Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sara - eu i-am dat la Mishu struguri cu tot cu coaja si samburi, s-a inecat, dar s-a "deznecat" (vorba lui Anda )fara nicio problema singur. De la boabe de porumb am impresia ca si pe Mishu il cam doare burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am revenitttttt!!! Frumos concediul la mare, dar total diferit fata de toate concediile noastre doar in doi...Tot programul ni l-a facut Tudor, iar plaja pentru mine a fost un lux pe care mi l-am permis intre reprizele lui de somn...Ca lucru notabil in acest concediu am avut o cazatura din carucior, cazatura in urma careia tati era sa ramana fara cap deoarece am simtit nevoia sa i-l smulg de pe umeri...Cum s-a intamplat? Cam asa: eu caram piscina si sacosa de plaja cand ne intorceam de la plaja, iar tati impingea la carucior. Copilul era neinhamat iar atunci cand a inclinat carutul ca sa treaca o bordura, copilul s-a ridicat si el putin in fundulet si din cauza inclinarii a alunecat pe caldaram Evident, mi-a stat inima, tati intepenise si el iar copilul plangea pe jos. Nu a patit nimic, a cazut intai pe o geanta atarnata pe manerele carutului si apoi pe jos, intr-o parte. Cazatura a fost atenuata atat de geanta cat si de suncile din dotarea copilului...In alta ordine de idei,mi-e frica sa ma exprim vis-a-vis de sanatatea lui, dar e bine copilul desi dr mi-a zis sa mai pastram dieta pt ca a fost un episod destul de urat ce a avut el...Acum are scaune normale, desi cateodata chiar 3-4 pe zi, reduse cantitativ.
Mi-ati lipsit, v-am citit de pe telefon dar imi este inca imposibil cu tehnica asta, sa pot scrie de pe tel... Puiuta, ma bucur mult ca ai revenit, sa-ti traiasca printesuca. Va imbratisez cu drag pe toate si...sunt aici, cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite Cristian , Eva Georgiana, Mari Elena, Mihai, Matei Gabriel, Anastasia Parascheva, David Alexandru, Leonard, Cristian, Sebastian Ioan, Andrei,
- am lipsit cateva zile...de azi am inceput fizioterapie....si numai pe drumuri....
Altesa- imi pare rau pt momentele alea din concediu...te inteleg....mare problma cu soacrele astea...pup baiatu
- puiutza- ce bine k ai mai scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

La multe lunite frumoase!

Sebastian Ioan
Andrei

Ileana bine te-ai intors!
Mady fizioterapie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Fetele, buna, sunt de la odiseea de dupa voi. Stiu ca printre voi erau fete cu trombofilie sau care au facut Clexane, Innohep, etc. si am intrat sa va anunt ceva (patit personal):

"Fetele care ati facut Clexane, Innohep si altele asemenea pt. trombofilie in sarcina , etc. poate puteti face osteodensitometrie, de ex. eu o sa fac in Bucuresti la clinica Medicales (pt. una sau doua zone de coloana se poate cu trimitere de la reumatolog pe baza de trimitere de la medicul de familie si costa 55 lei), pt. ca am facut azi implant ca nu mai aveam masele deloc pe partea stanga jos si imi nenoroceam gingiile (mi-au cazut 2 pivoti - s-au rupt - in sarcina ) si s-a speriat doctorul de cat de poros e osul si a zis ca e semn ca poate fi in tot corpul asa.

Clexane putea sa ne dea trombocitopenie sau/si osteoporoza (scrie in prospect osteoporoza 5%). Nu stiu, poate aveam dinainte si nu am stiut, iar Clexane doar a accentuat, noroc ca la bebe nu ajungea Clexane, nu traversa placenta.
Eu o sa fac la tot corpul, cred, costa in jur de 200 lei, dar la tot corpul nu deconteaza partial casa de asigurari."

Va rog, daca vorbeste cineva cu Toni, sa o anuntati si pe ea, incerc sa-i dau si eu PM.

De asemenea, separat, la noi la odisee unele fete au descoperit chestii (neuroblastom, chisturi la rinichi, chist de uraca, scafocefalie, etc.) la eco abdominala si tranfontanelara, care luate din timp, se rezolva altfel, iar medicii zic ca afara s-ar face de rutina eco de sold, cord, abdominala si transfontanelara la bebei - si aia pe afara nu baga ei de galantoni in asigurari atatea ecografii.

Va multumesc si scuze pentru interventie brusca, mai mult intrasem pt. "Clexane".

mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

da Alexa....am o scolioza mai veche..acu dupa nastere m-a durut spatele mai tare...pana intr-o zi cand nu am mai putut sa ma sprijin pe spate...si am luat niste pastile si de azi am inceput fizioterapia si gmnastica medicala...10 zile...
- azi dupa masa am tras un pui de somn si le-am visat pe Ileana si Olga...si cu puiutii nostri...eram in sufragerie la Ileana...puneam bebeii pe covor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mady, draga mea draga...la mine in sufragerie e doar un covoras oval de fitze, cat sa se asorteze cu mobila si draperiile...ma indoiesc ca ar avea loc pe el trei bebelusi nazdravani, dar...ai visat tare frumos tu acolo...Sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

dara o iau cu capul.mersi de informatie. Poate poti totusi sa-mi dai ceva detali pe pm.

Sara i-a trecut diareea lui Rafi inca de joi de cand am ajuns acasa,dar sarurile de rehidratare nu a vrut sa le ia.
Mai are rost sa i le dau acum? Pediatra a zis ca e usor deshidratat.

Ileana te-am mai intrebat dar nu ai vazut ,Tudor a luat hidrasecul? cum i le-ai administrat?

Fetelor eu nu stiu ce sa fac cu Rafael are scaune normale acum dar miros ingrozitor oare de ce? Sa-i dau un ceai sa-i mai curete ce e pe acolo rau la el in burtica? PPlus ca din cauza la diareea asta acum se baloneaza noaptea ingrozitor la 2 si la 5 dimineata ii fc masaj la burta ca il gasesc ca un balon ,plus ca nu doarme ca-l chinuie burtica.

Miercuri ma duc cu el la un medic homeopat foarte bun sa vedem ce zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ica scuze dar am vazut noaptea cand am ajuns acasa ca nu mai aveam baterie...poate sa ma sune oricand mai putin intre 2 si 5 cand doarme piticania

noi am venit sambata direct la spital cu rares...febra, tuse atb...sunt facuta cu nervii...efectiv m-am saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Suzieq, sejur cat mai lung si mai placut sa aveti la tara, ca la bloc stati si acasa, nu?

Ileana, welcome back, dar nu ne-ai zis partile bune, cum a reactionat Tudor la apa marii, cum a dormit, etc? Din poze se vede ca vacanta voastra a fost grozava, chiar daca foarte diferita de cea a anilor trecuti. M-am distrat putin nu de cazatura lui Tudor - doamne fereste - ci de expresia ta cu ramasul domnului sot fara cap, ma recunosc

Apropo de soti care merita lasati fara capete, daca cineva isi mai aminteste ca al meu s-a accidentat in valuri, rmn-ul a confirmat ruptura de ligament incrucisat si probabil il asteapta o interventie nu chiar minora . Oricum profesionalismul tipei de la sanatoriul din Eforie Sud e de necontestat, doar dintr-un examen rapid a pus diagnosticul corect si a facut recomandari exacte de tratament, astfel incat dupa 6 zile a putut conduce 800 km, chiar daca nu deodata. Fara mine langa el Cristi ar fi facut un circ monstru atata drum, si asa nu fost prea usor.

Mergi la inceput