Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 13
Raspunsuri - Pagina 18
Tala spune:
eu sunt cu treburi inca pana peste urechi, sper ca macar sa nu uit sa-mi pensez si a doua spranceana pana maine...dar am intrat sa-ti spun repede LA MULTI ANI DARA, draga noastra. (si uFF am depasit deja dar nici nu mai stiam cat e ceasul). Te imbratisez tare, cum zicea si dana, imi esti draga tare si nu stiu cat iti place pupata dar noi te pupam tare
amy25 spune:
Salutare!
Slaba activitate pe aici de la un timp. Si zic tocmai eu care la fel de rar intru.Deh! treburi, dulceturi si compoturi.Sa ma laud si eu.
Noi am fost super raciti adica eu si voinicul, acum mie mi-a trecut dar mai ramane el pe tratament pana pe marti.Inca stranuta vad si are muci dar macar sper ca la plamani sa nu se mai auda nimic.Nu vrem sa facem Doamne fereste! injectioare de pe acum.
In rest, toate-s bune, de urlat si plans seara si mai ales inainte de culcare avem parte si noi. Nici al meu nu doarme fara boceala, frichineala ca aci vrea pe burta apoi pe spate si tot asa. Oricum doarme 70-80%numai pe burta. Asa vrea el. Si eu tot asa dorm, fix cu piciorul in sus.
O problemuta as avea si parca am mai citit undeva. Cand suge, ii curge laptic pe o nara. E ok? De ce? O sa intreb si dr marti la control.
Cum ii mai imbracati pe bebei pe vantul asta? Eu l-am mai scos cate putin cand era mai liniste si i-am dat un trening usor plusat cu body maneca lunga si caciulita bumbac.
Oricum is cu ochii pe el caci transpira ingrozitor si asa mi-a racit la plamani in ziua aia.
Ce siropele homeopate stiti de tuse sau raceala? Data viitoare incerc si asa la primul semn de stranut sa nu mai ajung la antibiotic. A luat si cumnata mea unul dar n-am retinut denumirea. Daca mai stiti alte remedii... please!
Despre mine mi-e groaza caci se apropie sfarsit de august si daca nu imi vine CM ar trebui sa fac o histeroscopie iar ca firele alea nu vor sa plece de acolo si pace! Mi-e groaza de bani dati iar, de drumuri la care piciul nu mai are rabdare, de anestezia aia locala care nu's ce efecte are in alaptare (o sa intreb) si tot asa.
Sa nu uit: ieri am papat primele lingurite de suc de morcov, adica jumate in gurita jumate pe hainute. Iese cu vanish
Desi ma laudai cu morcovii socra-mii, care n-au tinut la borcan nu stiu cum pusi, acu e sotul prin targ sa caute .
Voi cat dati sucul asta de morcov si pana la ce cantitate? As vrea sa-l pape tot la lingurita nu cu biberonul.
Dara La multi ani! Ti-am scris si pe fb.
Happy ce face pitica? tot suparici?
Dana pacat ca intri rar dar te inteleg, uneori nu e timp efectiv. Cred ca n-ai de ce sa nu incepi diversificarea. Eu inca sustin ca daca un copil accepta si altceva inseamna ca poate papa fara probleme. Doar nu-i dai oala de ciorba la inceput si nici sarmale.
Tala petrecere frumoasa azi! Asteptam poze.
Gabrielarusu sunt tetine pentru papa. La Avent de exemplu are o taietura mai groasa si in fuctie de cum pozitionezi curge mai mult sau mai putin. Altele au taietura in forma de stea. Daca supa e mai grosuta asa ceva iti trebuie.
Anadisi sper sa nu te opresti aici si sa mai scrii. Intr-adevar Dumnezeu v-a ocrotit cumva si sper sa nu mai ai probleme. Ai dreptate cu luatul din timp dar uite ca din comoditate sau din negare nu prea facem aceste analize in scop profilactic. Am toante pe langa mine care si pentru ecografiile din sarcina ziceau ca -s nebuna de fac atatea.
Lelu al meu urla in marsupiu. Nu e sigur pe el cand ii dau drumu. Nu mai incerc, maine poimane merge de-a busilea prin casa.
Supermami sa fie bine pentru baietel scump si frumos!
annadisi spune:
Multumesc pt primire!
datele noastre pt listuta:
Anastasia, 08.04.2012 ora 6:45, cezariana
eu data nasterii 17.05.1981
annadisi spune:
Hello again!
sincer imi doresc sa fiu mai activa p forum fiindca sunteti o sursa inepuizabila de info!
Monna
Dana,da,la 4 sapt cand i am facut prima eco, i am facut o absolut fiindca asa am simtit ca trebuie, nici vb de simptome sau alte semne.
Din nefericire atunci cand apar simptome deja e extinsa treaba...
Amy, si eu cred ca a fost mana divinitatii!
Anastasia e un copil pe care ni l a dat Dumnezeu cand nu ne asteptam,eu am avut din 2009 pana 2011 o extrauterina,2 sarcini pierdute (pe motiv de trombofilie) si un FIV esuat (adica nu s a prins...)
a fost o sarcina naturala,spontana,usoara si cu toate astea eu n am putut sta linistita fara sa merg pe la diferite controala cu pitica (si bine am facut!)
annadisi spune:
Inca un mes si ma opresc sa nu va obosesc!
neuroblastomul e taaaare pacatos, insa descoperit in faza initiala e perfect curabil.
In tarile civilizate se fac ecografii la bb,inca din primele sapt,nu doar un ochi de al pediatrului...
La noi in tara speranta de viata e mica si asta numai pt ca e descoperit tarziu.
Dupa cum ziceam am fcut o analiza genetica pt a vedea dc tumora a fost "din formare" sau de ordin genetic (ceea ce ar fi fost nasol).
Din fericire a iesit bine analiza (adica nmyc neamplificat), iar acu vom mai fce o scintigrafie pt a verifica starea generala, daca s a extins pe undeva etc.
Bineinteles ca nu se face la noi scintigrafia pt Nb dar asta e, mai facem o excursie la Viena!
Si nu in ultim rand,optimismul si gandirea pozitiva( desi Doamne cat e de greu) sunt neaparat necesare!
o duminica faina va doresc!
tania82 spune:
Dara, La multi ani cu intarziere!!
Vrem doar sa va salutam sa va spunem ca suntem bine, crestem frumos.
Vizitele la urolog si nefrolog au confirmat chiste in rinichi si la mine si la Stefan. Deocamdata monitorizam si gandim pozitiv.
Vrem si noi sa mergem intr-o mica vacanta pana la mare la inceputul lui septembrie.
Din pacate pentru mine, Stefan prefera sa adorma tot mai des la san. Inainte adormea de mult ori singurel, cu suzeta la el in patut. Si noaptea ... se trezeste tot mai des sa pape.
In rest, rade, se intoarce pe burta, incepe sa isi ridice putin capul, povesteste pe limba lui, tipa.
Va pup!
happylica spune:
Gabriela, pai a mancat super bine. Normal ca doarme..
Da, ii subtiez supa. Azi vreau sa ii pun putina branzica in ea. Sa vad ce parere are ..
Ii dau supa cu tetina de suc (de la Nuk – are gaura mai larga) si seara cerealele cu lapte i le pun in biberon de la Avent cu tetina pt mancare groasa.
Dana, succes la innot si diversificare!
Monna, success si voua cu diversificarea! La noi a inceput sa mearga totul putin mai bine, asa ca m-am mai linistit. Incet, incet.. o sa manance si pisica mea legume
Multumesc pt urarile pt tati
Tala, sa aveti o zi minunata azi! Pupici piticilor.. si voua!
Dara, cu intarziere iti uram si noi la multi ani.. sa ai parte numai de bine, de clipe frumoase alaturi de Miruna si Cosmin si fie ca cea mai ascunsa dorinta a ta sa devina reala si parte din viata! Pupici!
Amy, ma bucur ca Victor e mai bine. Si Alexia e mai bine. Ieri a stat toata ziua cu prietena mea (bine, eram si eu in zona… dar cu multa treaba si nu ma puteam ocupa bine de ea). A fost cuminte si dragalasa. Mai putin la masa de pranz
Sa nu lasi hainutele murdare de morcov sa le speli cu restul hainelor in ideea ca iese cu vanish.. ca nu iese. Eu le spal imediat ce se murdaresc (rar, ca folosim babetica). Am facut si eu asa.. si am ramas cu ele patate.
Ii cresti treptat cantitatea. Azi o lingurita, maine doua, poimaine 4.. 10ml, 20ml, 30.. si cand te plictisesti de lingurita.. il dai la bibe ca va avea ce sa manance si cu lingurita
Eu ieri am avut-o imbracata in trening si o caciulita subtire pe cap care ii tinea la urechi. Era in curte si cam batea vantul. Nu o imbrac gros.. ca transpira.
Aaa ieri a venit nasa la noi cu fiisa.. care era.. racita. M-am cam enervat. De ce a adus-o? aaa si vroia sa imi bantuie prin toata casa. Am inchis usile
Tania, ma bucur ca ai scris! pupici.
Cam atat despre noi. Am deposit cu bine ziua de ieri. Ba mai mult, seara l-am sarbatorit sip e sot.. ca anul trecut i-am sacrificat ziua.
Aaa.. as vrea ceva idei de sarbatorit 1 an de la nunta. Ma gandeam la o cina romantica.. dar nu stiu ce sa gatesc. N-as vrea sa iesim .. ca as vrea sa fie si Alexia cu noi.
Pupici.. sa aveti o zi minunata. Noi cred ca iesim in parc mai tarziu. dar.. mai vedem.
irinaelena spune:
Amy,eu ziceam de laptic care iese pe nas... Nu stiu ce-a fost sau de la ce, dar acum a trecut, nu-i mai iese.
annadisi spune:
Fetele, ce stiti despre produse congelate pentru bebe?
Adica sa congelam fructe/legume de sezon pentru cand vor fi introduse in meniul bebelinei.Eu am congelat chiar si pepene galben....oricum va fi blenduit.
gabrielarusu spune:
Hapy, cum a papat fata legumele cu branzica?
Azi la fel a papt fff bine legumele dar i-am pus o lingurita de iaurt in ele si sa lins pe bot (1/2 morcov, o felie telina, 1/2 cartof, cateva feliute de dovlecel, ceapa doar de gust, un pic patrunjel, o felita de ardei rosu, un buchetel mic de brocoli si o lingurita de iaurt si le-a lins), maine avem iar carnita, ii dau o zi da una nu .
Fetelor mai spuneti si voi retete de legume ca nu mai stiu ce combinatii sa ii mai fac sa ii diversific in fiecare zi altceva.
Nu stiu dc e bine, dar ieri a fost prima oara cand i-am introdus iaurtul si la papat pe tot, nu a avut nimic de la el, sa vad la ora 19 dc il mai vrea, ca ea este o mofturoasa rau de tot.
Azi fructe nu i-am mai dat o sa fac pauza cateva zile dar in schimb mi-a papat laptele fara comentarii asa am ajuns la concluzia ca o stresez cu fructele dimineata si din cauza asta papa si lapticul de la 9 mai cu scandal.
mamica de Maria Elisa