Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 13
Raspunsuri - Pagina 17
dara76 spune:
Oana, am vazut ca la Stokke scrie ca e SSC numai cand sta bebe cu fata la tine, ai idee de info pe undeva daca e SSC si cand sta bebe cu fata in afara? Ca m-ar interesa si pe mine sa iau in cazul asta. De unde l-ai luat? Merci.
Monna, pana la 20 de kg.
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
happylica spune:
Tala, success duminica! Tinem pumnii stransi. Ati schimbat nasii?
Gabrielarusu.. ciudat cu carnita. Mai testeaza. Alexia mea a inceput sa manance supa la biberon. Vedem pana cand. Tu ii dai branzica zilnic?
Legat de caca.. Alexia face de 2-3 ori/zi de cand am inceput diversificarea. Nu ma deranjeaza.. din contra. Ma bucura. Success pe mai departe!
Banana i-am bagat la 5 luni si vreo 3 zile. Iaurt ii dau covalact. Ii iau mic, mananca jumatate din el pe zi. Mango cam odata cu banana am bagat. Acum am in plan avocado.
Mie mi-a zis sa nu ii bag rosie inca. Dar banuiesc eu ca decojita si scoase semintele.
Auzi, ma gandesc sa nu se fi plictisit de aceeasi combinatie de fructe. Mai baga ceva nou.. poate ii place. Mie mi-a zis pediatrul inclusive pepene. Nu am incercat.
Miha, faza cu tipatul trece cam in 2 saptamani. Cel putin asa a fost la noi. Ma capiase Alexia. Ma rugam de ea sa mai faca pauze .. macar mici
Marci, multumim pt complimentul legat de poza de profil
Ronina, success cu morcovul!
De noi.. ce sa zic.. am avut ieri o zi grea (sufleteste) si mai urmeaza maine una. Ieri s-a implinit 1 an de cand a murit mama, azi a fost ziua sotului meu (17) si maine (ma rog.. azi ca e trecut de miezul noptii) avem parastasul de 1 an. Si apoi.. sper sa ma linistesc.
Fetelor, copiii vostri plang de oboseala? Alexia face mai nou show seara. Din copilul ala care imi adormea singura in patut.. acum nu mai vrea sa adoarma nicicum. Nici mangaiata.. nici in patut cu gascanul.. nici in patul mare, nici plimbata. Plange pana oboseste si apoi vrea In brate si in cateva minute adoarme. Nu stiu ce sa ii mai fac. Azi la pranz a urlat vreo 20min continuu… abia in vreo 40min a adormit. E normal asa?
Pupici.. si sa aveti o noapte minunata!
danaang spune:
neatza fetelor!
happy nu stiu daca e normal, dar si Giulia plange de obo si deja are programul ei, seara dupa 7 imi baga cate o serenada de cate o ora si inainte de culcarea mare pe la 10 mai baga una sa nu ma plictisesc.
cele care alaptati nu stiti au puseu de crestere si pe la 4 luni jumate ca fata toata saptamana s supt din 2 in 2 ore ziua dar si noaptea de ma capiaza, inainte noaptea dormea si cate 4-5 ore legate se trezea la 3 si la 5 acum adoarme la 10 se ttrezeste la 12, 2, 4,6 si 8.zici ca are ceas elevetian, parca e drept ca nu mai imi sunt sanii plini ca inainte , dar oare imi slabeste laptele....?stiu teoria ca ca nu exista lapte slab, poate are doar o perioada, sper
week-end frumos!
oanace spune:
Dara, asta e www.mothercare.com/Stokke%C2%AE-MyCarrier-3-in-1-Baby-Carrier/450092,default,pd.html" target="_blank">http://www.mothercare.com/Stokke%C2%AE-MyCarrier-3-in-1-Baby-Carrier/450092,default,pd.html. Eu l-am luat dintr-un mall din Cluj, dar cred ca gasesti si pe net. Cand porti copilul cu fata la lume, are in fata un fermoar care se desface si piciorusele copilului stau ok, nu supercracanate sa il enerveze.
gabrielarusu spune:
hapy, branzica ii dadeam o data la 2 zile puse in fructe
si azi la fel a facut cu fructele nu a vrut sa pape i-am dat azi piersica cu mar am vazut ca refuza i-am dat piersica simpla refuz si la asta, pe urma am adaugat o lingurita de iauurt si a papat cateva lingurite si gata nu a mai vrut, dar la legume a stat mai bine azi cam 170g piure facut din cartof, dovlecel, carnita curcan si morcovel plus o lingurita de iaurt si dupa 130ml lapte si vad ca e blana doarme de la 13.
Cum ii dau supa in bibe? banuiesc ca i-o subtiezi ? cu ce tetin ii dai supa?
Mai nou de cateva zile vad ca refuza lapticul de la 9 abia bea 100ml si ala cam intr-o ora chiar nu stiu de ce, oare o fi di cauza fructelor care le refuza se enerveza si pe urma refuza tot? chiar nu-mi explic pana acum cateva zile era ok papa legume, fructe si laptic bine si deodata sa-mi puna capac, o sa vad ce fac sper sa-si revina ca o iau razna cu capul.
mamica de Maria Elisa
dara76 spune:
Happy, Miruna nu adoarme decat leganata, niciodata n-a adormit singura, leganata in brate sau pe picioare si la oboseala imediat da in plans, nu-i place nimic seara din ce-i place dimineata.
Danaang, si Miruna e in puseu si nu se pune problema de lapte slab, ca-i acelasi lapte praf. Face tot cum ai descris, de vreo 2 zile.
Oana, pai tocmai aia e, ca nu e bine sa nu stea cracanate piciorusele, trebuie sa stea cracanate, dar cu fundul mai jos decat genunchii si atunci nu-l enerveaza pe bebe. Daca nu sta in pozitia asta M sau broscuta, ii riscam soldurile si coloana. Asta e pozitia sanatoasa. Deci cred ca raman la Chimparoo, am vandut azi Manduca pe okazii, asa ca jumatate de bani ii am deja. Bine, nu zic, poate-s eu mai catolica decat Papa la unele chestii, nu zic ca trebuie sa faca toata lumea la fel, D-ne fereste.
Maine introducem dovlecel si albitura in piureul moale de legume, sa vedem cum o fi, ca morcovei mananca de n-are treaba. Iaurt ne-a zis dr ca abia dupa 6 luni. Si carnita la fel.
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
dana_cp spune:
uuffff, si cum scrisesem ditai mesajul, mi s-a stins calculatorul :((((((((((((
reiau pe scurt:
- pup toate fetele si strengarii, scuze pt absenta nemotivata, imi propun sa va scriu mai des
- va scrisesem aproape fiecareia dar acum nu mai reiau, mai ales ca de fapt subiectele se invechisera..
- da, danaang, puseul de 4 luni e celebru, si Gaza l-a avut si m-a terminat
- annadisi, ma bucur ca ne-ai scris, imi pare rau pt problemuta, ma bucur ca e ok Anastasia acum. Cum ti-ai dat seama ca o e probl la 4sapt? Ceva simptome sau instinctul tau ti-a tras alarma?
- Supermami, multa bafta tizutului nostru la operatie! Tu cum stai cu moralul?
Dara, la multi ani, iubita!! Sa fii mereu asa frumoasa, desteapta, puternica, sensibila si prietenoasa! Sa-ti cresti copila frumos si sa te bucuri de ea in fiecare clipa a vietii tale! Esti poate cea mai placuta surpriza pt mine, nu credeam ca pot sa tin atat de mult la o persoana pe care n-am vazut-o niciodata... Te pup mult, mult, si astept cumintica ziua in care o sa te imbratisez live. Sa ai o zi fantastica!
despre noi, tot pe scurt:
- Gazuta face cam tot ce fac puradeii vostri: tipa, baloseste, baga tot in gura, canta, rade, searta jucariile care nu vor sa intre in nas, plange seara, numai nu se intoarce pe burta..
- incepem sa mergem la inot, la Baby Spa, o data pe saptamana
- merg la un curs de diversificare sapt viitoare, si da, Dara, o sa va zic daca aflu chestii noi Nu ca n-as avea incredere in voi si-n pediatra, dar mi-ar face bine socializarea cu alte persoane cu bebei.. mai ales ca am ocazia sa-mi revad colegele de la lamaze
- eu m-am cam saturat de alaptatul asta exclusiv, asa ca incep diversificarea mai devreme (gaza maine face abia 5luni).. ma doare sufletul dar nu mai pot.. pur si simplu nu mai pot
- mi-am comandat si eu jolly jumper ca-l tineam minte de la Sovi, insa Dara, zi-mi si mie te rog, se prinde doar de tocul usii? ca eu as vrea sa-l pun in living (tocurile usii noastre sunt cam sugubete si n-am incredere)
- ma tot gandesc la Chito, i-am dat un sms si mi-a raspuns ca banuielile s-au confirmat, din pacate, insa Edu face kineto 5zile/saptamana. Doamne ajuta sa abia progrese cat de curand!
Ar mai fi fost multe de scris, insa m-am suparat pe calculator
va pup inca o data pe toate!
SuperMami_1 spune:
La multi ani, Dara! ti-am scris si pe fb!
Eu pe Vlad il port in sling pe sold, in wrap cu fata spre mine si cu fata spre lume intr-un port bebe, vechi pe care-l am de la Rares (ca pe vremea lui nu erau SSC-uri la noi)Acuma nu stiu cat de nocive sunt aceste port bebe-uri, dar la purtatul cu fata spre lume pentru un timp scurt nu cred ca ii va face atat rau la coloana, in conditiile in care pe Rares l-am purtat in el si e perfect sanatos.
Dara si mie mi se pare scump acel sistem de purtare, oricum ce sare de 400 ron mi se pare scump- ma refer la sistemele de purtare a bebelusilor
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
monna3 spune:
Dara la multi ani!!! Multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi. Te pup . Ma bucur ca Mirunei ii place morcovelul, de maine incepem si noi si sper sa-i placa si lui Andi ca deh.... sa nu ne facem de rusine :D.
La multe lunite Bianca Melissa!
Annadisi bine ai venit la noi! Sa ne dai mai multe date daca vrei sa va trecem in listuta :). Ma bucur ca acum Anastasia e bine si Doamne ajuta sa fie numai bine de-acum incolo. Te asteptam sa ne mai scrii (trebuie sa scrii 10 mesaje sa te putem citi in timp real).
Dana pe unde umbli mama draga ca vad ca dai cam rar pe aici...
Mirela la multi ani sotului tau! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Iar pt tine un big hug, pup. Si da, Marci are dreptate, poza e superba, am tot vrut sa-ti spun si am uitat :d.
Pupici
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
dana_cp spune:
Mona, am tot fost pe la Breaza ca deh, profit si eu cat pot de aerul de munte pt puradel. In rest, pe acasa dar n-am prea deschis calculatorul. Insa, am zis, imi revizuiesc atitudinea ca-mi lipsiti