Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

La multe lunite frumoase!



Maria Elena bulgaras de gianina1983
Mihai bulgaras de irinamit
Matei Gabriel bulgaras de carpediem




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Noi am pornit astazi de unde am ramas ieri, din nou de-abusilea, din nou se blocheaza si urla. Mare noroc am avut ca a facut pauza azi noapte, daca face si noaptea asta e minunat, ca dimineata ne pornim la bunici si acolo o sa am ajutoare.

Sara, si Vladut a refuzat vreo saptamana mancarea, dar i-am tot schimbat legumele si pana la urma mananca bine. Eu tot insistam cu cartoful dulce si de fapt ala nu-i placea. Cu fructele m-a ajutat un pic Aly_k ca i-a dat in parca fetitei banana si evident ca a cersit si Vladut si am vazut ca manancan banana si asa ca in fiecare zi piureul de fructe contine putina banana. Trebuie sa vezi ce ii place si sa o lasi in ritmul ei, stiu ca e greu ac si eu cand ma plangeam si imi ziceau toate mamicile sa il las incet ziceam ca nu stiu ce spun si ca eu nu o sa reusesc nicicum sa-l diversific.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Gianina mie una mi se pare ok programul de mese, chiar si fara masa de la 17 pe care o refuza ptitica, nu cred ca trebuie sa iti faci griji

noi avem: 05:00 lapte (mai nou 150ml)
09:00 fructe / bv 120 - 150g
12:00 legume 120 - 150g
15:00 lapte (120 ml)
18:00 lapte cu cereale (120 ml + 2 cupe cereale)
21:00 lapte (120 ml )



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Geanina, eu nu pot sa iti spun decat ca fetitza ta arata tare bine! Asa o fi ritmul ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

La multe lunitze frumoase Maria Elena, Mihai, Matei Gabriel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Alexa ce bine ca ai scris si gramajele, eram chiar curioasa cat mananca bulgarasii ca noi nu am trecut de 150 grame sper sa mai evoluam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Suzieq sunt copii care la 6 luni mananca muult mai mult laptic la o masa decat Alexandru. Dar el dintotdeauna a mancat putintel si des si nu ma stresez.

Anca_cls vazut pozici pe FB. Sunteti foarte frumoase amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

geanina, dar e bine cat papa maria ,adica si noi avem 5 mese pe zi dar avem legume la ora 18 ...la varsta asta, 5 mese sunt suficiente la cei pe lapte praf .
noi lapte mancam intre 140 si 170 ml ,nu mai mult ,desi inainte de toate problemele manca 200 noaptea,iar pireurile ,doar 100-120 aprox. ,mai bine fructele cam 150 cred.
i-am dat aseara la flavia laptic cu calciu gris, i-a placut mult ,i l-am facut moale sa il bea din biberon, dar nu vreau sa-i dau f des.
mai nou se agita si flavia destul de mult la culcare si adoarme in niste pozitii ciudate ,in bot ,pe jucarii ,si cu capul in partea opusa ,dar dintii nu dau semne sa iasa inca...
bravo vladut pt. mersul de-a busilea,noi nu mergem inca,suntem lenese dar vrem in picioare ,chiar face pasi sustinuta de cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Salutare fetele!

Ne-am intors si npi ieri de la mare si ceea ce trebuia sa fie cel mai frumos concediu s-a transformt in cel mai groaznic concediu.


Drumul a fot groaznic din 4 ore am facut 7 ca ne-am luat dupa un destept din grup sa o luam pe autostrada.

Copilu s-a comportat ok pentru 7 0re cu masina dar am ajuns obositi morti. Primele 4 zile au fost ok ,la 5.30 -6 dim erm la aerosoli,la 11 inapoi in camera si mai ieseam la 17,18.

Dupa 4 zile s-a gandit soacramea sa apara dupa noi si s-a dus naibii tot. Faze de genu "tin eu copilu sa manance si tacsu",nu frate daca i l=am dat lui nu te mai baga tu ca n-are nimic daca mananc si rece.

Adica NU facea ceva in ideea sa ma ajute ci in ideea sa-l protejeze pe fisu de a sta cu copilu in brate ceea ce-mi face si acasa si in curand cred ca ma cert rau cu ea.

In a 8-a zi mi-a vomitat copilu si au inceput si scaune diareice ,asa ca spre seara am plecat la urgente la mangalia,nu vreti sastiti ce circ mi-a facut soacramea ca nu am anuntat-o si pe ea. A- a zi la plaja ne astepta plina de nervi ca nu am batut la printesa la usa sa o anunt ,;le dadusem tel dar le aveau inchise ,ce era sa pierd timpul sa bat la usi prin hptel sa o anunt pe ea si cumnatii.

Eram disperata Rafael voma pe mine si=i tasnea apa din fund si ea avea pretentii .
A-2 a zi iese socramiu din baie de la un restaurant si se infige sa puna mana pe el ,l-am intrebat daca s-a spalat ca stiu ca nu au obiceiul nici unul. A luat foc ne-a,m certat la terasa am vrut sa plecam ,nu ne-au lasat cumnatii ,a fost horor.

Colac peste pupaza sotul nu a fost prea cooperant cu copilu ,la un momemnt dat eu vb la tel si copilu se ineca cu o bucata de carton la care molfaise la tacsu in brate si l-am intors cu cracii in sus sa o scuipe si tacsu nici nu-si dadea seama. In ultima zi cand sa plecam i-a spus sotului sa fie atent la Rafael ca ma duc la baie ,fratilor a adormit si mi-a cazut copilu in cap din pat,se uita ca un cretin la el ramasase interzis nici macar nu-l ridica de jos ,statea bietul copil de parca avea gatul rupt .am inceput si eu sa urlu.

Nici nu am oprit acasa m-am oprit direct la pediatra.

Era sa uit soacramea l-a suit pe o masa pe plaja si s-a zgariat la manuta intr-o spita de la o umbrela si aia ruginita.


Pe drum s-a gandit sotul sa-mi scoata ochii ca el mi-a zis ca-i opilu mic ca sa-l ducem la mare si m-au apucat nervi si i-a spus si eu ca el cu masa si cu tacsu nu sunt in stare de nimic,habar nu au sa aiba grija de un copil.


Acum va intreb : cazatura a fost in frunte ,sa-i fac vreo eco?

Ce poate patii de la spita aia ruginita?

cCum il conving sa bea sarurile de rehidratare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

???

Mergi la inceput