Bobocei de sept-oct 2012 (24) - Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 21
Adriana_77 spune:
Daniela suntem bine, multumim ca si pana acum: arsuri, greturi, varsaturi, insomnii, dureri de toate cele... dar ce conteaza in curand vine bebe! V-am citit constant, dar nu am noutati, luni merg la control.
Astept sa scot motatele ptr Lalu si tziziri, ma bucur ca toti boboceii sunt bine si la locurile lor si sper sa respecte ordinea de pe prima pagina, sa nu se grabeasca niciunul.
La multi ani Pati!
Felicitari Andreea, multi inainte.
35+ Bogdan Alexandru
stella87 spune:
Fetelor, mi-a iesit si mie o mancarica de cartofi cu pui tare buna, asa cum imi facea bunica in copilarie. Daniela, o portie la pachet pt tine!
Kytana, drumurile prin Bucuresti mi se par mai extenuante sau poate doar am avansat cu sarcina si totul e mai obositor Oricum, acuma am o durere de spate dupa doua ore in bucatarie. Ce-i drept, am si maturat nitel si am spalat aragazul Oricum, Bucuresti scrie pe mine pana nasc, dar se descurca sotiorul. Deja duce patutul cumparat, ca sa-l puna in dormitor, sa se aeriseasca si el nitel. Tin minte ca ziceati voi ca s-ar putea sa aiba un miros din fabricatie.
Apropo, asa ma oftic ca habar n-am sa fac dulciuri in casa si tot cumpar chestii nesanatoase de la magazin. Totusi poate imi iau inima-n dinti si incerc si eu retetele voastre, sa vedem ce iese
Daniela, cu dermato nu ma stresez, a fost mai mult un wake-up call (nu gasesc varianta in romana :)) ), ca am o alunita la baza sanului unde mereu imi trece sutienul, iar in sarcina s-a marit nitel si mi-a mai aparut una mititica. Nu strica sa vad ce-i cu ele Apropo, bun sfatul pe care i l-ai dat Mihaelei, sa spuna ca medicul ii indica iesitul afara, plimbarile, pt refacerea uterului, nu stiu, zic si eu.
La mine, bebe Matei e cu capul in jos (ni s-a confirmat si ieri) fundul in dreapta si impinge cu picioarele in stanga, deci am aceeasi forma ciudata a burticii
Tzitziri, mai ai asa putin pana iti vezi minunea E bine ca ajungi la termen cu bebelina, iti tin pumnii sa iasa totul perfect cu cezariana!
Patricia, la multi ani!
Paula, felicitari pt bebe si vestile super de la eco!
Andreea, felicitari pt semnatura! Mi-ai adus aminte sa o schimb si eu, ca tot azi aniversam Hehe, si la noi e Andrei, dar a doilea nume. Il vom striga Matei.
fericita 35+ cu
stella87 spune:
Off, Adriana, greturi, varsaturi si acum pe ultima suta de metri? Las ca vine bebele si-ti revii in forma maxima de altadata
Chiar ca, se termina capitolul fara niciun bobocel. Las ca-i mai bine asa, sa mai stea la caldurica, desi abia astept sa scot motatele si sa vad pozele cu bebeii mici si scumpici
fericita 36+ cu
patricbebe spune:
Buna seara!! Multumesc mult pentru urari!!! Va doresc si vou sa vina bebelusii la termen, grasuni si voiosi si sa avem parte de tto ce ne dorim si e mai bun in viata!!!
Lalu abia astept sa ne spui ca bebe a venit!!!
34w cu Ilaria Rita
mami.ilinca spune:
Olivette:35+ deja! Doamne ajuta in continuare! eu incerc sa beau seara apa mai putina, altfel ma trezesc sa ma duc la baie si apoi zboara somnul.... noroc cu fiica-mea mare care se culca pe la 11 noaptea ,pana mai strang si eu dupa ea, se face 12 si apoi la 6.30 -7 sunt fresh. Nu inteleg cum imi ajung asa putine ore de somn.
Nu mai stiu(Andreea): la multi ani fericiti impreuna!Sf Andrei sa protejeze bobocelul, e un nume tare fain.
Stella: ce bebe pufos ai tu acolo in burtica! Sunt sigura ca sotul tau va aranja totul asa cum ii spui tu!
Carmen:bine ai revenit cu scrisul printre noi!ce mare ajutor o sa ai tu de la fetele tale, te rasfata si au grija de tine, cred ca o sa fie topite dupa micutul bobocel!
Corinuka:tin pumnii sa ajungi la termen! aia grija cu babaydrinkul, e destul de controversat, are si mult zahar,nu stiu ce sa zic ....
Anidaz:wow doar 3 saptamani AMR! Adica da, ma astept sa nasca Lalu, dar parca restul mai avem...., se pare ca luna asta vin si boboceii! M-am trezit si eu la realitate
Kytana:sanatate multa prietenei tale! ce ghinion a avut, saraca.
Mihaela: nu suna prea bine treaba cu 6 sapt inchisa in casa, poate se razgandesc totusi sau faci un circ monstru, doar ai o scuza , abia ai nascut si esti putin ravasita.
Patric bebe:la multi ani!
Oana: ultima saptamana cu burtica sa iti fie frumoasa , linistita si sa-ti ajute Dumnezeu in fiecare zi!Eu ma rog sincer sa fim sanatoase toate sa ne vedem boboceii mari , la scoala, facultate si sa ne faca bunicute!
Paula: bravo bb! bravo mami!
Noi suntem bine, cu emotii pt maine, sper sa venim cu vesti bune !
va pup pe toate
nu_mai_stiu spune:
Adriana_77,stella87,patricbebe,mami.ilinca
Off fetelor,fac ce fac si tot va pandesc,sa vad cine si ce a mai scris.Tare imi sunteti dragi si va iubesc eu pe voi. Valabil pentru toate,fara exceptie !
ANDREEA 35+ cu
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: 14.09.2012
marikaki spune:
Salutare tuturor burticilor si un calduros "La muti ani!"sarbatoritelor de ieri(scuze pentru intarziere) Felicitari si celor ce au schimbat satamana!
Si noi suntem la capitolul aniversati mai ales astazi. Aniversam 4 anisori de la casatorie, si schimbam si saptamana ]. Deci, oferim tort la toate burticile si va multumim frumos pentru urarile de ieri.
Ieri, am mers la spital pentru control,dar am fost foarte dezamagita. Doctora era de garda si avea foarte multe operatii de facut, iar noua nu ne-a acordat mare atentie (desi urma sa intre in concediu). Am facut o cardiograma pt bb si cum contractiile persista mi-a marit doza de "yutopar" la pranz. In rest, nici o ecografie, nici medicamente prescrise, nici analize de facut, nimic. Sa revin cu un telefon pe 3 sept.. In asa conditii, voi merge la fostul doctor pentru al vedea pe bb .
La calculator mi s-a ars placa video si reparatia ma costa 300 euro, deci, momentan o sa profit de calculatorul sotului.
Mirabela superb desenul. Felicitari!
Corinuka_g asemanator este si medicamentul meu, asa ca tratamentul trebuie urmat in contiuare pntru binele nostru si al lui bb.
patricia"La multi ani!" si petrecere frumoasa!
Tzitziri si Lalu va tinem pumnii si sa aveti parte de o nastere usoara!
Nu mai stiu multi ani fericiti impreuna alaturi de bb.
Va pupic dulce pe toate burticutele .
35w
Raul-Ciprian
danielabejan spune:
adriana ma bucur k esti bine si sper sa vii cu rezultate foarte, foarte bune luni, multa sanatate si poate o lasa mai moale si greturile k imi inchipui k te-ai saturat de ele
stela astept pachetul cu mancarica si asa is iar in pana de idei la capitolul mancare , nu mai stiu ce sa mai gatesc, m-am cam saturat de toata manacarea mea parca e mai buna a altora, cat despre bebe se pare ca bebe matei si bebe emma au cam aceeasi pozitie si de aia de muta burta din loc. Daca iti place checul cu mere iti pot da o reteta super usoara si cu siguranta o sa iti iasa prajitura k nici eu nu is mare talent la praji si nu am asa rabdare de fapt
mami-ilinca nici sa nu te gandesti k maine ai putea veni cu alte vesti in afara de super bune
marikaki multi ani fericiti impreuna, alaturi de bebe, sa va iubiti mult in continuare si sa te pastrezi in forma caci faci parte dintre putinele mamici pline de energie, care mai poate face mici excursii si profita in sensul frumos de sarcina cu o silueta de invidiat, multa sanatate si mai scrie-ne si noua pe unde te mai plimbi cu burtica. sper sa se rezolve problema cu calculatorul si cat despre dr nu iti mai face sange rau k bebe bine cu siguranta si nu ai nevoie de confirmare de la dr,.
si somn usor tuturor
33+ Emma
danielabejan spune:
kytana pe unde mai umbli la ora asta de nu participi la scrierea condicii de seara?
33+ Emma
Elfica spune:
Mamiilinica: Si eu fac ca tine, ma culc pe la 12-12.30 si pe la 7-7.30 imi da desteptarea Iulia si nu am ce face decat sa ma trezesc. Dar la pranz, cand doarme ea, pana imi da drumul (ma incapatanez sa o alaptez in continuare), atipesc si eu putin, 15-30 minute, pe care le dorm atat de profund, ca nu imi vine sa cred cat de odihnita ma simt pe urma. De regula incerc sa dorm mai mult langa ea, dar mai am diverse treburi care nu ma lasa si nu am incotro, ca altfel le fac fara ea langa mine.
Grainbow: Tu pe cand ceza, 30? Si de ce direct ceza, nu era vorba sa te lase o ora-doua, sa vada cum reactioneaza organismul si abia apoi, daca se impune, sa ajungi la taiere?
Pupici, ca sotul s-a pus la nani si fac galagie cu tastele. Ma duc sa halesc ceva inainte de nani. Pe maine!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
31 +