Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 13
Raspunsuri - Pagina 13
dara76 spune:
Monna, la jolly jumper scrie ca e ok de la 3 luni, iar la exersaucer ca e ok de la 4 luni, de-asta intrebam. Ca nu sta sprijinit ca si cum ar fi singur in fundulet, ci il tin si "chilotii" aia ai jumperului sau exersaucer-ului. De-asta cautam de acuma, dar mai caut SH si sa aiba bara, ca ii plac chestiile atarnate Mirunei.
Stiu ca mai ales in SUA au mare grija sa nu te pacaleasca deloc cu varsta de la care ok, in general, pt. ca o incurca cu procesele altfel si platesc milioane de dolari despagubiri.
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
monna3 spune:
Mirela la minge deocamdata e interesat de luminite si de buburuza aia de deasupra, vrea s-o prinda s-o bage in gurita
Dara eu n-am citit despre ele de la ce varsta sunt, le-am primit si au fost folosite inainte deci nu aveau cutie si nici n-am fost curioasa sa caut (am cautat acum si ti-am dat link dar nu am citit si ce scrie acolo ). L-am pus o data in ele si l-am vazut ca se da in fata si da sa roada la margine asa ca il mai las.
O sa pun o pozica pe picasa cu jumperul pe care il avem noi ca nu-l mai gasesc pe net. E de la fisher price dar vad ca nu-l mai au pe site. E tot primit si ala deci e mai vechi poate de aia nici nu-l mai gasesc. Ca idee e cam ca www.fisher-price.com/en_US/brands/babygear/products/56972" target="_blank">asta numai ca e calut.
le: am pus poza pe picasa. Si l-am pus acum in calut sa vad cum sta in el si vad ca nu se mai trage sa linga marginea aia ci sare in sus si rade. cand sare in sus face ala precum calul si canta melodii de alea de cowboy si el e tare incantat
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
dara76 spune:
Cool, Monna, ma bucur ca-i place lui Andi, eu am din asta deocamdata http://www.jollyjumper.ro/ insa luat cam la juma de pret din UK.
Vad ca au mai ieftin si pe okazii
http://www.okazii.ro/leagane-si-premergatoare/saritori/okazie-jumper-saritoare-jolly-jumper-a116687800
Mai e o tanti care zice ca aduce la comanda din UK orice
http://www.okazii.ro/leagane-si-premergatoare/saritori/jumper-fisher-price-frog-jumperoo-jumperul-care-salveaza-spatiul-adus-din-uk-a116465842 si pare sa aiba calificative bune. Cam scumputa treaba aia, sa vad ce-oi gasi mai ieftin.
LE: Pt cine s-a uitat pe diversificarea aia, ati vazut ca e si o lingurita de ulei din germeni de grau sau de masline. L-am intrebat pe dr daca prin presare la rece sau rafinat si mi-a zis ca prima alegere "prin presare la rece". Am gasit la http://www.uleiuri-naturale.ro/produse/uleiuri_naturale_presate_la_rece_virgine/uleiul-din-germeni-de-porumb dar ei zic ca ar vinde si prin Real, Carrefour, Mega, asa ca urmeaza sa ma uit daca au.
monna3 spune:
Buna fetele!
Pe unde sunteti? E cam liniste pe aici?
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
carstea spune:
Acum un an eram Mai slaba cu 14kg ma simteam bine in pielea mea si nu banuiam cat de mult o sa mi se schimbe viata.nu stiam ca mica noastra familie nu era completa pana nu avenit inviata noastra Puiul Asta mic cu un zambet. Mereu in ochisori.parca vrea sa-mi arate ca m-am inselat cand am crezut ca ce am simtit pt Rares nu o sa pot simti si pt ea.....Azi am paPat baby rice pt prima data si nu a fost rau deloc.maine sPer sa ii day un pickle Mai mult.Voi unde va pititi?noi tot la caravana in vacanta.azi am dus-0 pe Emma la piscina Si era Tare mirata.e prea. Mica pt colac asa ca am Tinut-O numai in brate.va las ca tastez cu o mana in timp ce Fata suge
happylica spune:
La multi ani celor ce isi sarbatoresc azi ziua numelui si toate urarile de bine!
noi suntem intr-o 'cearta' continua. alexia nu vrea supa si pace. ajunge sa nu mai manance fructe vad.. cand ma vede in mana cu babetica.. urla. renunt pt cateva zile la supa. poate uita. dar sunt tare suparata. am incercat toate combinatiile posibile. azi i-am luat si borcanel de la hipp. nu vrea si gata.
in schimb.. a mancat iaurt cu banana.
maine are in 'plan' mango. vedem cum il accepta. nu ma gandeam k o sa avem asa probleme..
cred ca ma bag la somn. maine mergem la cumparaturi ca fetele
sa aveti o noapte linistita!
EDIT: ce stiti de baby orajel? inteleg ca alte geluri pt calmarea durerilor de dinti sunt frectie la picior de lemn. asta in ro nu se gaseste, dar se poate comanda..
carstea spune:
Happy relaxeaza-te si las-o pe alexia sa-ti spuna cand vrea suPa.renunta care a zile si revino cu fiecare leguma introdusa seParat poate descoperi care nu -I place.Pup
dara76 spune:
Happy, posibil sa fie bun orajel, dar la orice gel de gingii trebuie avuta mare grija sa nu dam prea mult, ca i se poate duce si in gat si sa ii anestezieze gatul si sa ii strice reflexul anti-inecare. orajel parca retin ca are benzocaina parca, deci trebuie folosit la inceput cu precautie si urmarit cum reactioneaza, ca facea ceva benzocaina aia, nu mai stiu ce, daca vrea cineva sa stie, caut si revin. Nu face la toata lumea, dar trebuie urmarit ca la orice chestie administrata nou, de vazut cum reactioneaza bebe.
Cel mai bine cu gelurile de dinti este sa ii dam putin pe locul dureros si sa masam nitel, ca sa apuce sa functioneze, sa nu inchida bebe gura rapid pt. ca altfel vine saliva si il spala de pe locul ala si de-aia nu actioneaza unde trebuie, ci unde-l duce saliva. De ex. vrem sa-i anestezieze gingia si in schimb ii anesteziaza limba, ca-l spala prea rapid saliva de pe gingie. De-asta cred ca multa lume zice ca-s apa de ploaie gelurile de dinti.
PS. Thanks, eu mi-s si Maria.
SuperMami_1 spune:
La multi ani tuturor Mariilor! La multi ani, Dara!
Carstea, foarte frumos ai scris despre sentimentele tale pentru Emma
Happy, relax mami. Fata creste mare si frumoasa si fara supica deocamdata...ai rabdare, cand va fi pregatita, va manca si supica
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
danaang spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele de Maria precum si derivatelor acestui nume!
daca tot se vb de diversificare as vrea sa va intreb ce marca de storcator de fructe folositi?? sau ce as putea folosi la prepararea sucurilor de fructe si legume, un aparat simplu si usor de folosit???? (robotde buc)