INSEMINARE 92

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Nu s-a discutat inca dosarul meu, o sa se discute pe la sfarsitul lunii.
Ela, pai urma sa imi dea Ovitrel, dar asa a fost situatia. In Z8 aveam ceva foliculi "activati" cum zice dr, apoi in Z10 aveam 2 pe dreptul de 8, in Z12 aveam unul de 14mm, dar la eco aparea bizar pe margini. La rezult de sange din Z12 mi-a iesit progest 1,1, asa ca am repetat in Z13 si crescuse la 2 (deci de faza lutheana) M-a chemat la eco si foliculul meu disparuse, deci clar, s-a intamplat ceva. Plus ca nu e prima daca cand mi se intampla. In mod normal as fi facut Ovitrell in Z14 si la 36 de ore IA.
Ma pune sa fac pauza pana in feb pt ca am prea multe stimulari pe anul asta, adica 5. Oricum o sa imi zica mai clar la sfarsitul lunii ce s-a decis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairisanna spune:

Buna fetelor!!!!sunt novice...poate ma ajutati si pe mine:)))
sunt la prima IA.de ieri am inceput trat aseara am inceput cu Gonal 112.5,am trei zile cu aceias doza dupa care Vineri am programare la eco.
ce este foarte ciudat este ca dupa prima injectie cu Gonal ma simt ciudat cu stari de somnolenta,nervozitate si sani ffff mari...este normal?????

secu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Multumesc de felicitari! Si voua, la toate, un bebel sau doi cat mai repede!

Dana felicitari pt beta! Sarcina usora si pana la termen! Mor de curiozitatea sa aflu, cati bebei ascunzi in burtica.

Gaby daca erai in Romania, sigur te ajuta Cezara sa ramai gravi. Mie imi spunea ca atunci cand imi da Gonal, trebuie sa aiba in vedere si indicele de masa corporala. Adica, la femeile ... mai pline, trebuie sa le cresca doza si pe acest considerent. Daca 2 femei au fix acelasi probleme, dar una e mai plinuta decat celalta, automat Cezara da doza mai mare de Gonal la cea plinuta. De asta, ma gandesc la tine ca poate iti trebuie o doza mai mare. Eu am ajuns la 250 UI si am facut protocol step down. Inceput cu doza mare si scazut la doza mai mica. Imi dau si eu cu parerea...
Pe de alta parte mi se pare ca intr-adevar 5 stimulari intr-un an sunt suficiente, chiar daca tu nu mai poti de nerabdare. Gonalul asta e tare nenorocit. Eu nu faceam mai mult de 3 stimulari pe an. Ma terminau fizic, psihic si financiar, plus ca mai intram din cand in cand si in depresie.

Ana dupa cum spuneam lui Gaby, Gonalul e tare nenorocit. In timpul tratamantului ma dureau sanii, mameloanele, aveam nervi, erau un pachet de hormoni. Somnolenta nu aveam, dar restul le-am avut. Dati seama, brusc corpul e invadat de hormoni, in cantitate mare pe care corpul tau nu-i (prea) produce. Nu suportam sa-mi ating mameloanele. Cand scoteam sutienul mi se parea ca fiecare san catareste 10 kg. Purtam numai sutiene fixe, care sa nu permita miscarea sanilor, ca muream de durere. Pe de alta parte, iau-o ca pe un antrenament inainte de sarcina cand te vor durea sanii rau si vei dormi pe tine.

cu 18+ ... si am inceput luna a-V-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anioana2002 spune:

Felicitari dankutza pentru baietel... ce frumos ca o sa ai pereche...
eu pana acum nu am nimic de la gonal am facut 2 zile si mai am 5 dar am doza cea mai mica de 37,5...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Buna fetelor.

Dankutza felicitari pt eco, a ramas tot baietel. Sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos!

Gabyv imi pare rau ca s-a anulat IA.
(Am vazut ca ai scris la "babute'. Eu le citesc dar nu scriu.)

anioana2002, anairisanna spor la injectat.

Sa va spun despre mine: am fost la Cezara luni, pe 17 ...am primit Gonal pentru 8 zile cate 37.5 ui/zi. Mi se par cam multe zile pentru ca ovulez in ziua 10 de cm (natural) si Gonalul il termin in a 10-a zi de cm. Am de facut estradiolul dimineata (dupa ce termin gonalul) si, in functie de valoare ma cheama la eco sau nu. Pe 26 pleaca la un Congres...e posibil ca IA sa o fac cu Cocei.
Si la mine este tot prina IA si vroiam sa o fac cu Cezara dar...nu ma mai steresez degeaba, vedem ce-o fi!
Ieri a fost prima injectie cu gonal, deocamdata nu am avut niciun simptom.
Mi-a mai spus ceva ce nu stiam: daca declansarea se face cu Brevactid/Pregnyl IA o fac la 36 de ore, daca este cu Ovitrelle se face IA mai devreme pt ca este un produs sintetic si nu-si pastreaza proprietatile 36 de ore (sau se elimina mai devreme).
Dankutza la cate ore de la declansare ai facut IA?

Crisicar parca trebuia sa te testezi!

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

crisia si eu sunt la cezara si tot sapt viitoare cand e plecata ar trebui sa fac IA probabil tot la cocei o sa ajung si eu...sper sa fie ok
eu o sa ma duc luni pe 24 in ziua 9 la eco la cezara si atunci o sa aflu sigur si cu cine continui...probabil o sa mai trebuiasca sa fac o eco inainte de IA...
spor la injectat si tie si Doamne ajuta sa fie bine la amandoua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Crisia, eu am facut Pregnyl la ea, la Amana mi-a facut inainte de IA cu cateva ore, la Robin mi-a facut cu o zi inainte (la R se sparsese ovulul inainte de IA) deci nu a fost la amandoi la fel!
Dankutza, felicitari pentru putza! Sa vezi ca e frumos si cu baietel

--------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana (31.03.2010) si de Robin (25.05.2012)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anioana2002

crisia si eu sunt la cezara si tot sapt viitoare cand e plecata ar trebui sa fac IA probabil tot la cocei o sa ajung si eu...sper sa fie ok
eu o sa ma duc luni pe 24 in ziua 9 la eco la cezara si atunci o sa aflu sigur si cu cine continui...probabil o sa mai trebuiasca sa fac o eco inainte de IA...
spor la injectat si tie si Doamne ajuta sa fie bine la amandoua...

MTHFR C677T homozigot
PAI -675 4G homozigot

Si la mine ziua a 9-a este tot luni pe 24 ...mie mi-a zis ca nu are rost sa merg la eco mai devreme
Tu faci Gonal 7 zile?
Eu am insistat sa fac IA cu ea dar, a zis ca nu este important cu cine faci, ci cand faci si cu ce "material".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Crisia, eu am facut Pregnyl la ea, la Amana mi-a facut inainte de IA cu cateva ore, la Robin mi-a facut cu o zi inainte (la R se sparsese ovulul inainte de IA) deci nu a fost la amandoi la fel!
--------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana (31.03.2010) si de Robin (25.05.2012)

Andra, e prima data cand aud asa ceva, nu stiu daca e adevarat sau nu.
Important e sa fie cu lipici. Oricum, am auzit ca Pregnyl si Brevactid nu se mai gasesc.

De Cocei stie cineva ceva, o fi buna la IA?

Mergi la inceput

eu merg pe 24 pt ca am vrut sa fac programare pe 25 si mi-a spus de la receptie ca pleaca de pe 25...vad ca tie ti-a spus ca pleaca pe 26...probabil aia de la receptie nu prea stia...
da eu fac 7 zile gonal..chiar voiam sa te intreb cum te descurci cu acele ca in cutia de gonal sunt doar 5...eu am gasit ace pt pen de insulina dar vad ca nu sunt exact la fel...o sa deschid unul in seara asta sa vad daca se potriveste...

Mergi la inceput