Casandra nu te mai uita la bani si fa orice analiza iti indica doctorul.
Gandeste-te ca eu am cheltuit foarte mult anul acesta pe analize, laparascopie, tratament de cateva luni incoace costisitor, tratament cu injectii cumparate de cand am ramas insarcinata si uite ca tot nu e perfectm un medic nu iti da analize degeaba, in ziua de azi sunt multe riscuri asa ca mai bine faci analize, tratament si vezi buba, daca exista decat sa plangi in pumni mai tarziu.
Multumesc de sustinere.7+
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu clexane 0,4 aspenter 1 la 2 zile, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe, arefam si nospa)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Emilia din pacate Beta HCG poate sa creasca si daca este sarcina oprita din evolutie,dupa care brusc scade spre 0. Asa am patit eu la sarcina oprita din evolutie.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011 9 saptamani+
buna buburuzelor!!! dintr-o minivacantza la munte!!
ma pun repejor pe din urma sa vad ce ati mai facut!
kmy, de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mamei
fetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
pana sa citesc din urma sa fac mai intai un capitol nou!
kmy, de
IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mamei
fetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!