FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 27
Raspunsuri - Pagina 21
tusferi spune:
Multumesc, Iri, m-am mai linistit... Sper sa fie bine.
Pup
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
ivisor spune:
irilac
multumesc, iti doresc un bebe vioi care sa-ti traga de acum sutulete mici si dese ca sa poti sa nu te mai stresezi si cat mai multa liniste la job, sa nu te epuizezi ca acum jobul e pe locul ... (ultimul).
Eu acum din fericire nu am mai sangerat dar imi dozez periodic progesteronul care deocamdata e doar 25 (sub 8 ng) la 6 sapt. In sarcina trecuta cand am folosit doar lutinus, progesteronul era 27 la nici 5 sapt, apoi am avut un hematom, am sangerat, s-a oprit sangerarea s-a eliminat hematomul dar s-a oprit sarcina in evolutie la 2 sapt. dupa. Poate ca e mai convenabil crinone cum zici tu, dar lutinus gasesc acasa nu mai merg in ungaria dupa el, e destul de scump dar asta nu mai conteaza. De data asta am sa cer parerea dr de la Brno, dr meu, imi fac toate analizele care cred eu ca imi sunt utile ca sa po lua o decizie. (dealtfel eu sunt medic)
te pup ivi
Bichi spune:
Buna fetelor!
Miracol iubita nu pot sa cred... de multe ori imi spun ca ceva nu este corect in viata aceasta, atata suferinta...
Plangi, elibereaza-te de aceasta durere si ridica-te mai puternica pentru a putea sa-ti indeplinesti visul!
Nu te invinovati pentru teama pe care o ai, este normal, cred ca toate dupa experientele traumatizante pe care le-am avut avem o indoiala in ceea ce priveste sarcina.
Rodica felicitari pentru beta si peste 8 luni sa ai un bebe sanatos, bun si mancacios!
Irilac odihneste-te mai mult, mai ales ca mergi inca la munca.
Tusferi e valabil si pentru tine, poate ca esti o persoana care trebuie sa stea mai mult la pat pentru a putea duce sarcina.
Nu stiu ce sa-ti spun, eu deabia acum la 22 saptamani am inceput sa am cate o contractie si gine mi-a spus ca in momentul in care simt ca se intareste burta imediat la pat pana a doua zi.
Asia multa bafta mai ai putin!
Looana ce frumoasa este mobila!!
Si noi am fost prin magazinele XXXLutz si Kika si am vazut ca u lucruri deosebit de frumoase!
Aristica acel probing este o proba de transfer pe care Unica o vrea facuta indiferent de cate transferuri ai facut.
Si eu dupa 4 inseminari si 6 ICSI a trebuit s-o fac, ei spun ca au avut cazuri cu stenoza a canalului cervical chiar si la femeile care deja facusera alte transferuri.
Amalia matusico ai un inger mare care te ajuta si te protejeaza, prietenii adevarati la nevoie se cunosc!!!
toate fetele!
Bichi spune:
Citind atatea pagini despre voi am uitat sa va spun ca ginecologul meu a avut dreptate in ceea ce priveste suspiciunea lui de diabet gestational!
Glicemia initiala 90 si la o ora dupa 100ml glucoza s-a dus la 200
Dieta alimentara de 1800 calorii pe zi, aparat de masurat glicemia de doua ori pe zi, nici un fel de dulce doar 30 gr. biscuiti obisnuiti dimineata!
miracol11 spune:
Buna fetelor...
amaliaro, sunt cu gandul la tine!
Bichi, multumesc pt gandurile bune....ce sa-i faci....asta-i viata...unola le e dat sa treaca prin multe pana isi implinesc visele...si se pare ca si mie imi e scris sa trec prin multe....important e sa fie bine a doua oara!!
ai grija de tine si de cei micuti te pupacesc
irilac31, multumesc pt compliment....eu sunt o blondina cu ochi albastrii, la 1,58 si vreo 62 de kile...deci nu chiar maruntica si slabuta
Astept un "miracol" curand...
fumi spune:
buna fetelor,
abia m-am intors din concediu si am intrat repede sa vad ce ati mai facut in lipsa mea.
Miracol iubita, sunt cu gandul alaturi de tine . Trebuie sa mergi mai departe si s-o iei de la capat!!!!
Tusferi, Rodica, felicitari pentru burtici!
Matusico, te pregatesti?
eu astept mailul de la Svetlana cu schema de tratament
toate fetele
amaliaro spune:
Buna dimmi fetelor
Acum am venit de la clinica luni am histero cu anestesie totala pe 24 face al meu spermograma si dupa lunca care vine ET
Am dat si un poop la puiuti lui Miracol si le am spus ca mami vine sa ii ia acasa
amalia tsakoniati