Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013, capitolul 14

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardna11111

Carmen si eu sunt tot in 15 sapt si am facut de ex aseara pipi din 2 in 2 ore...
citeam pe net ca ar mai trebui sa nu mai fie presiune pe vezica si sa nu mai iesim asa des..sper sa fie normal :)))

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+

Pe mine ma enerveaza de mor chestia asta. Imi vine cateodata de zici ca apele Dunarii ies din mine, si cand colo pic-pic si gata

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bubleggum imi pare tare rau pt accident. Bine ca nu ai patit tu ceva.
Ardna la mine nu mai intra cafeaua din pacate. Si intr-adevar am tensiunea cam mica. Dar cand vad cafeaua imi vine. La noi nici gand de act sexual ca riscam iar sa curga sange. Eu cred ca de la utrogestan am facut candida.
Mys tot ce e posibil ca am lipsa de calciu. Am avut si inainte de sarcina mult timp. Sapt viitoare ma duc la dr. si ma duc cu lista de intrebari. Felicitari pt rezultatul de la TT.

Pup fetele!

11+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardna11111

Blue sea , de cand il simti? eu inca nu am simtit nimic :(

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+

Prima oara l-am simtit la 16 s fix. Dr. a zambit si mi-a zis ca o sa-l simt peste 2-3 sapt, dar "mama knows best!" W-e cred ca si-a schimbat pozitia (la echo statea in picioare), iar acum cred ca sta de-a curmezisul pt ca il simt in partea stanga

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Aici un nou capitol

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

fetelor am o nedumerire. Pe mine doctorul la care ma duc, nu m-a controlat deloc pana acum.Adica el doar imi da trimitere la luat sange, ecografie.Eu vin la el cu rezultatele , el se uita peste ele si imi tot da sa fac in continuare te miri si ce...Nu ar trebui macar o ecografie sa faca?

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+

Mergi la inceput