Citat: |
citat din mesajul lui ardna11111 Carmen si eu sunt tot in 15 sapt si am facut de ex aseara pipi din 2 in 2 ore... citeam pe net ca ar mai trebui sa nu mai fie presiune pe vezica si sa nu mai iesim asa des..sper sa fie normal :))) UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+ |
Bubleggum imi pare tare rau pt accident. Bine ca nu ai patit tu ceva.
Ardna la mine nu mai intra cafeaua din pacate. Si intr-adevar am tensiunea cam mica. Dar cand vad cafeaua imi vine. La noi nici gand de act sexual ca riscam iar sa curga sange. Eu cred ca de la utrogestan am facut candida.
Mys tot ce e posibil ca am lipsa de calciu. Am avut si inainte de sarcina mult timp. Sapt viitoare ma duc la dr. si ma duc cu lista de intrebari. Felicitari pt rezultatul de la TT.
Pup fetele!
11+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
Citat: |
citat din mesajul lui ardna11111 Blue sea , de cand il simti? eu inca nu am simtit nimic :( UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+ |
fetelor am o nedumerire. Pe mine doctorul la care ma duc, nu m-a controlat deloc pana acum.Adica el doar imi da trimitere la luat sange, ecografie.Eu vin la el cu rezultatele , el se uita peste ele si imi tot da sa fac in continuare te miri si ce...Nu ar trebui macar o ecografie sa faca?
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+