Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Dana, noi avem pt Sara contract cu Cod blood center si vrem sa facem si acum. Poti sa mai repeti o data preturile te rog, ca nu am inteles. Platesti acum 990 si gata, sau platesti acum 990 si dupa restul pana la 2490 la 2 luni dupa?!
Daca pt clasit pretul integral e 990 e super ok la bani. Noua ne-au facut o oferta, pt ca mai avem un contract la ei si scade la minim 2000 daca facem contractul pana in octombrie. Poti sa-mi dai si mie mai multe detalii, te rog!
In alta ordine de idei, trebuie sa vezi urmatoarele lucruri: ce se intampla cu banii pe care ii dai acum, daca proba e contaminata si nu poate fi stocata. In mod normal, platesti doar dupa ce iti vin rezultatele si iti spun ca proba e ok. Ei nu percep taxa pt kit-ul de recoltare, iar la celelalte firme e in jur de 100euro kit-ul. Si care este costul conservarii, pe an. Noua cred ca ne-au zis de 190 lei. La Sara platim 90 de lei dar e de acum 4 ani contractul.
O alta chestie e unde nasti. Nu mai tin minte ce ai spus tu despre asta, dar verifica pt ca sunt clinici particulare care "te obliga" sa faci contract cu banca lor sau partenera, ca altfel mai platesti la nastere si recoltarea. De ex. la CMU e vreo 1200 doar recoltarea, daca nu le stochezi la ei.
Bafta la birou. Si eu am o zi groaznica. Sunt extrem de agitata si abia astept sa scap. Apoi 2 sapt de concediu.
Va pup pe toate!

Iulia, mami de Sara Andreea si 21+

Iulia iti raspund punctual:
1.Daca aleg clasic platesc 990 lei,fara nimic dupa decat taxa anuala dar nu am intrebat ce se intampla daca proba nu e ok.
2.Pe an costa 190 lei.
3.Medicover e pe lista lor,a zis ca beneficiez de oferta daca nasc acolo.
Vacanta placuta,sa va simtiti bine toti 3,ca la anul veti fi 4,altfel de distractie

Bubu un pooop mare sa treaca repede si usor ziua de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Si eu un mare pooop, Dana, merci!La mine ziua de abia a inceput:), dar gandul ca e vineri o va ajuta sa treaca mai repede!

Andie, bine ai revenit,ne-a fost dor de tine!

Mena, puiul meu face scandal de regula pentru masa de dimineata, aia e super importanta pentru el, laptele lui:) cu diverse adaosuri-painica, corn,kek,covrig-depinde.Dar pana nu isi trage portia aia de laptic nu se culca, asta e clar!Acum l-am alimentat, asa ca iar a tras pe dreapta(pardon,pe stanga).
In timpul zilei nu se plange de foame, dar e deranjat de oboseala mea,cand sunt franta stie bine ca nu e ok..
Nu mai pot dupa el, aseara,cum l-a auzit pe tati ca a ajuns acasa, - a si inceput tzopaiala si bum-bum-ul si astepta raspuns!Al meu e to-pit!!

Va pupacesc, azi vreau sa fac salata de boeuf cand ajung acasa,ca numai la ea m-am gandit in metrou:);am innebunit, hi hi

25 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Azi m-am cadorisit cu o ecografie (si asa le fac gratuite pe toate) pentru ca am avut niste suparari, am plans si m-au luat contractiile . Asa am primit confirmarea ca am baietoi, din nou. Am vazut iar "obiectul muncii" si am vazut ca puiul meu sta mai mult in picioare i burtica, nu sta intins. Am aflat ca am si placenta joasa. Stiam asta dar trebuia sa se ridice pana la ora asta. Nu mi-a explicat medicul prea multe,nici nu e dr mea, si mi-a zis sa nu ridic sau sa fac efort si sa stau cat se poate de linistita. Sunt riscuri?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

ce liniste e pe aici.....se cunoaste ca se apropie sfarsitul de saptamana.
MENA ce frumos cadou ti-ai facut.l-ai vazut si e bine..acum stii sigur ca e baietel.e musai sa te odihnesti, sa nu te mai superi si sa mai plangi!!!!!!!!pentru baietelul tau. cand te enervezi gandeste-te la el.habar nu am cum sta treaba cu placenta, dar aper sa fie ok.

va invit la prajitura....m-am pus sa dorm de amiaza, dar ne-a sunat tati.e super fericit ca e la intlanirea moto de la zalau...si noi ca l-am auzit. apoi mi-a sarit somnul...si mi s-a facut pofta de prajitura desteapta sau cremes fals....poftiti?

embarazada de 23+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

pup toata gashca

Eu nu gasesc aici, dar am de gand sa imi pun cumnata sa imi cumpere si sa imi trimita...

25 + cu Nicholas

Gasesti, se cheama Receiving Blankets, tocmai am luat de la Zellers pachet de 8 (mari) cu $5. Du-te repede, pana nu scapa de marfa, ala de langa mine aproape e gol! Sau in orice magazin, cere receiving blankets, sunt din finet, gasesti si uni si cu floricele, etc...

Citat:
citat din mesajul lui Mami_de2

Neata fetelor

in ce consta testul asta de glicemie? de ce se face? e obligatoriu? mie nu mi-a zis nimeni nimic.. oare sa il cer eu la controlul viitor pe care o sa il am pe la 27 de sapt. ?

24+

Aici se face obligatoriu in sapt 28, indiferent de varsta mamei. Daca ai diabet gestational nu ai neaparat simptome si de aia se face. Nici eu nu stiam de ce se face si am intrebat doctorita ieri. E o procedura, dar e bine sa se descopere din timp, ca sa poate trata din timpul sarcinii. Sau ma rog, sa tina sub control glicemia. Ideea e ca la unele mamici pancreasul nu reuseste sa produca destula insulina si pt ea si pt bebe, de aia se face diabet gestational. Si pot aparea complicatii la bebe, dar n-are rost sa ne gandim la asta.

Citat:
citat din mesajul lui epopeasca

Neata burtici!
Sa nu crezi ca doar la primul copil esti plina de entuziasm. Eu o astept pe a doua minune si parca sunt mai entuziasmata ca la prima, pentru ca acum stiu ce ma asteapta, stiu cu cate dragoste imi va umple inima, viata si familia si in mare stiu cam ce ma asteapta, cu toate ca fiecare copil e altfel.
27 + si mami de Andreea Luana

Ce frumos ai zis!!! Subscriu si eu, la al 3 lea. Bucurie, entuziasm, curiozitate, emotii...

Ieri cand am venit de la spital am vazut in metrou o fata frumoasa fooooc! Mai rar asa frumusete naturala. Si era complet nemachiata. Si m-am uitat la ea fix cat am putut, sa "fur" ceva din frumusetea ei pt bebelina Nebunii de-ale sarcinii...

SILVIA, ce dulcel e marinerul tau! Nici eu nu stiam de masurile 0-1, dar nici n-am fost in magazin specializat, am fost intr-un hypermarket care inchide si au lichidare de marfa si preturi bune.

Alma 27+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Bioana, tu nu stii ca nu e bine sa imbii gravidele?!?! Ca te pun sa-mi trimiti prin posta praji de-a ta! Norocul tau ca mie mi-e pofta de iaurt cu covrig/paine!

27 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Fetelor va multumesc frumos de urari!

Nu stiu de ce dar nu ma pot apuca de cumparaturi, ieri dupa ce am fost la dr. am intrat la C&A cu gandul sa cumpar niste hainute de bebe dar n-am putut, nu stiu de ce...mai astept ca e destul timp...
Maine mergem prin magazinele de mobila sa cautam un dulap de haine pentru camera lui Vladut si sa vedem ce mai gasim la preturi bune ca pentru apartrtamentul nou ne mai trebuiesc o multime de lucuri...

Eu nu am facut testul de glicemie nici la prima sarcina si nici acum. In schimb mi se face un test din ala cum se face la diabetici sa-mi masoare glicemia la fiecare control. Probabil daca ar aparea vreun motiv de ingrijorare l-ar face.

mena incearca sa nu te mai superi! Multa sanatate in continuare!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Sarut burtici!
Care mai de care cu pofte pe aici!
Eu azi am scapat de lucrurile fostului, a ramas casa pe jumatate goala, dar nu-i asa de mare baiul, ca nu am atatea de adunat la zugravit.
Burtica mea creste dar tot nu ajunge la nivelul buricului cum ar fi trebuit, asa e de joasa sarcina. Doctorul zice ca bb e in grafic, acum mai stau o saptamana si merg iar la control sa vedem ce mai face.
Si simt ca incep sa pun si eu pe mine, ca dupa 4 luni pusesem 1 kil.
Vorbeati de scutece. Eu tot PAMPERS folosesc ca numai marca asta se gaseste la noi la tara, primul super hiper magazin e la 25 de km de mine. Si batistute umede tot marca asta.

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
21+ cu Tudor Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Iar incepem cu poftele? Ma duc sa-mi fac un chec cu cacao! Ca si-asa nu ma trage atza la invatat! Sunt pe ultima suta de metri si nu mai am nici un cheeeef!
BIOANA, da si tu retzetele la tot ce povestesti (placinte si cremes-uri...)

Alma 27+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Acum m-am uitat in cartea sotilor Capraru si acolo scrie ca in saptamana 24 ajunge uterul la nivelul buricului. Atunci de ce a strambat dr. din nas cand a vazut ca nu e pana acolo la 20 de saptamani?
OOOOf, stresul asta!

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
21+ cu Tudor Stefan

Mergi la inceput