Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013, capitolul 14

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Doamne mena ce noapte infernala ... si la mine urla cainii noaptea pe strada si ma trezesc de cateva ori pe noapte sa fac pipi ... norocul meu ca am dresat cainii si stiu ca nu au voie in dormitor la mami si la tati
Referitor la chinezarii,ma tenteaza si pe mine, dar cred ca cel mai bine ar fi intr-un weekend, ca eu lucrez pana tarziu si nu stiu daca o sa pot ajunge. Mai stiu si eu un restaurant chinezesc pe Dudesti, de la intersectia de la Dristor spre Mall Vitan unde sa mananca bine
va pup si va doresc o saptamana cat mai placuta

Carmen 15+ cu
UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Feteleeee! Uitati ce am gasit: http://revistaclick.ro/recomand-2/cinema-in-aer-liber-bucuresti. Cinema in aer liber . Ma gandeam sa il duc pe al meu sot pe data de 20 cand facem 1 an de casnicie religioasa dar se pare ca nu au program asa ca il duc pe 15. Oricum pana pe 20 uitam iar pe 15 joaca actrita mea preferata Audrey Tautou.. Eu zic ca nu strica o seara asa romantica alaturi de jumatatoii nostri.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Buna fetelor, sa zic si eu o parere despre acea perna de alaptat, cred ca e buna si minunata, dar deocamdata pana o achizitionez, eu folosesc 2 perne moi-moi, una o tin intre picioare si alta sunt cu mana peste ea, deocamdata nu am probleme cu dormitul, sper sa nu fie cazul nici mai tarziu.
Mena, cred ca e greu cu atata galagie sa dormi, si eu la fel, trebuie sa dorm minim 8 ore pe noapte ca sa rezist si a doua zi la munca. De obicei dorm 9-10 ore, ceea ce e bine
Aschiutza, eu port centura dar doar partea superioara, partea care apasa burta e sub mine, si ma descurc minunat asa. Si pe mine ma durea burta si nu suportam deloc centura pe burtica, pana mi-a aratat un prieten cum ar treb sa o port. Deci in primul rand prind centura cand nu sunt un masina, apoi ma asez, si dau peste cap doar partea superioara, asa si politia ma vede cu centura si eu sunt multumita, ca tot ma protejeaza, zic si eu... sa incercati asa
Ella, bebele poate e intors cu spatele si in acest caz loveste in organe...poate din cauza asta nu-l simti inca. Si eu am inceput sa-i simt, mai ales seara cand stau intinsa pe spate si stau cu mainile pe burtica. Am inceput sa-i simt si ziua, cand fata, cand baiatul...e interesanta senzatia
Fetele multumesc pt parerea voastra despre lista , chiar foarte utila mai ales ca e bazata pe experienta, e super in Germania, de-ar fi si la noi asa...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Dankutza despre mine era vorba. Asa ca sotul meu va sta pe tusa toata sarcina. N-am ce sa-i fac. Multumesc de info despre DT.
Fetele apropo de controlat - cred ca m-am ales cu candida. Am toate simptomele. Au inceput de cand am introdus utrogestan vaginal. Dar, n-am avut de ales, tb sa-l sustin pe bebe. Acum iau oral dar manacarimile nu au disparut. E groaznic!
Aschiutza la multi ani baietelului!
Monica probabil sentimentele sunt specifice perioadei de sarcina. Stai linistita cand se va naste o sa-l iubesti la fel ca pe Dragos!
fetele eu am mari probleme cu respiratia. Am nasul infundat rau!

11+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata, burticoaselor!

Referitor la iubitul celui de-al 2-lea copil: e o vorba "Inteapa-te la fiecare deget. Te vor durea toate la fel". Eu nu cred ca poti sa-l iubesti mai putin. E adevarat ca poate toata sarcina nu mai e ca prima experienta de genul asta, dar pe sigur il vei iubi la fel.

Bubbles, bine ca voi sunteti bine!

Referitor la intalneala la chinezi: mie mi-e greu sa ajung la pranz la Dristor. Propun un Bistro dragut pe la Universitate cu mancare home made. Ce ziceti?

Mena, groaznic! De asta ma bucur ca am fugit din oras!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

Katy exista niste ovule vaginale contra Candidozei, cauta pe net sau intaba dr daca sunt ok in sarcina. Si eu una doua de cand sunt insarcinata fac Candida. De obicei dupa un act sexual. Ma tine 2 zile dar imi trece de la sine.Tot cu mancarimi cu tot tacamul.
Si eu ca si tine am probleme cu nasul infundart si daca nu tusesc de 4-5 ori pe zi nu sunt eu :))

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+

Mergi la inceput

Mena e un spectacol la teatrul de vara din Herastrau, teatrul Ctin Tanase, am fost, foarte draagut, amuzant si deconectant

Mergi la inceput

Carmen si eu sunt tot in 15 sapt si am facut de ex aseara pipi din 2 in 2 ore...
citeam pe net ca ar mai trebui sa nu mai fie presiune pe vezica si sa nu mai iesim asa des..sper sa fie normal :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Katy, mie de asta mi-a zis dr ca ea e impotriva Utro luat vaginal. Eu luam o pastiluta de 200 seara inainte de culcare.

Flacaul meu a inceput sa-si faca tot mai des simtita prezenta. In w-e a jucat tontoroiul nevoie mare. Mai ales dupa o portie de magiun de prune . A fost prima oara cand l-am simtit si cand am pus mana pe burtica

17+

Mergi la inceput

Blue sea , de cand il simti? eu inca nu am simtit nimic :(

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 15+

Mergi la inceput