Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite Stefan Matei, Ana Beatrice
- multumesc de sfaturi fetelor,cred ca asa voi face, vrea bine, nu vrea ..lapte si asta e...
- da...Dumnezeu sa o odihneasca pe Monica 70..m-a impresionat si pe minenu mai am cuvinte....
- fetelor...eu stiu ca se fac urari pe 8 septembrie, knd e nasterea Maicii Domnului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Mady si la noi in Moldova e obiceiul doar de Nasterea Maicii Domnului in septembrie sa se faca urari de La multi ani!
Acum 7 ani cand am venit in Bucuresti am fost foarte surprinsa si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Remediu homeopat pt dinti eu ii dau chamodent...mi la adus cumnata din Spania( tocmai am aflat ce e iar , sunt tare happy....mai, eu cand aud de vreo graviduta cunoscuta am asa o nerabdare sa vb cu ea sa imi pove ce si cum...sunt dusa, asa-i?)....mi se pare f bun. Chiar vb cu B si zic ca nu mai pastrez absolut nimic de la asta mica dar parca mi-e asa greu sa ma despart de ele...Carutul cel mare l-am vandut unei prietene....si ma simt bine ca e cineva care o sa-l ingrijeasca. Vara asta stam cu cel sport si din primavara trecem la tricicleta

Alice mama....mie asta mare nu imi mananca in o saptamana atatea fructe...o iau pe campii!

Maine dimineata ma duc sa ma intalnesc cu mama la marfa si o trimit pe verisoara acasa si revin in forta.

Duminica avem butezul nasilor dar am rochie, sandale mi-am luat ieri...o sa ma relaxez.

Azi am stat in Herastrau de la 13 la 21

Va pupacesc ...noapte buna!

Ps. Dupa metoda Farber aplicata doarme si copilul meu noaptea...nu se mai trezeste non stop...cel mult o data papa si imediat somnic!

Denisa, super mami de

Leyre Alexandra 08.11.08 & Kariss Yasmin 30.01.12
www.facebook.com/media/set/?set=a.366611243366596.98470.100000531695793&type=3" target="_blank">Inainte si in timpul lui Kariss!

Denisa devii melancolica si iti aduci aminte de tine cand erai gravida..cred ca de-asta astepti cu nerabdare povestirile unei acelei cunoscute ,dusa nu vad de ce ai fi :)

Distractie placuta la botez!

Am aplicat si eu metoda Ferber si cred ca incepe sa dea rezultate, tu o folosesti in patut ? adik ii dai sa suga apoi o pui in patut si dc plange o consolezi , apoi adoarme , sau o luati cu voi in pat ?

Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Ane, uite un site cu rochii dragute si la pret ok:
http://www.7art.ro/ro/Rochii/Rochii-baby/

Amelia si pe mine m-a cutremurat cazul Monicai, nu am fost buna de nimic ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Suzi, cred ca m-ai salvat! O sa am o finuta si am vazut cateva rochii frumoase de botez sa vedem ce ii place mamei ei intai

Mergi la inceput

La multe lunite frumoase si sanatoase!

Ilinca
Iris Ameli bulgaras de biancabia
Cristian bulgaras de mrg
Eva Georgiana bulgaras de anca_cls

Denisa tu aplici Farber si la somnul de peste zi? Trebuie sa incerc si eu ca sa-l dezvat pe Alexandru de adormit leganat peste zi.

Mergi la inceput

Uitasem sa va spun ca noapte trecuta Alexandru a dormit toata noaptea. S-a trezit la 5 pentru papa .

Inca mai are momente cand face fite la biberon... dar mananca.

Tocmai ne-am intors de la spital si clavicula s-a prins nu mai este imobilizat si pana luni nu mai are nici gips.

O zi frumoasa! Am plecat la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Si inca o oferta:
http://www.metro.ro/public/home/Ofertele+zilei/Reducere+la+LEGO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adc

Buna dimineata!

Eu una sunt impietrita de cand am aflat despre Monica70, fetita ei este de varsta Andrei (citeam intr-o vreme la odiseea spiridusilor de ianuarie-februarie 2006, desi nu am postat niciodata), iar baietelul ei a implinit chiar ieri 3 ani.
Biata fata s-a stins azi noapte dupa o lupta crancena cu un cancer generalizat, acum cateva saptamani era inca vioaie si pe picioare si desi realista astepta sa inceapa fetita scoala in septembrie ...

Poate avem ceva de invatat de aici, sa ne bucuram de sanatate si de normalitate, sunt varza...

Where there is a will there is a way.

Mami de Andra (18.02.2006) si Cristian (4.02.2012)

eu nu mai am cuvinte....pur si simplu, nu mai am!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Alice,

Daria are in total 5 rochite cumparate de pe 7art, una de ocazie pe care a purtat-o la botezul lui David,sunt super OK, ti le recomand cu caldura. Noi am comandat cu posta

Mergi la inceput