Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013, capitolul 14
Raspunsuri - Pagina 18
mena1906 spune:
Vikisor, multa bafta si distractie placuta! Sunt sigura ca o sa fie bine totul .
Uitati ce am gasit eu aici: http://www.urbankid.ro/editorial/wow-mamica/ne-dam-parte-din-drum-13999#axzz23K5FbfwW. Mi se pare interesanta abordarea.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
Katy82 spune:
Buna fetele! Sa aveti o saptamana cat mai placuta si usoara. Eu am experimentat ieri primul lesin, mi s-a pus o ceata pe ochi si m-am facut alba ca varul. Mi-a dat cineva repede un scaun ca altfel ma astepta sigur podeaua. De sambata ma incercau niste dureri teribile de cap, probabil corpul meu nu prea a facut fata schimbarilor de clima atat de bine. Acum sunt bine.
11+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
ella28 spune:
Viki concediu placut, meriti sa te relaxezi acum. Eco va fi ok
Fetelor eu ma blochez cand citesc liste peste liste, pareri peste pareri , eu sunt asa novice... sper sa ma descurc dar la prima vedere totul pare fffff complicat.
Eu ma duc maine la o eco, sper sa fie ok. Am si eu un stres (pe langa cel de la Triplu test), nu-l simt pe bebe...deloc. Si pentru ca am avut timp, ca doar am fost plecata intr-un mini concediu, chiar m-am analizat. Ori e puturos , ori e linistit. Nu-l simt si pace. Cand citesc ce povestiti voi, ma minunez si mai beau o gura de cafea ca poate-poate il trezesc pe somnoros.
O saptamana plina de vesti bune
+19s Doamne ajuta!
ardna11111 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Sa aveti o saptamana cat mai placuta si usoara. Eu am experimentat ieri primul lesin, mi s-a pus o ceata pe ochi si m-am facut alba ca varul. Mi-a dat cineva repede un scaun ca altfel ma astepta sigur podeaua. De sambata ma incercau niste dureri teribile de cap, probabil corpul meu nu prea a facut fata schimbarilor de clima atat de bine. Acum sunt bine. 11+ http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
Kathy si eu am avut dureri de cap zilnice pe la 10-11-12 sapt. Mi-au mai trecut acum. Incearca cu o cescutsa mica (cat 3 guri) de cafea rece cu lamaie stoarsa. La mine are efect imediat
UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+
Mys spune:
Neata fetelor sa aveti o saptamana cat mai buna
Bubble - bine ca esti ok, fierul se repara
Katy - ai grija de tine, eu nu am avut probleme de genul asta, dar nu ar strica sa vb cu dr, poate ai lipsa de calciu
Vikisor - odihna placuta
Extra - merci dar nu e nevoie, acum suntem ok
Am luat rezultatele de la TT, risc scazut la toate
Scuze pt absenta in we dar am avut treaba : am montat patut, comode. treburi administrative
Pt amatoarele de chinezarii (a se intelege mancare): spuneti voi cand vreti cand puteti, eu as propune maine??
Mami lui Matei si burtica 16+
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
aschiutza spune:
Ella, nu te nelinistii, la primul copil poti sa il simti (ca mine) cu siguranta ca el e, si de abia pe la 22 de saptamini! Cel mai bine il vei simti cind te pui intinsa la culcare sau in miez de noapte .
Cit despre liste, sfatul meu e sa cumperi la inceput numai absolutul necesar (pat, carucior, scaun masina, un biberon, citeva bodiuri si un costumas de iarna, etc.) si restul (precum interfon, sterilizator, geanta, mobile pt patut, pompa alaptat etc.) dupa nastere, cind vedeti daca va trebuie, ca doar nu se inchid magazinele . Acu se merita sa va uitati ce magazine le ofera, notati-va si eventual puteti sa faceti o lista de cadouri dupa nastere si sa o dati la rude, ca sa primiti lucruri folositoare (pe aici asa se face, da nemtii sunt mai pragmatici ).
Viki, concediu frumos! Ai grija de tine si nu face prea multe ...
O zi frumoasa tuturor!
crismac spune:
citat din mesajul lui aschiutza Off Buble, ce ghinion! Bine ca tu si bebe sunteti bine. A propos de accidente: stiti cumva daca exista ceva pt centura de sigurante pt gravide? Mie imi intra teribil in burta exact pe unde am dureri ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Gravidele nu sunt obligate sa poarte centura de siguranta .
www.gradinacris.blogspot.com
19 + cu
aschiutza spune:
Cris, in Germania si gravidele sunt obligate sa poarte centura.
Tocmai ce m-au sunat de la gincolog, trebuie sa iau din nou hormoni pt tiroida (ca cia nu stiu ce valoare e la limita pt gravide)... Offff, iar voi lua o gramada de kg la babord si nu voii mai scapa de ele ...
crismac spune:
citat din mesajul lui aschiutza Cris, in Germania si gravidele sunt obligate sa poarte centura. Tocmai ce m-au sunat de la gincolog, trebuie sa iau din nou hormoni pt tiroida (ca cia nu stiu ce valoare e la limita pt gravide)... Offff, iar voi lua o gramada de kg la babord si nu voii mai scapa de ele ... ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Nu stiu ce sa-ti spun dar nu mi se pare corect sa te oblige mai ales daca te doare burta si ai probleme in sarcina . In acest caz s-ar putea ca centura sa faca mai mult rau decat bine!
www.gradinacris.blogspot.com
19 + cu
mena1906 spune:
Ora 5:30: urla un caine de il aude tot cartierul. Ora 6 urla tot pasaretul din lume in copacii din fata geamului (cainele inca mai urla). Ora 6:30 urla o alarma a unei masini, apoi motorul aceleiasi rable, pardon, masini(in acelasi timp cu pasaretu si cainetu). Ora 7 fac pipi. Nu, mai stau un pic (de parca mi-ar putea trece...). Ora 7:30 fi-miu incaleca vezica si fug la baie, apoi ma lupt cu motanul care vrea sa intre in camera. Il pacalesc si de data asta. Ora 8 urla alarma sotului care a uitat ca azi e ziua noastra libera si nu a dezactivat-o. Apoi urla motanul si nu il conving deloc sa taca dupa ce a auzit alarma telefonului. Da-i drumul in camera. Incepe sa te vaneze. Intre timp kidul da picioare in burta ca ii e foame rau de tot. Ora 8:30 scoate sotul si motanul din camera si mananca ceva rapid. E 8:50. Poate mai dorm si eu un pic...Ora 9. Sotul se intoarce si miroase a tigari. Imi vine sa vars. Trimite-l la ma-sa(la propriu) si gaseste-i treaba pe acolo. Inchide geamul si pune-ti dopurile de urechi. Toata lumea a plecat si am mai dormit si eu 2 ore.
Nu stiu cum sunteti voi dar eu daca nu dorm minim 9-10 ore pe noapte nu se intelege nimeni cu mine (asta de cand sunt gravida).
baietei si fetite si mamici cu burtici. Aveti grija cu tensiunea asta! Poate un concediu medical nu ar strica...
O zi de luni frumoasa sa aveti!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X