vai de mine de oboseala, dar fericita tare! In primul rand pentru suratele mele care vin toate cu vesti bune, tare ma bucur! Celor care merg maine la control (mami.ilinca, lalu, iertati daca mai sunt fete si neuronul meu adormit nu isi aminteste) va tin pumnisorii sa veniti cu vesti fantastise.
Lalu, poate nasti maine Cum ar fi??
Astazi mi s-a facut un mare bine. Am intrebat mai demult intr-o doara o colega care are un baietel de aprox 3 anisori, nascut in octombrie, daca nu cumva mai are ceva de prisos de la el. Si astazi a venit si mi-a umplut la propriu holul cu hainute care mai de care de la 0 - 18 luni! De aceea am absentat. In primul rand eram prea pentru a rosti vreun cuvant: sase saci mari de hainute. Apoi le-am luat la rand, le-am triat pe dimensiuni si mi-l imaginam pe don'soru pinguin in ele...
Of ce dragi imi sunteti! Va pe toate-toate Pe maine dragelor, nani dulce fara mers la baie
33+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Iulia va invinge cancerul!
carinablanca spune:
Buna seara la toata lumea,
Azi am schimbat si noi saptamana asa ca ma simt tot mai bine ca stiu ca bebe a stat la mine in burtic cat mai mult.
Eu ma simt intr-o zi bine si in alta mai rau, dar per ansamblu ok.
Abia am citit ce ati scris si nu am puterea sa raspund la fiecare in parte. Ma bucur ca toata lumea e bine si bebeii stau la caldura.
Va pup pe toate cu mare drag si va multumesc ca v-ati gandit si la noi.
Noapte buna!
Mami de fetita cu fundita Maria si 34 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
lalu85 spune:
Neata fetelor
Sunt matinala pt ca merg la control azi si...poate ma opreste sa nasc va tin la curent
lalu85 39+ cu
lalu85 spune:
Kytana, cum o sa reusesc sa iau legatura cu ea o voi intreba si te pun la curent
lalu85 39+ cu
Kytana spune:
Neata fete frumoase!
Lalu, cand pleci la doftor? Acum ma apuc sa fac casuta noua sa avem unde sa ne asteptam minunile!!
33+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
Iulia va invinge cancerul!
Mirabelac spune:
Va zic si eu cu intarziere La multi ani Mariilor care sarbatoresc acum, la noi in Moldova acum se face pomenire pt morti, si in calendar este de fapt Adormirea Maicii Domnului, Sf Maria e pe 8 sept.
Kytana si eu mi-am scos 2 alunite care nu pareau ok, insa a iesit bine anatomia patologica, am fost la 3 medici care au zis sa le scot, intre timp au crescut altele. Acum am citit si eu de Monica, Dzeu s-o odihnesca, dupa nastere o sa ma duc, eu am dr mea care ma si cheama la scos, nu sta la discutie.
Elfica multumesc pt cuvintele frumoase, chiar nu eram asa inainte de a avea copilul, poate nu imi cunosteam unele talente... nu stiu... m-am schimbat foarte mult dupa nastere, fac lucrurile mai cu pasiune si probabil de asta. Insa talente artistice n-am avut niciodata, nici acum nu stiu sa desenez un om de ex., si David imi spune ca nu stiu sa desenez, daca ma inspir de undeva imi iese. Pun suflet foarte mult in ceea ce fac, poate de asta. Acum am alt pitic pe creier, am o masuta si 2 scaunele care vreau sa le reconditionez, sa le vopsesc, daca iese ceva va arat si voua. Eu stiu, la cezariana de vreo 200 euro medic si in jur de 300-400 ron anestezist. La naturala nu stiu, probabil mai putin. La noi se plateste si o taxa de 500 ron pt cezariana.
Simona foarte frumos si in detaliu ai scris tu cum l-ai pregatit pe fratior, cam asa am facut si eu in mare. Speram sa fie ok dupa, chiar acum recent am auzit de 2 cazuri care au ajuns la psiholog cu fratele mai mare din cauza aparitiei fratelui mai mic. E foarte complexa mintea lor si nu stii cum sa faci sa fie bine. Eu zic ca daca-i iubim ca si pana acum o sa fie bine.
Mihaela eu am avut asa probleme la inceput cu familia, care mai de care cu idei despre cum sa cresc copilu', imi spuneau ca pana la botez sa nu-l scot, pana la urma m-am impus si i-am convins ca trebuie scos la aer si din a 5-a zi am iesit zilnic afara. Eu mi-am ales un pediatru mai modern care recomanda asta si le spuneam si lor si au acceptat pana la urma. Asa se opuneau si cu intratul meu in biserica la botez, pana la urma am intrat in pridvor dar am fost acolo, asta mi-am dorit.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
Povestea nasterii lui David
sapt. 35
sandy_2008 spune:
ce enervante sunt reclamele de pe aici...apar pe toata pagina de o mie de ori...
daniela, multumesc de intrebare. eu sunt pe aici zilnic, dar nu ma invrednicesc sa scriu...
ieri am avut eco de trim III si bebe are 1,700 kg, de acum va trebui sa masuram din 2 in 2 sapt din cauza riscului de retard de crestere...
vad ca faceti sumarul cheltuielilor din sarcina...mie imi este frica de acest calcul...tinand cont ca numai pe o eco am dat 500 lei (mi se taxeaza 250 eco + 250 consultatia, la fiecare vizita) iar la eco de trimestru am lasat cate 750 lei (500 eco + 250 consultatia)...
plus alte milioane pe analize si interventii...
noroc ca mi s-a aprobat restructurarea creditului si macar 6 luni platesc mai putin la banca...
mi-am facut deja o programare la medlife pentru o eco la san (am avut un nodul pe la inceputul anului de care nu mai stiu nimic...iar alunite am cateva, dar par ok...doar cele de pe gat, care sunt multe si urate, s-au inegrit si s-au marit un pic...o sa merg si la un dermatolog...din pacate tragedii ca cea a monicai se intampla...
nu stiu sa "Scot" motate, dar urez nastere usoara fetelor pentru care termenul se apropie!