Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (24)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mda, citindu-va pe voi, imi dau seama ca de fapt singurul motiv pt care insista cu cezariana, este comoditatea si probabil lipsa experientei... eu voi incerca sa-i mai spun... poate, poate...sper sa fie si bb cooperant si sa se intoarca, ca inca e cu capul in sus...

cu hainutele.. e fain daca se aduna o comanda de 500 roni ca transportul este gratuit...poate va gasiti prietene, cunostinte.. si devine chiar rentabil... stiu fete care se cuplau cate 2-3 ...

28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

MENICS ce frumoase-s sunt hainutele!!!!!
Angiuta eu sunt de acord cu tine... daca pana mai deunazi eram indiferenta acum vreau sa pot sa nasc natural din tot sufletul!! dar natural- natural! adica chiar fara epidurala!!! Doamne ajuta..
Loana si eu fac clexane de 0,4.. si singurul impediment ar fi ca nu ai cum sa faci anestezie, adica fara epidurala decat daca opresti injectiile cu minim 48 de ore inainte, dar asta inseamna sa iti declanseze nasterea aproape de termen..lucrul pe care nu l-as vrea..asa ca sunt din ce in ce mai decisa sa nasc natural cand o fi momentul fara sa intrerup nici o injectie, fara sa fac nici o epidurala..exact cum m-a nascut mama acum 28 de ani!!!si sper sa seman si cu ea..ca in 2 ore de la ruperea apei eu eram deja infasata! :))))
Mena ce inseamna arterele ingroasate, adica ce valori ai pe Ir-uri? sunt peste 0,7 ambele? daca da atunci eu as lua aspenter inca de pe acum :)) daca nu atunci lasa-le nitel cum a zis medicul, ca e ok- dupa 18 sapt. oricum astea normal ar trebui sa se stabilizeze in jurul valorii de 0,5-0,6..deci o sa fie bine, stai linistita si nu te deprima degeaba! Mie cand mi-a zis ca am arterele ingrosate aveam 07 cu 0,5 dar mi-a zis ca bebe se htaneste mai bien prin aia de 0,5 deci sa nu ma stresez pana la urmatoarea eco :))

ps: nu ne face nimeni capitol nou?

ps2: fetelor eu uneori de vreo saptamana de zile, simt ca mi se infunda ureceha stanga.. asa pe nepusa masa.. cate 5 minute pe zi, uneori de 2 ori pe zi sa zicem... asta de la ce o mai fi?aveti idee? are vreo treaba cu tensiunea?infundatul urechilor? precizez ca nu m-am umflat deloc pana acum.

25+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

vreausaninga ma bucur foarte tare ca mesajul meu te-a facut sa te hotarasti pentru o nastere naturala. Sa dea Domnul sa decurga totul bine i sa reusesti!
mena gandeste pozitiv! Asta te va ajuta cel mai mult. Uite, prietena mea care a nascut acum mai putin de o saptamana o fetita perfect sanatoasa avusese 3 conizatii. Medicii din Ro i-au zis ca sunt sanse foarte reduse sa poata duce o sarcina capat. Norocul ei a fot ca acum locuieste in Belgia iar acolo doctorii au fost relaxati si au incurajat-o si a reusit. Ba mai mult nu a avut nevoie de nici un medicament pentru a sustine sarcina. A nascut natural si a depasit termenul cu 3 zile.
Asadar fii optimista!
Looana daca imi amintesc eu bine ASS e aspirina. Ti-a prescris dr. asa ceva? Eu stiam ca e contraindicat in primele 2 trimestre de sarcina.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Angiuta mie ASS 100 mi-a dat recomandat-o 2 medici,acuma eu am luat-o inainte ,o iau de multi ani defapt.Dr care mi-a dat Clexane mi-a zis ca daca vreau o pot opri ca am heparina si e suficienta doza 04 dar eu am luat-o .Stiu ca inainte de nastere va trebui oprita cu citva timp inainte si cum ma poate lua prin surprindere contractile sau ruperea apei nu stiu cumva fi.

Looana +27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Mami nu mi-a dat valori pentru ca e devreme inca. La 21 de saptamani mi-a zis ca vrea sa le vada ca lumea si decidem ce e de facut cu ele. Despre slabit mi-a zis ca e ok atata timp cat nu sunt mai slaba decat atunci cand am ramas gravida. Eu toata sarcina am oscilat cu 2 kg cu + sau cu -. Eram fericita ca ajunsesem la 57 de kg si acum m-am intors la greutatea de cand am ramas gravida: 55. Ma gandesc ca sunt femei care au avut sarcini toxice pana la a 8 a luna si nu se hraneau decat prin perfuzii si au dus sarcina mai departe. Incerc sa ma incurajez ca eu il vad si il simt pe bebelus bine. Sunt prapastioasa ca structura, eu, dar sper sa fie ok. maine schimbam saptamana. Facem 19. O sa o schimb de azi ca maine o sa dispar cateva zile. Intru in cm. Am nevoie de odihna. Va pup si sa aveti grija de burtici.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Si eu vreau si imi doresc natural sa se petreaca totul. Nu se mai moare din asta si atata timp cat am incredere in medicul meu nu am de ce sa ma tem. Natural sa i se dezvolte bine plamanii. Natural sa am lactatie mai repede

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Mena concediu placut si sa te odihnesti cit poti,despre kg nu ai de ce sa te ingrijorezi,depinde si te corpul fiecaruia,important bb sa creasca si vei lua pe viitor.
Legat de nasterea naturala vad ca cunosti cred ca ai citit find si la primul bebe ai dreptate ca in momentul travaliului plamani sunt maturizeaza si va stii sa respire,pt ca bb declanseaza totul atunci deci hormoni si bebele stie ce are de facut.Cu lactatia la fel atunci se declanseaza un hormon care va ajuta lactatia pt bb.

Looana +27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

... am revenit
Cer iertare pt lipsa mea, din care cauza capitolele au ajuns la paginile 22-23

Nu am avut internet, si dupa cum va spuneam luna trecuta, in august incepe jobul. Nu numai ca m-am angajat, dar si ne-am mutat, si pana ne-am pus si noi internet

Repejor bag capitol nou... si apoi ma pun sa citesc din urma, vreo 3 capitole de citit

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Poftiti dragele mele la capitol nou CAPITOL NOU

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput