300 lei
Raspunsuri - Pagina 30
michelle-usa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mcoca
Mesajul asta m-a deprimat de numa. Pai la tine e ca la cantina : lunea oua moi, miercurea oua tari. Mi se pare tare trist. Daca baiatul tau ar vrea numai oua ochi, nu i-ai da??? Vicky si Printzesone |
hai sa nu exageram! eu nu vad asta asa dramatic!
desi,daca ar vrea oua ochi pe fiecare zi,zi de zi... nu i-as da.
treb sa manince diversificat.
sutn zile cand ne abatem de la meniu dar il am sa ma ajute si sa ne placa ce mancam ... nu sa ne faca viatza grea.
plus ca am spus ca meniul pt scoala e facut impreuna si pe fiecare luna il schimbam.
asa au si la scoala...lista meniu pt 3 luni.
michelle
a_alinta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victoria_mami Michelle, pun eu lista de cumparaturi si in fiecare zi bifez ce avem nevoie si cand plecam la cumparaturi luam lista: Vegetables: Potatoes Onions Green onions Mushrooms Green Peppers Rainbow Peppers Garlic Tomatoes Cucumber Lettuce Spring mix Lima Beans Broccoli Cauliflower Eggplant Brussels sprouts Zucchini Breads: White bread Whole wheat bread English Muffins Buns (burgers, dogs) Cheeses: Sliced cheese Laughing cow Block cheese Feta cheese Cold Cuts: Canned beef Turkey breast Bologna Ham Roast beef Pepperettes Bacon Baking: All purpose flour Bread flour Powdered milk Yeast Eggs Canned foods: Beans Mushrooms Peas Carrots Potatoes Spaghetti sauce Soups Fruit Drinks: Pepsi Water Tomatoes Juice Apple juice Perrier Water Orange juice Garden Cocktail Milk ½ & ½ Cream Coffee Sauces: (aici am loc gol si completez de mana, ca-s atatea sosuri...) Oils: Sun-flower Oil Olive Oil Margarina Butter Frozen foods: Pizza Nuggets Veggies Fish filet French fries Meats: Beef Cubes Roasting Beef Whole Chicken Chicken Breast Chicken Drum-sticks Chicken Liver Pork Tenderloin Mixed Ground Beef Ground Pork Ground Pork Chops Ribs Hamburgers Hot Dogs Steak Spices: Dry Foods: Sugar Cheese Sauce Swiss Chalet Clean & Bath: Dish Detergent Laundry Detergent Laundry Cond. Swiffer Pads Swiffer Solution Swiffer Dusters Bleach Spray n Wash Dish Sponges SOS Febreze Refills Toilet Paper Tooth Paste Soap Shampoo Conditioner Shower Gel Baby Wipes Munchies: Cookies Chips Sweets Miscellaneous: Le am pe toate pe o pagina, pe 4 coloane. Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia! VICTORIA |
poate lipseste o pagina , ca eu nu am vazut categoria fructelor. voi nu mancati fructe? chiar vroiam sa iti spun ca in loc de suc de portocale sau de rosii cumparat poti sa iti faci in casa cu un juicer sucuri proaspete in fiecare zi.
a_alinta spune:
citat din mesajul lui michelle-usa eu sunt cu listele... asa ca am lista si pt william cu mic dejun si cu mancarea care i-o dau la scoala. in felul asta nu stau dimineatza sa ma scarpin in cap ...cu ce sa-i dau sa manince. lista am facuta impreuna asa ca nu am complains. a fost facuta in excel asa ca e cam aiurea scrisa aici si am si programul de computer si tv pe fiecare zi... Monday Tv 30 min eggs(moi) sandwich butter/gem tea Tuesday cereal Computer 30 min banana Wednesday eggs ( ochi) Tv 30 min salami sandwich smothies Thursday Oatmeal/gris/rice Computer 30 min banana Friday Eggs omleta/scramble Tv 30 min waffle Computer 30 min *** good behavior tea michelle |
numai banana? dintre atatea fructe pe care le poti gasi aici?
Victoria_mami spune:
A_Alinta, pe lista mea apar la prima categoria, cand am dat copy=paste nu a aparut... uite aici:
Fruit:
Bananas
Apples
Kiwi
Strawberries
Melons
Pineapple
Pears
Cut fruit
Olives
eumada spune:
Neata...urati-mi bafta azi e o zi mare si tare am inpresia ca eu si Eva vom cheltui bani.......si deseara iesim in oras...e ziua ei.....azi va merge unde pofteste...si parca vad ca incepe sa ratae cu degetelul ei @si aia si aia si aia....asa zice....
Mai am si de luat pentru casa.....chiar sunt curioasa daca ma pot abtine de la prostii...
mcoca spune:
citat din mesajul lui michelle-usa hai sa nu exageram! eu nu vad asta asa dramatic! desi,daca ar vrea oua ochi pe fiecare zi,zi de zi... nu i-as da. treb sa manince diversificat. sutn zile cand ne abatem de la meniu dar il am sa ma ajute si sa ne placa ce mancam ... nu sa ne faca viatza grea. plus ca am spus ca meniul pt scoala e facut impreuna si pe fiecare luna il schimbam. asa au si la scoala...lista meniu pt 3 luni. michelle |
PAi asta spuneam, la tine e ca la cantina. Din exterior, eu vad ca la voi nu e pic de spontaneitate. Tu esti omul listelor si listutelor, si alea batute in cuie.
Fiecare se organizeaza cum poate/vrea eu sunt numai mirata de atata rigiditate
Vicky si Printzesone