cand incep gradinitele de stat?

cand incep gradinitele de stat? | Autor: nikol24

Link direct la acest mesaj

Am inscris fetita la gradinita nr 196 de langa piata Trapezului.CAnd am fost cu dosarul d na directoare ori se grabea ,ori nu am fost eu ''atenta'' cu ea dar nu mi a dat nici un fel de informatie.Am incercat sa caut la graidnita dar nu am mai gasit o ...mai astept si ma duc din nou
Intrebarea mea este la ce data incep gradinitele?Mie domnul de la paza mi a spus ca pe 6 septembrie dar 6 pica in mijlocul saptamanii...Voi ce stiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Eu stiu ca pe 10 septembrie -luni

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

Asa am presupus si eu la inceputul saptamanii.banuiesc ca toate gradinitele incep la aceeasi data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

Asa am presupus si eu la inceputul saptamanii.banuiesc ca toate gradinitele incep la aceeasi data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

La noi incepe pe 3 septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Anul scolar incepe pe 10 septembrie. Dar sunt multe gradinite care isi deschid portile la inceputul lunii, pentru a ajuta parintii care chiar nu au cu cine sa-si lase copiii. Din cauza asta sunt putini copii la gradinita in perioada aia si se pot comasa grupele. Nu stiu daca e neaparat un lucru bun pentru un boboc care abia intra in colectivitate. La noi la gradinita asa s-a procedat mereu, si in vacante la fel, iar copiilor mei nu le placea sa stea cu doamne si copii pe care nu ii cunosteau pana atunci asa ca nu ii duceam.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Depinde de gradinita. Unele incep de obicei la 1 septembrie (anul asta pica in 3) iar altele odata cu scoala. Eu i-am dus pe ai mei de la 1 si era ok pentru acomodare pt ca erau putini copii. Pana veneau cei multi si plangaciosi ei vedeau ca nu e chiar ingrozitor la gradinita

Mergi la inceput