INSEMINARE 92
Raspunsuri - Pagina 20
dankutza spune:
Eva maine aflu. Am mari emotii. Nu ne-am vazut de 5 saptamani. Ecografista a fost in concediu o luna si am asteptat-o Sa vina. Imi e frica Sa nu zica ceva de rau. Sunt o mare cacacioasa
Alice eu nici nu cred ca am ovulat vreodata natural. Fara IA nu am avut niciodata vreo sansa.
... saptamana 19
... si am inceput luna a-V-a
MariaBcf spune:
Dana FELICITARI . Alice mai fa un test daca nu vine CM. Gabyv de ce s-a anulat IA? Dancutza te asteptam cu vesti bune.
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.
MariaBcf spune:
La mine azi sunt 29 de zile de la chiuretaj si nici un semn de CM, Dr mi-a spus ca s-ar putea sa vina mai tarziu cu 2-3 zile. Care Ati trecut prin asa ceva la cat timp va venit CM?
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.
dankutza spune:
M-am intors de la eco si bebe este bine si este .... . Sincer-sincer mi-as fi dorit tot o fetita, dar sunt extrem de fericita ca o sa am baietel. O sa fie baiatu' mamei.
Acum suntem in cautare de nume de baietel.
Dana astept rezultatul la beta.
Maria eu cand am avut avortul menstrual, mi-a spus dr ca ciculul va intrazia. In fine, eu a trebuit sa iau Duphaston ca altfel imi crestea barba pana imi venea mie ciclul singur.
cu 18+ ... si am inceput luna a-V-a
MariaBcf spune:
Dancutza FELICITARI sa cresteti Mari si frumosi
dana_r spune:
no, fetelor, m-am intors de la beta si de la dr. Am beta 1756, azi e z 14 de la Et si z 19 de la conceptie. au zis ca trei nu au cum sa fie, ci maxim doi, dar asta vom vedea la eco peste 2 sapt, in 1 oct.
Mi-au mai dat profesteron si vitamine etc. in continuare, si sa speram ca totul va fi bine pana peste 2 sapt la eco.
Abia astept!!
Dankutza felicitari pt bebel :)
Gabyv cum mai esti? cum e cu IA?
va pup fetelor!
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, FIV august 2012 - speram la doua liniute
cu ajutorul lui Doamne-Doamne, o sa avem si noi un bebe!
waiting
gabyv spune:
Multumesc de intrebare, fetelor, sunt cu butoiul pana la nas. Ca sa intru in detalii, mi-a crescut iar progesteronul si dr mi-a anulat insem. Vineri la eco nu aveam nici folicul, nici corp galben. Dr a zis ca cel mai probabil, mi-a crescut prog si s-a dizolvat.
Atat eu, cat si dr, nu prea stim ce atitudine sa luam, asteptam sa discute dr dosarul la sedinta, dar nu mai fac nimic pana in feb, asta e sigur.
MariaBcf spune:
Gabyv de ce sa astepti pana in februarie? Nu e cam mult timp? Dana FELICITARI
ela_ella2003 spune:
Dana r, felcitari pentru beta, este wow, sigur sunt minim 2 bebei!!!
Gabyv, off mama lui de folicul, nu it poate da pregnyl pentru maturare si corelarea cu IA? m-i se pare foarte tarziu sa amani pana in februarie.
Dankutza, felicitari pentru cocosel, sunteti niste parinti tare fericiti, veti avea pereche!!! Spor la cautat nume de baietel si sa ne anunti si pe noi! poate te ajutam sa te decizi
Alice, imi pare rau pentru al 2 lea test, pana nu ne anunti ca ai vazut rosu, eu tot mai sper...
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife
dana_r spune:
multumesc pentru felicitari, fetelor! Sper sa vedeti cat mai repede un rezultat la Beta Hcg macar atat de mare
gabyv, dr o sa discute in sedinta pentru dosarul de fiv? poate asa ai mai multe sanse. Te pup sa fie cu lipici!
Alice, daca nu ti-a venit ciclul si testul tot negativ, fa un test de sange sa vezi sigur!
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, FIV august 2012 - speram la doua liniute
cu ajutorul lui Doamne-Doamne, o sa avem si noi un bebe!
waiting