Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (31)
Raspunsuri - Pagina 13
mar_ysa_28 spune:
Nu Ana Maria...nu o iau in pat...ci la ea in patut...oricum nu mai e nevoie deja ca a invatat sa adoarma.
Cel mai important dupa mine e sa invete sa adoarma ziua ca apoi o sa adoarma singurica si seara, nu mi se pare ok sa faci doar la somnul de noapte pt ca poate asocia noaptea cu plansul...
Fug in parc...va pupik
Alice_Elena spune:
Am fost eu. Reducerea de 40% se aplica la pretul fara TVA, dar chiar si asa e bine. La metro unde am mers eu nu prea avea seturi mari. Am luat doua galetuse. Mai mult pt mine si tati, dar cadou pt ziua marei care e luni :))
suzieq spune:
Alice, nici la Timisoara nu am gasit mare lucru, mai ales pentru cei mici, pentru cei mari erau destule.
La noi a inceput show-ul, Vladut a inceput sa umble de-abusilea si face cativa pasi si se blocheaza si incepe sa planga, il mut si o ia de la capat si asa ne petrecem toata ziua, nici de adormit nu-l mai pot adormi ca imediat se muta pe burta si incepe sa patruleze. Sper sa nu vrea sa exerseze si la noapte.
gianina1983 spune:
Buna seara scumpicilor
ILINCA,IRIS AMELI,CRISTIAN,EVA GEORGIANASA FITI SANATOSI PUIUTI SA CRESTETI MARI SI VOIOSI
Fetelor eu am o problemuta daca o pot numi asa:domnita mea creca isi mai scoate o masaca probabil i se pare fetei ca manca prea multce sa ii fac sau e asa grava situatia?
Noaptea(mai bine zis dimineata)cam la 4-5 papa cam 100-120ml laptic
Mic dejun la ora 10 papa fructe sau iaurt,sau branzica cu fructe,depinde de chef(cantitatea e de 100-120 gr max)
In jur de 11-12 la somnel bea max 100ml lapte iar legumele abia pe la 3-4 dupaamiaza.In ritmul asta de vreo 2zile e compromisa masa de la 17-18 pe care logic nu o mai vrea si papa pe la 19.30 cam 100gr cereale cu laptic cu lingurita iar finalul e la culcare cu 120-140ml lapte.
Credeti ca e ok sau sa imi fac griji
Poop fetele si noptic bunic tuturor
sara_ spune:
Am revenit si noi
Sunt ff suparata ca nu mananca fata mea nimic in afara de tzitzi, pur si simplu nu deschide gura la lingurita, iar cand ii dau bucatele de fructe si legume musca din ele apoi le scuipa sau le arunca direct pe jos. Si se mozoleste toata din cap pana-n picioare. Macar daca manca ceva stiam ca se murdareste cu folos. Imi fac griji sa nu faca anemie pt ca nu mananca carne ... Pofta de mancare are pt ca tzitzica mananca bine, dar chiar daca e flamanda nu vrea mancare problema e veche de mai bine de 2 saptamani. E drept ca e si un pic racita, are nasucul mucos dar nu o deranjeaza la supt. Si i-au iesit 2 dintisori oare de asta nu mananca?
Nici inainte nu era prea mancacioasa dar macar gusta cate putin din piureuri, era curioasa...acum nu vrea sa le vada
Cati, Anda, Cristinagoji unde sunteti? Imi e dor sa va citesc
Anne, da eu ti-am facut poze si tie si Ilenei, am spus ca le descarc pe fb dar nu am avut deloc timp sper sa reusesc zilele astea. Te pup
anca_cls spune:
La multe lunitze frumoase Ilinca, Iris Ameli, Cristian si puiutza mea !!!
Noi raportam ca am inceput sa mancam foarte bine si legumele facute piure. Am papat: morcovel (zilnic), telina, dovlecel, cartof, ardei rosu capia. Era sa ii dau spanac dar am citit si e devereme, asa ca l-am congelat
Fructele la fel, le papa foarte bine: mar, para, piersica, nectarina, banana, mango, pepene galben. La masa de fructe cateodata mi se pare ca papa prea mult...Poate ar trebui sa cantaresc cat ii dau...Voi cum cantariti cat papa?
Adevarul e ca a si facut 4kk azi, mari, dar tari.
In rest...am slabit 5 kg si sunt tare fericita, am 72 acuma, cu sport si fara dulciuri si fara papa dupa 6 seara. Dc mai dau jos vreo 7, e bine...
anca_cls spune:
M-a intors si pe mine ppe dos povestea Monicai70!!! D-zeu sa o odihneasca in pace si multa putere familiei si copilasilor!