Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 13
Raspunsuri - Pagina 19
gabrielarusu spune:
De imbracat o imbrac cat mai lejer fara caciulita pe cap, dc bate vantul foarte tare ii pun , cu o pereche de pantalonasi 3/4 sau pantalonasi din tercot si un bady cu maneca scurta sau un tricou si dc e frig ii mai dau un plovaras, dar atata timp cat mie nu i-mi este frig nici pe ea nu o infofolesc .
mamica de Maria Elisa
happylica spune:
a mancat bine. initial i-am facut mai gros.. piure. n-a vrut asa. apoi i-am pus supa crema in bibe si am pus 3 lingurite (de bebe) de branzica de vaci blenduita (sa fie crema) si asa vad ca a mancat 130ml.
acum chiuie si se joaca.
se pare ca ii place acru.. nu dulce.
gabriela, zic eu ca la fructe sa incerci si altceva.. la noi a mers cu succes mango. incearca.. combina-l cu para de exemplu. e foarte gustoasa combinatia!
sa mai iei in calcul.. sa nu aiba masa de lapte apropiata de cea de fructe. poate cand incerci tu sa ii dai laptele, e deja satula si nu mai mananca din cauza ca nu ii e foame.
alexia intre masa de fructe si legume are 3h30min sau 4h.
nu stii cum sa o mai dai cu mancarica..
gabrielarusu spune:
hapy, stiu ca se lasa pauza intre fructe si legume eu ii dau cam la 4 ore papa , dar in conditiile in care imi refuza fructele de dimineata si trebuia sa-i dau lapticul era vai de capul meu maraita si suparata si abia mai papa lapticul.
Sa vad cum o sa o dezvat de lapticul de dupa legume ca sta si cerseste laptele, nu bea mult dar il cere, pot sa-i dau ceai, apa pana nu bea lapticul nu se culca la pranz, azi de ex. a papt 150g piure legume si 130 ml de lapte ceea ce mi se pare mult, i-am spus si pediatrului si a spus sa o las in pace sa pape cat vrea ea .
Ma bucur ca i-a placut supica sa o tineti tot asa, inceraca mai inatai sa-i dai cateva lingurite si pe urma ii pui la biberon ca asa o sa inveti sa pape bine si la lingurita.
mamica de Maria Elisa
happylica spune:
annadisi, eu ii voi congela. brocoli de ex eu ii dau congelat. mi-e mai comod decat cel proaspat. l-as cumpara si nu as apuca sa il folosesc proaspat.. ca pun in cantitati mici.
happylica spune:
pai ea mananca bine cu lingurita. fructele si iaurtul de seara cu lingurita le mananca. cu supa avem probleme.
wow.. ce mult a mancat. si Alexia avea obiceiul sa manance fructele la 9-10 si la 12 cand sa doarma.. cerea lapte. ii faceam 60ml. apoi incet incet l-am scos ca nu mai manca de pranz decat abia la 16.00
gabrielarusu spune:
o sa-l intreb pe pediatru de cand pot sa-i introduc banana, mango necatarina etc.
orez , spanac i-ai intodus in meniu?
mamica de Maria Elisa
gabrielarusu spune:
scuze de greseli, dar am un lapttop nou si pana ma acomodez cu el mai dureaza.
mamica de Maria Elisa