Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (31)
Raspunsuri - Pagina 18
cicineata spune:
Anda,
Sa stii ca m-am gandit la tine aseara si azi dimineata, la tine si la reteta ta de prajitura cu prune, la care visez de vreo 3 luni.
E vreo deosebire intre fulgi de cocos, cocos uscat si binecunoscuta nuca de cocos? eu as pune si la aluat si la crema tot nuca de cocos, pe celelalte 2 nici nu stiu de unde sa le iau.
ursulet33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cicineata Anda, Sa stii ca m-am gandit la tine aseara si azi dimineata, la tine si la reteta ta de prajitura cu prune, la care visez de vreo 3 luni. E vreo deosebire intre fulgi de cocos, cocos uscat si binecunoscuta nuca de cocos? eu as pune si la aluat si la crema tot nuca de cocos, pe celelalte 2 nici nu stiu de unde sa le iau. |
ce reteta de prajitura cu prune? vreau si eu pls...
a durat nitel(cam o luna), dar am reusit sa-mi adun intr-un word toate mesajele din odisee.. e foarte misto sa le citesc acuma legat, e ca un fel de jurnal a ceea ce s-a intamplat, incepand din sapt 11 cand am gasit forumul si pana acum
carina spune:
http://www.andaoana.com/2011/05/09/tarta-cu-prune-si-cocos-si-noi-proiecte/
Diana: foarte faina ideea!
cicineata spune:
Ursulet, intri pe andaoana.com si te duci cu cursorul in jos, cam pana la jumatate,blatul se numeste Aluat tarta si crema Maocaron de cocos; sa-mi zici daca nu o gasesti.
ursulet33 spune:
Anda, Cicineata - multumesc! m-ati imbolnavit cum arata, efectiv imi ploua in gura..
Alexa_G spune:
La multe lunite frumoase!
David Alexandru bulgaras de UcaBooBoo
Leonard bulgaras de olishka
suzieq spune:
Noi suntem la tara la ai mei, asa e de bine, trebuie sa stam doua saptamani, dar sunt probleme la alimentarea cu apa si daca nu se rezolva va trebui sa ne mutam la bloc, Vladut va fi dezamagit ca ii place aici.
anca_cls spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexa_G La multe lunite frumoase! David Alexandru bulgaras de UcaBooBoo Leonard bulgaras de olishka Alexa, mami de bulgaras - piscotel Alexandru 22.02.2012 |
La multe lunitze frumoase si de la noi!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am revenit pe baricade. Saptamana trecuta am avut muuulti musafiri si am facut pauza de net. A fost tare frumos cu casa plina, acum suntem iar singuri, dar viata merge inainte.
Imi cer scuze ca nu am felicitat bulgarasii sarbatoriti saptamana trecuta, dar o fac acum.
Asadar, la multe lunite, Isabella Andreea, Filip Andrei, David Andrei, Stefan Matei, Ana Beatrice, Ilinca, Iris Ameli, Cristian, Eva Georgiana, Maria Elena, Mihai, Matei Gabriel, Anastasia Parascheva, Cristian, David Alexandru, Leonard si sarbatoritilor de azi Sebastian Ioan si Andrei!
La multi ani, Jonesy!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara