INSEMINARE 92
Raspunsuri - Pagina 16
iustina_ste spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Dana, cum te simti? |
sunt si eu in asteptarea cm, ca sa incep stimularea pentru IA.
sper sa fie bine
Alice12 spune:
Neata fetele, dupa fusul meu orar.
Dankuta, asa e, in afara se fac analize care sunt recomandate de doctor pe baza unei probleme descoperite in general. Poti sa te duci sa-ti faci analize de capul tau dar nu prea merita sa dai banii. Bineinteles ca daca ai peste 40 de ani,ai dreptul la analize ca sa previi anumite boli dar cand esti tanar si nu pare sa ai vreo problema, o iau mai usor.
Crisicar, eu stiu ca algocalminul este periculos si cand nu esti insarcinata. Ca drept dovada, uite ce zice Gabyv, este interzis in Franta.
Eu sunt in ziua 7 dupa inseminare si nu am nici un semn...stiu ca prea devreme.:) Mi-am promis sa nu fac nici un test mai devreme de 14 zile dar nu ma pot opri sa nu ma examinez in fiecare zi. Parca “simt” o mica durere de burta, apoi ma gandesc ca parca sanii s-au marit un pic. E definitiv obsesie! :))))
Chestia e ca pe mine ma dureau sanii dupa ovulatie si acum nu au nici o problema. Sanii erau radarul meu pentru ovulatie. Inainte de ovulatie, cam cu o zi-doua, deveneau sensibili apoi cand ovulam imediat deveneau durerosi pe lateral. Disparitia durerii sa fie de la suplimentul de progesteron? Faza mea luteala era fix 14 zile de la ovulatie, deci nu prea cred ca aveam lipsa de progesteron. Hai ca iar devin obsedata de semne.
dana_r spune:
Maria, te rog eu numara pana la zece inainte sa mai aduci in discutie varianta despartirii de sotul tau, mai ales ca va iubiti. Crede-ma ca si noi am trecut prin discutii de-astea si nu face bine nimanui. E o boala asta cu care ne confruntam noi, nu facem copii nu pentru ca nu vrem , ci pentru ca avem o boala. Si asa ne-am luat, la bine si la rau! Te pup drag!
gabyv, in general sunt bine, mici crampe, si sunt foarte ...constipataasta e... in rest, ma tot caut, dar nici un simptom abia astept si eu niste greturi ceva
va pupicesc!
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, FIV august 2012 - speram la doua liniute
cu ajutorul lui Doamne-Doamne, o sa avem si noi un bebe!
waiting
Andra_C spune:
Maria, la multi ani!!!Sper ca te-ai impacat cu jumatatea ta. Iti faci toate analizele si vei vedea ca vei tine sarcina, este mare lucru ca poti ramane insarcinata, totul e sa afli de ce ca sa nu mai treceti printr-o alta trauma!!!Te pup!
Eu am luat algocalmin in sarcina, dar doar pt ca aveam super febra si riscam sa pierd copilul, au zis ca face mai mult bine in cazul meu. Nu l-as recomanda pt o durere de cap!
Dankutza, ai PM.
-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin
MariaBcf spune:
Andra Multumesc .
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.
gabyv spune:
Buna fetelor
Eu inca cu stimularea sunt, nimic special de zis de la eco de azi. Ceva misca, dar inca e prea devreme pt mine.
dana_r spune:
bafta cu stimularea, gabyv
eu tot merg la baie si verific ieri ar fi trebuit in mod normal sa vina francezii, azi e z30, dar cu stimularea asta pt FIV nu mai stiu care ar fi de fapt ziua - eu sper peste vreo 9 luni, asa. Luni in 17 trebuie sa fac beta Hcg, sper sa ajung sa il fac ca sunt tare stresata din cauza asta.
va pupicesc!
IA 1 - iunie 2012 nereusita, IA 2 - iulie 2012 nereusita, FIV august 2012 - speram la doua liniute
waiting
gabyv spune:
Dana Ce? Luni in 17? pai cand ai facut transferul?
Sa nu imi zici ca faci beta abia la 2 sapt de la transfer?
As muri de inima!
Iustina, ai inceput stimularea? Si cu ce te stimulezi?
dana_r spune:
gaby, dr mi-a zis sa vin la 14 zile dupa ET, asta va fi in 17, luni. mi-a zis asa pt ca si daca faza luteala e mai lunga (desi la mine de obicei e maxim 14 zile) sa nu imi fac sperante degeaba. Miercuri sunt 2 sapt de la punctie, si ma gandesc ca hormonii ce i-am luat cu 36 de ore inainte de punctie trebuie sa fi iesit din organism pana acum, si daca fac un pipi test zilele astea ar fi relevant. dupa capul meu.
in schimb, crede-ma ca stau ca pe ace, m-am tot gandit sa merg la un beta pe aici mai aproape mai devreme, dar nu stiu ce sa fac... la clinica unde am facut FIV, asist. de lab care imi ia sange e din familie, deci cumva sper sa ma duc, sa-mi ia sange si sa-mi dea o veste buna, ca si asa deja s-a oferit sa ne fie nasa
mai stau si cred ca pe sf sapt tot fac un pipi test, ca nu cred ca o sa rabd
waiting
ela_ella2003 spune:
Dana, Doamne ajuta sa fie cu ochisori si sa vedem alaturi de tine dublu, oricand doresti tu sa faci testul!
http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife