INSEMINARE 92

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

crisicarnu stiu de algocalmin. eu l-as evita. Aspirina poti sa iei, eu iau in fiecare zi cate una (mi-a dat dr) sau no-spa (asta nu stiu daca e bun si pt durerile de cap) te pup, ai grija de tine!

IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, FIV august 2012 - speram la doua liniute
cu ajutorul lui Doamne-Doamne, o sa avem si noi un bebe!

waiting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Crisi este prima IA sau ai mai facut si inainte?
Care e cauza la voi?....daca vrei sa spui, daca nu nu este nicio problema.
Nu stiu ce sa-ti spun despre algocalmin, eventual citeste prospectul sau poate intra vreo graviduta sa-ti spuna.

Maria iesi din butoi

Va doresc o zi frumoasa!

“Nimeni nu poate garanta cum va arata viitorul.
Cel mai bun lucru pe care il putem face este de a ne creste sansele, de a calcula riscurile implicate, de a ne estima abilitatea de a le face fata si apoi, sa ne facem propriile planuri cu incredere.” -Henri Ford II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Maria iubito, eu stiu oarte bine ce simti ca am trecut cu cateva zile mai devreme decat tine prin aceleasi stari, instabilitatea asta emotionala este data de pierderea de sarcina care a generat o furtuna hormonala in organism, stii bine ca si dupa nastere fetele povestesc acelasi lucru, eu stiu si din experienta ca am 2 copii mari deja, dupa ce am nascut fetita, fara absolut nici o problema, a durat o jumatate de ora totul de cand am intrat pe poarta spitalului pana am nascut si cu toate astea in urmatoarea zi boceam ca disperata ca fata mea nu a facut pipi de 5 ore dar pangeam cu disperarea omului care-si pierde pe cineva drag, asistentele ma asigurau ca fetita n-are absolut nimic dar eu nu si nu ca poate n-are vezica urinara ... deci iti poti inchipui ... Asa ca iubito, lasa sa treaca macar inca vreo 3 saptamani pana sa iei vreo decizie ca o sa vezi ca astea asa trec de repede si vei zambi cand iti vei aduce aminte. Te sarut cu drag si te asigur ca si eu am avut aceeasi instabilitate emotionala dupa pierderea sarcinii de luna trecuta, la tine a fost si mai avansata sarcina deci asteapta inca putin.

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisicar spune:

Dragelor, multumesc pt raspunsuri . Pana la urma am rezistat cu stoicism fara sa iau nimic
Crisia, sunt la a doua inseminare. La prima am avut endometrul f mic adica 6.7. Mi-a dat Gonal F timp de 8 zile si oestrogel si a crescut la 9.7.
Nu avem o explicatie de ce nu raman insarcinata. Toate analizele sunt ok. Pe al meu sot l-am trimis inaintea mea sa se caute ca era mai usor . Apoi eu am facut tot felul de analize: hsg, colposcopie, babes papanicolau, teste de ovulatie. Suntem ok si nimeni nu stie de ce nu se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Crisi eu nu am luat nimic pt durerile de cap, desi am avut cateva dureri de cap bune. Nu stiu nici eu ce e bine sa iei; unii spun ca e ok 1/2 de algocalmin, altii 1/2 de paractemol. LA odisee mea, fetele mai iau cate un No-spa pt durerile de cap. Nu stiu daca are efcet sau e doar un placebo. AM observat ca atunci cand ma doare capul, daca ma duc sa mananc ceva ce-mi place, eventual ceva dulce imi trece durere in 10 min.
Inceraca si tu sa papi ceva bun si ia un no-spa.

Alice am obesrvat de la fetele de la odisee care traiesc in diverse tari, ca nu se dau analize prea multe. La noi, vrea dr o gramada de analize si zoonozle de 3 ori in sarcina (sau mai des dupa cauza), ba si test de preclampsie, ba si de trombofilie, etc. Initial, am crezut ca le dau, pt ca medicii nostri sunt mai precauti si vor sa fie dusa sarcina la termen in siguranta. In ultimul timp, m-am convins de fapt asa e gandirea romaneasca (sa luam medicamente cu pumnul - in strainatate nu se da nimic la febra la copil, decat daca depaseste 39,5; la noi, iute, ii da copilasului Nurofen sa scada febra, cand de fapt asta indica ca se lupata cu ceva in corp; sa facem o tona de analize).... Si binentels dr te trimite la un anumit dr/cabinet/clinica medicala ca sa poata sa-si ia el comisionul.

Crisia eu nu cred ca Cezara isi va aduce aminte ca te-a pus sa faci analizele respective lunar. mie mi se pare mult. Ti-a dat vrfeun motiv? Te suspecteza de ceva de vrea asa? Eu acum zic, nu te lua dupa mine, dar eu nu le-as face lunar. Eventual la 3 luni, desi analizele au valabilitate timp de 6 luni (doar daca nu a intrevenit intre timp, ceva care ar putea modifica).

Of Maria la ce discutii au ajuns.... Din proprie experienta iti spun ca discutii de genul asta vin la pachet cu infertilitatea. Dupa ce ca suferim fizic, mai trebuie sa suferim si psihic si emotional.... si marile capete romanesti spun ca infertilitatea nu e o boala.
Am avut si noi certuri din astea in casa si de alt fel pe aceeasi variatiune. AM avut momente cand am plans amandoi ca totul ne era impotriva. Ne-am acuzat reciproc ca celalalt e de vina. In fine, prin toate am trecut in 8 ani adunati de lupta cu nenorocita asta de infertilitate. Crezi ca acum, ne mai aducem aminte de asta? Nu. Au trecut toate. SI la tine vor trece toate.
Te rog, sa privesti partea plina a paharului. AI RAMAS GRAVI DE 2 ORI!!! DECI SE POATE! Asta e mare realizare chiar daca tu nu vezi lucrurile asa. Pe mine "m-a lucrat" Cezara pe creier sa vad lucrurile asa. SI a avut dreptate. Mi-a spus ca eu chiar daca am pierdut sarcina, ea a vazut ca se poate sa raman gravi si asta inseamna mult.
Nu stiu daca tu ai facut profilul de trombofilie. Investigheaza aspectul asta. Sa nu fie vorba de vreo mutatie genetica. LA Bucuresti, cica ar fi f buna madame Uscatescu de la Spitalul Fundeni. Tu, parca nu esti din Bucuresti. Oricum, sigur e vreun centru meducal care face screeningul de trombofilie. Se face la Synevo. Dute sa-l faci, chiar daca e scump, macar sa nu mai treci prina asta inca o data.
Un alt avantaj extrem de mare e faptul ca sotul de te iubeste si tu il iubesti ca pe ochii din cap. In plus, te sustine in ceea ce faci. E MARE LUCRU!
Eu cred in sansa ta si sunt convinsa ca mai devreme sau mai traziu ne vei anunta o veste buna de la inceput pana la termen.

... si am inceput saptamana 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Dankutza cat imi esti de draga asa optimista, cu picioarele pe pamant scriind raspunsuri pentru toate. Nici nu stii cat m-am incurajat si eu de cand ti-am citit experienta si raspunsurile pe care le dai fetelor ...

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si puilor tai!

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Crisi te astept cu rezultat pozitiv. Am citit din urma si am vazut ca ai facut IA pe 31 aug.
Am refacut doar histeroscopia (mai facusem una anul trecut), celelalte analize (HSG, hormonale,trombofilii, anticorpi...) le aveam facute si nu m-a mai pus sa le repet. Sotul avea mai multe spermograme facute si a zis ca sunt suficiente, analize hormonale, ecografii s-a uitat pe ele si a zis ca am dat banii degeaba.

Dankutza am recoltat astazi serologia si progesteron de z 21 la CMMB....si eu stiam ca sunt valabile 6 luni, ea zice ca asa e protocolul!! Nu am de gand sa le fac in fiecare luna. Serologiie au iesit negative la amandoi. Am tiroida autoimuna dar, nu are legatura cu hiv, vdrl, hepatitele.. Ma suspecteaza de insuficienta de corp luteal (nu am ramas insarcinata niciodata), i-am spus ca de 1 an iau duphaston si utro, mi-a dat sa fac si un ovitrelle ca sa sustina corpul galben.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Multumesc fetelor, acum m-a sunat si sotul sa vada daca m-am calmat. ( eu sunt la munca acum si de Maine in concediu de odihna ) . O sa imi revin , trebuie sa ma ridic si sa o luam de la inceput. Dancutza o sa fac pt trombofilie , profil SAFL si cariotip genetic, dar numai peste 2 luni , Dr spune sa asteptam sa treaca procesul inflamator.

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Ca tot veni vorba de trombo, mi-au venit rezultatele, am MTHFR heterozigot, dar cum nu vine singura, o sa merg la un hematolog, mi-am facut unele analize gresite, asa ca trebuies interpretate de cineva.
Alice, inteleg, nici eu nu sunt in Ro si stiu cum este, cand trebuie sa te iei dupa dr.
Crisi, in Fr este interzis Algocalminul(ca intreb de ce, ca si Nospa de altfel), nu mai se gaseste de cumparat de ani de zile, dar mi-a zis dr ca pot sa iau un Paracetamol pt dureri de cap si merge bine. Si varianta Dankutzei cu ceva dulce e buna la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Dana, cum te simti?

Mergi la inceput