garage sale- sectorul1
Raspunsuri - Pagina 5
ina.click spune:
Ok. daca mi-o iau in barba, parol ca n-am facut-o cu intentia de a destrama imperiul DCist.
https://www.facebook.com/groups/118608294914696/ - asta e pt chestii mamici copii etc.
https://www.facebook.com/groups/283193338382318/ - asta e pt de toate.
am vandut cred vreo 5-6 obiecte maxim acolo dar de cumparat am cumparat mai multe. insa sunt mamici care vand aproape zilnic chestii.
rugamintea ar fi sa le cititi regulamentul si sa faceti album bla, sunt destul de tzeposi cu respectarea. Rall, ma tem ca tot una cate una trebuie suita poza si la ei, descriere, pret, blah. Da pui si tu vreo 2 de vanzare si scrii "si mai am si altele, PM me".
puisorul spune:
Luati legatura pe facebook cu Mihaela Bar din Cluj. Ea organizeaza de cateva ori pe an un fel de targ la care poate veni oricine si sa isi vanda din lucrurile de care nu mai are nevoie. Nu stiu sub ce forma legala sau nu se desfasoara targul dar poate va ajuta.
Androix spune:
Am cerut si eu sa ma alatur acelor doua grupuri pe FB.
La bazarul DC am renuntat de cand cu noua forma. Sunt destul de priceputa intr-ale internetului, calculatorului si vanzarilor pe internet, dar un sisteam asa greoi, complicat si descurajant nu cred ca am intalnit niciodata.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
irinabobe spune:
pai cu bazarul la mine problema e alta. eu ce nu mai am nevoie am depozitat in cutii in pod. ca sa pun la bazar trebuie sa desfac tot pozez etc fara sa stiu in ce masura intereseaza pe cineva. mi-ar fi mai simplu sa fac o lista cu ce am de vanzare si cine vrea detalii sa solicite...
pitzinuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinabobe pai cu bazarul la mine problema e alta. eu ce nu mai am nevoie am depozitat in cutii in pod. ca sa pun la bazar trebuie sa desfac tot pozez etc fara sa stiu in ce masura intereseaza pe cineva. mi-ar fi mai simplu sa fac o lista cu ce am de vanzare si cine vrea detalii sa solicite... mamica de Rares 21.02.2010 |
eu vreau lista. imi poti scrie pe PM. caruciorul de la voi si acum rulz :).
ina.click spune:
fa o poza generica si adauga in descrierea sa lista, nu merge asa?
pozezi sa zicem un carucior si in descriere:
VAND peste 40 obiecte de uz casnic si pentru copii:
- balansoar
- fotoliu puf
- etc
eu asa as face cel putin, nici eu nu cred ca ma tin balamalele sa pozez si sa descriu sute de iteme
Cricor spune:
Daca vre-una dntre voi stati la casa puteti organiza in fata casei...probabil ca nu e intezis.
Faceti fluturasi cu data & locatina si ii raspanditi in cartier, scrieti pe DC un mesaj, va puneti pe FB.... in final cred ca distractia e mai mare decat suma de bani, cel putin pentru maruntisuri.
nadaflorilor spune:
fetele care aveti fb, de ce nu postati pe conturile voastre ofertele asa cum puteti si cum vreti, adica poza generica cu un item sau 10 la gramada si apoi lista cu toate item-urile, dati de stire printre prieteni si neprieteni...eu de exemplu am vreo 150 de friends daca imi dati pm cu fb vostru dau share (parol) am mai facut-o, daca e cineva interesat va contacteaza prin fb si stabiliti modul de intalnire si vizionare a produselor pe viu...
ina.click spune:
Idem, ajut si eu daca vreti cu impartitul etc. Daca tot ma spameaza lumea cu "da un click sa vindecam cancerul si sa salvam balene mov", de ce sa nu spamez si eu, macar cu chestii utile
ina.click spune:
bai da unde in sectorul 1 e chestia asta, eu am jobul in sect 1 si suntem vreo cateva mii de oameni....se gasesc macar vreo 12-20 curiosi / curioase pe care sa le anunt, daca ne vine aproape de vizitat.