FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 27
Raspunsuri - Pagina 20
miracol11 spune:
rodica, felicitari pentru beta care creste....e de bine...!!!doamne ajuta!!
tusferi, nu face si tu greselili ce le-am facut si eu!!...evita PANICA si nu fii pesimista, mai rau faci...atragi raul spre tine...eu nu pot sa zic ca vai Doamne ce pesimista eram,...insa nu ma linistea mai nimic, sau daca da pe perioade scurte, si iarasi ma luau dracusorii cu tot felul de prostii....incearca sa nu te gandesti ca daca ai avut aceleasi contractii ...sunt la fel si astea de acum...roaga=te...baga tratamentul la timp si suplimenteaza-l daca e cazul...si fuguta la medic cat de repede poti!....daca nu ai sangerare nu cred ca e grav....ai avut un beta baban si nu cred ca sunt probleme, insa asa suntem noi...
amaliaro apasat si
pup toate gravidutele si cele in devenire...va doresc o duminica frumoasa!
Astept un "miracol" curand...
miracol11 spune:
in legatura cu schema mea de tratament, eu nu il contest pe dr deloc!el si-a facut treaba f f bine....am avut beta si test pipi pozitiv!!...insa el stia ca nu am probleme cu mutatii si trombofilii , si normal ca schema a cuprins medicamente si doze pt o pacienta normala f probleme....insa se vede clar ca problemele sunt in alta parte!...dupa ce voi avea rezultatele...si merg sa i=au puiutii sunt sigura ca voi primii medicamentele de care aveam nevoie de la inceput!...dar nu aveam de unde sa stim....asa ca mergem inainte!!
va pup
Astept un "miracol" curand...
aristica spune:
sar'na din suflet pentru raspuns Am doi blasto expandati care ma asteapta cumintei pana prin noiembrie la Reprofit, dar am si un back-up la Unica pentru ianuarie - dupa cum vedeti, nu ma las asa usor Am primit schema de la ambele clinici, iar la Unica apare si acest "probing" caruia nu-i vad rostul. Din ce-am inteles, este un fel de test care se face pentru a vedea daca se poate efectua transferul fara probleme - adica se intoduce un cateter micut pana spre uter, iar mie imi suna hilar, in conditiile in care am deja 5 transferuri la activ.
coco sunt mutanta din nastere, schemele mele de fiv au avut in permanenta si doza de clexane, dar nu de asta vorbeam, ci despre prednisolon, pe care la ultimul fiv, in Istanbul, l-am avut in doza foarte mare: 16 mg, apoi, imediat dupa transfer, 32 mg. Ma bucur ca-n cazul tau n-a fost nevoie
alina nu stiu nimic de Brigit, de fapt, sunt asa scumpa la vedere pentru ca de la munca nu mai pot intra, seara sunt in vizionari de apartamente si impachetari si cum prind putin timp liber, intru si citesc pe nerasuflate. Uite, a inceput si sotul meu sa citeasca: el sta in picioare, langa mine, eu ii povestesc despre fiecare in parte si va tinem pumnii la patrat
smaikule nu e regula sa scoti progesteronul la 12 saptamani. Poti sa mergi cu el pana aproape de nastere, daca situatia o cere. La primul meu fiv, apoi la FET, nu-mi mai cumparam absorbante, ca ma gandeam ca n-o sa mai port vreo 34-36 saptamani si pana la beta am tot stat cu pamatuful la dansa...de la al doilea fiv in colo, cumparam absorbante la pachet dublu
Mai fetelor, aveti cumva idee cu ce se poate inlocui nospa-ul? Eu am dilema asta de vreo 4 ani, ca-s alergica la medicamentul asta, dar tot n-am gasit raspunsul.
Va pup, ca la 4 merg la un botez, la o fetita su-per-ba
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
irilac31 spune:
Salutare fetele, sunt rupta...asa visam la wk asta, sa stau sa ma odihnesc cu iubi meu, sa ne uitam la filme....ti-ai gasit, n-am avut timp nici sa respir. Vineri m-a sunat sefu sa vin la servici si a tras de mine intr-un hal, chiar am stat si peste program pana in mom cand nu mai puteam de spate si am zis...gata pana aici, sambata am tras eu de mine si am facut curat in casa si o praji la foc automat, ca am avut niste musafiri, stai cu ei serveste ...a trecut ziua, si azi de dimineata iar, la o petrecere de taiere de mot, apoi la alta petrecere din cartier...acum am ajuns si eu in pat, franta.Intr-un fel ma bucur ca am avut activitate si nu m-am mai gandit asa de mult ca nu prea l-am simtit pe bebe zilele astea decat f f putin cu niste miscari timide. Acum, poate e ok asa...cu Dumnezeu inainte. Nu vreau sa devin paranoica ca stresez si saracul copil. Ma duc sa vad ce ati mai scris si daca e cazul revin cu completari
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
22+
irilac31 spune:
Rodica, felicitari pt beta, creste f frumos, sa ai o sarcina usoara fara probleme, sa ajungeti cu bine la termen
Tusferi te rog sa nu te panichezi, nici o sarcina nu seamana una cu alta. Contractiile sunt normale pt ca uterul nostru creste si e normal sa se mai contracte si sa mai doara. Daca nu ai sangerari, nu vad rostul sa suplimentezi progesteronul...eu zic ca cel mai bine e sa intrebi dr, vezi ca daca suplimentezi progesteronul trebuie sa iei in plus si estrimax, dar nu stiu paritatea lor. Vezi ce zice si dr...dar daca nu sunt sangerari inseamna ca e bine acolo la bebe, acolo conteaza valoarea lui, nu cel din sange. Contractii am avut si eu, acum cateva sapt si m-am speriat. Dr mi-a dat sa fac timp de 5 zile injectii de no spa cu scobutil la 8 ore, magnerot 3 /zi. Am facut 3 zile cate 3 inj/zi apoi am redus la 2/zi, apoi am mai facut vreo 2-3 zile doar dimineata cand mergeam la serviciu. Pe mine m-au ajutat f mult. Magneziu este f bun in sarcina, relaxeaza muschii uterului dar il ajuta si pe bebe cu ceva...nu mai stiu exact cu ce...asa ca poti sa treci si tu fara griji cateva zile pe injectii si stat la pat. Nu mai lua no spa de 80 mg, mie mi-a zis dr ca nu e ok in sarcina, de fiecare daca imi atragea atentia sa iau de 40 si nu de 80.
Multa sanatate iti doresc
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
22+
irilac31 spune:
Aristicule mama, da hotarata rau esti sa te gravidesti in iarna asta . In noiembrie la reprofit...nu iese, nu-i nik mai departe la unica, bravo frumoaso sa te ajute DD sa reusesti din prima si sa va mutati in casuta noua in formula marita . Eu nu stiu nimic de testul ala...e musai sa-l faci? Ma gandesc ca daca e obligatoriu ar trebui sa-l faci acolo cu dr care face ET ca sa-ti vada curba uterului, sau cum se cheama sau sa vada lungimea Parca Bichi facuse la prima intalnire chestia asta....nu mai retin exact dat stiu ca citisem undeva de asta.Poate testul asta il face cu 1 zi inainte de ET si nu mai e nevoie sa mergi la o prima consultatie...coordonatoarea nu ti-a dat mai multe detalii? Nu vad rostul sa faci chestia asta in tara...cu ce il ajuta pe dr de acolo? Mult succes in proiectele voastre, multe schimbari vor fi pupici
LE: apropo de barbati...cred ca ar trebui deschis un topic si pt ei...clubul sustinatorilor de la donate ....si al meu in fiecare zi ma intreaba ce mai e nou pe forum, ce mai faceti, cine urmeaza, cine se testeaza
22+
irilac31 spune:
Ivisor, felicitari pt inimioara, sa cresteti mari si sanatosi. Lutinisul asta nu e cam scump? nu iesi mai bine cu crinone...si el sa stii ca se absoarbe f bine, eu nu am avut nici o sangerare pe parcursul sarcinii. Daca tot nu e ok, poate trebuie sa treci pe injectabil. scrie si la dr vezi ce zic si ei, nu te lasa doar in baza dr de la noi.
Multa sanatate
22+
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaick cocolino eu abea asteptam sa scap de utro in saptamana 12 si tu mi-ai taiat elanul; dr gineco ti-a recomandat asa? o zi buna va doresc! |
Stai tu linistita...ca mai ai de pus utro. si eu de abia asteptam sa scap de el si uita ca inca il iau. eu acum imi ajustez singura doza zilnica. daca simt ca ma doare burta si mi se intareste pun 200 mg de 3 ori/zi, daca ma simt ok pun doar dimineata si seara cate 200. Cei de la reprofit mi-a recomandat sa intrerup crinon-ul si utro in sapt 14 dar dr mea a zis ca nu vrea sa renuntam, ci doar sa injumatatim doza si contractiile mele au aparut exact in sapt cand am avut mai putin progesteron luat. Asa ca eu am suplimentat de capul meu utro in functie de cum ma simteam
22+
irilac31 spune:
Am intrebat pe Tonirro daca mai stie ceva despre Brigit a noastra si uitati ce mi-a raspuns, sper sa nu se supere ca am copiat mesajul ei aici.
Despre Brigit
Brigit este bine, bebelusii ei sunt bine, papa prin furtunas lapte de la mama lor, nu mai sunt intubati si nu mai au perfuzii. Acum cateva zile ajunsesera la greutatea pe care au avut-o la nastere, deci se fac mari . De acum Brigit are nevoie de rabdare si lapte pentru ca bebelusii cresc, asta e treaba lor .
Am rugat-o pe Toniro cand vb cu ea, sa-i transmita ca fetele de la donate se roaga pt ea si bebelasii ei si este in gandurile noastre.
22+
irilac31 spune:
Amalia, cum te mai simti, te mai doare in piept? ce anume te durea?
Miracol, ce ochi frumosi ai...eu mi te imaginam satena, maruntica si slabutica, dar ai niste ochi superbi
Coco, alina-alba, apalina, looana va pup dulce
hai ca am scris acum cat trebuia sa scriu in 3 zile
22+