Bobocei de sept-oct 2012 (24) - Hai Lalu!
Raspunsuri - Pagina 11
Ramona_bm spune:
Buna!
Lalu nu am apucat sa intru mai repede dar am stat putin cu sufletul la gura gandindu-ma ca ratez sosirea primului bobocel. Ma bucur ca m-am inselat si nu am ratat deocamdata nasterea
Curaj mamico ca deja esti pe ultima suta de metri si imediat iti vei intalni minunea!
Nu stau sa scriu mai multe acum ca m-a lovit somnul si pe mine asa ca ma retrag langa broscuta.
Noapte buna fetelor!
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
27+ Emma Andreea
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
anidaz spune:
Neata burtici!
Lalu si eu cred ca e primul semn al marii intalniri cu iubitul tau bobocel,de aceea scot niste majorete de incalzire pentru voi doi
Kytana imi pare rau ca ai cazut si tu,dar ma bucur ca totul este bine sa stii ca si eu am un mare chef de plimbari in fiecare zi,
Mirabela este foarte reusit desenul ,degeaba zici ca nu ai talent ,rezultatul te contrazice,
Ramona ,nu ratezi tu prima nastere de aici ca te anunt eu cand va fi sa fie,
Lulutza m-ai pus pe ganduri serios cu mainile,eu la ambele am acest gen de durere ,aseara de exemplu nu mi-am putut desface sutienul ,m-a ajutat sotul asa de tare ma dor,si da la un click cedeaza durerea dar la orice flexiune a incheieturii strang din dinti.Trebuie sa merg si eu sa-mi faca infiltratii dupa ce nasc.
Paula cred ca racoarea asta ne invioreaza pe toate ,si eu ma simt mai vioaie de cand sunt sub 28 de grade,ne ridica moralul ,este?
RamonaCopot bine ai revenit,ma bucur ca sunteti bine .Despre Garmastan si eu il folosesc de o saptamana fiindca ajuta la formarea sfarcurilor in cazul in care nu sunt destul de mari si daca sunt foarte sensibile la atingere,cazul meu,de aceea desi mi se pare tare dureros ma masez in fiecare zi cu el ca sa fie pregatite pt.gurita lui Bogdan.
Patricia cand ajunge mama ta la tine?m-ai distrat cu betele si guguloiul pe post de cap ,las ca face bunica o camera de vis pentru nepotica ei
Vero m-a luat cu friguri cand am citit ce veste ai primit,este foarte frumos ca o sa ai pereche ,dar cred ca socul a fost mare,cum zici tu bine ca ai aflat acum.
Bob mi-a placut faza cu motanul,eu am fost nevoita sa cedez o steluta muzicala lui Piki fiindca de cate ori o pun pe burta sa cante el vine si mi-o ia,asa ca aceea va ramane a lui
Olivette ,aceeasi faza cred ca e peste tot,la inceput cand ziceam ca o sa am baiat auzeam:”no lasa nu-i bai ca doar n-o sa-l lasi in spital ”,acum aud ”ooo cine stie ce mandru e tati ”nu inteleg de unde concluzia ca eu n-as fi mandra de el,
Stella azi intreb doctorul de familie ce recomanda in loc de baneocin si o sa scriu,desi tind sa cred ca tot alcool alb va recomanda si el.
Simonix mie imi place cum abordezi problema cu fratiorul mai mare si cred ca va veti descurca cu brio ,dar cum ai spus si tu cred ca depinde de la copil la copil in functie de varsta abordarea corecta.Sa mai scrii ca-mi place cum o faci!
Mami ilinca,elfica,corinuka,carmen ,Mariana ,Daniela voi ce mai faceti?
Sunt sigura ca am uitat sa nominalizez pe toata lumea dar dau vina pe neuronul gravid ,
34+
anidaz spune:
Eu am facut in ultima saptamana niste vergeturi oribile pe burta,si ma si manca de-mi vine sa ma rup ,insa nu suport nici o crema,am tot incercat ,nu suport nimic,ma manca mai rau de la creme,nu le suport nici pe fata.De la atata scarpinat s-au inrosit si inflamat,azi merg oricum la medicul de familie si-l intreb ce as putea face.
Socrul meu este inca la reanimare,este slabit dar optimist ca a trecut cu bine de operatie si asteapta sa se vindece sa vina acasa.
Tati este mai bine si el ,acusi se va interna pentru analize si atunci vedem ce va face mai departe.
Aseara am simtit si eu pentru a doua oara ca a sughitat bobocelul meu
34+
Kytana spune:
Buna dimineaaata! Haideti la un ceai fierbinte, numai bun sa ne dezmortim in aceasta frumoasa dimineata de august
Ce fac burticile? Astazi m-am trezit cu gandul ca este sambata, nu stiu de ce. Oricum am pierdut orice notiune a timpului
Adina, cat ma bucur ca este mai bine tati tau. Doamne ajuta sa fie bine in continuare si el si dl socru. Mai Adi mai, nu te mai scarpina, ca faci rani. Incearca cu ulei de masline (daca nu ai incercat deja) Poate il vei suporta mai bine. Sau unt de shea nerafinat, desi e mai greu de gasit in comert... Ma bucur ca sotiorul e mai bine! Te pup
DaniNicio veste de acte? Cum mai sunteti voi?
Lalu, cum mai esti?
Astazi am o zi plina, ma duc la jumulit, ma apuc de bagajul de spital, fac curat, piata samd Iar nu stau cuminte deloc, dar ce sa fac daca imi place?
33+ cu
-= Love life, live love =-
Blog de neuron insarcinat
patricbebe spune:
Buna dimineata!!!
Anidazpentru vergeturi cauta la farmacie daca gasesti vitamina E ulei si te dai dupa dus si masezi bine. Trebuie sa ai grija de ele mai ales acum cand sunt proaspete ca se repara mult mai fumos, cand ajung albe adio, acolo sunt pe viata!! Eu am crema de la Mustela cu care ma inteelg f bine pentru ca e f lejera, e scumpa e adevarat dar un tub mi-a tinut 3 luni fara probleme. Poti incerca cu ceva sudocrem ca sa nu te mai scarpine, altceva nu prea ai ce sa le faci.
Cu animalutele care le aveti, pentru ca si eu sunt posesoare de catel cuminte foc care ieri la operatiunea varuit partea a doua a daramat o cutie cu vopsea si cu laboantele murdare s-a urcat pe canapea. Sa le lasati sa miroasa tot ce e a lui bebe dar cu o mana ferma dar delciata sa luati ceva ce fura si cand le lasa sa fie recompensat. Eu am lasat sa miroasa tot, inclusiv biberoanele ca oricum o sa fie sterilizate dar nu vreau sa il apuce curiozitatea cand imi e lumea mai draga.
In rest, ne pregatim de venirea generalului alias soacra mica alias mama!!!! Ajunge in noaptea asta si cum noi am tot varuit camera ei e plina de diverse, astept sa vina sotul din dotare sa ajute si sa cumparm perne ca pe restul le-a aranajt catelul.
Am vazut ca voi tot operati la torsoane, aici am gasit gata facute in farmacie, speciale pentru dupa nastere. Bine ca nu sunt scumpe dar sunt mari parca pentru elefanti nu oameni
Lalu preventiv in caz ca bebe vrea sa ne dea binete!!
34w cu Ilaria Rita
lalu85 spune:
Fetelor azi m-am trezit ff emotiva, imi vine sa plang si cand ma gandesc ca bb poate veni in orice clipa mi se face si rau, am si fluturi in burta mai ales ca maine este ziua sotului "Marian" si ce frumos ar fi sa vina maine intr-o zi asa mare
lalu85 38+ cu
anidaz spune:
Azi am program de destrabalare, la noi de Sf.Maria sunt tarabe cu de toate si pe-acolo imi voi pierde vremea azi,iar diseara iesim la o terasa ,asa am asteptat ziua de azi de nu va pot spune,de obicei ieseam in seara de 7 septembrie inainte de Sf.Maria mica dar am schimbat ca atunci eu n-oi mai putea ,asa ca ne intalnim cu mici si mari si servim ceva pe-acolo.Simt nevoia de o ultima iesire dezmatata inainte de nastere bounce bounce
Am de gand sa mai si cumpar cate ceva dar doar la fata locului imi voi da seama ce imi mai trebuie.
Acum insa merg vreo doua ore la cea mai mica nepotica ca ramane singurica ,fiindca pleaca trupa la socru-meu si n-ar lua-o cu ei.
Lalu daca ar fi sa ne bagam la presimtiri sau previziuni,eu clar as opta pentru ziua de maine ,nu stiu de ce dar am impresia ca bebicul tau vrea sa vina intr-o zi insemnata!
34+
anidaz spune:
Patricia multumesc de info,o sa caut la farmacie.
Kytana am incercat si ulei de masline dar nici un efect din pacate.
34+
mirela2 spune:
buna mamici
va aduc in atentie un produs pentru bebelusi colacei de inot pt bebe; ii puteti vizualiza pe colaceibebe.webs.com
sunt colacei de inot pt bebe utilizabili atat in cada de baie cat si in piscina sau bazin de la prima luna de viata pana la 2 ani.
daca v am trezit atentia astept comenzi sau orice alta intrebare.
m_m51981 spune:
Hellooooooo fetelor! Va pupa un creier relaxat (trebuia sa ma intorc cu el plin de info ca de aia am plecat la tara, sa invat)..dar pfff..eeeee...el este relaxat si la fel de gol!!!:P:P Noi sa fim sanatosi. Vad ca Lalu e gata..gata.....pffff ce emotii...ma iau caldurile. In rest, ma bucur ca nu s-a grabit nimeni:P. Va pupacesc!