FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 27
Raspunsuri - Pagina 14
miracol11 spune:
as putea acum sa dispar o perioada de pe aici, sa plec, sa ma adun, insa voi imi dati forta de a merge mai departe....nu pot sa stau deoparte si sa nu stiu de voi, de fiecare dintre voi...
mi se umple sufletul de bucurie cand vad cate o postare de bebeii vostrii jucausi si naszdravani ...dar sunt alaturea de fiecare dintre voi daca e vreo problema...
il am pe sotul meu , el e tot ce conteaza acum pentru mine...ma doare sufletul ca si el e dezamagit si nervos....el e mai tare, nu se arata, eu plang, urlu...el e mai calculat...as vrea si eu sa am un caracter mai tare....insa sunt ca o balega...
Astept un "miracol" curand...
irilac31 spune:
Miracol, ia si plangi, nu e o rusine sa plangi e absolut normal....asta demonstreaza ca inca esti normala . Si eu am invatat sa nu mai cer de la DD sa nu mai pun intrebari...acum cand am fost la Brno am tot zis....Doamne faca-se voia Ta, daca Tu vrei ca eu sa reusesc sa am copilasii mei, atunci voi reusi...si uite ca tocmai cand nu am cerut, am primit.
Ai sa primesti si tu insutit pe cat ai suferit, poate acum DD iti incearca credinta, nu inceta sa te rogi sa te intareasca si ai sa vezi ca El va face miracole pt fiecare
Si uite ca acum cand iti scriu imi da bebelul primele suturi de azi in burtica, ca mi se ridica burta cu totul semn ca e de acord cu ce iti spun
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
22+
amaliaro spune:
Da ce baleguta frumoasa hai tu micutza mea stiu ca esti si tu tare dar ca fiecare dintre noi ai nevoie sa iti plingi esecul asta e mergem mai departe in viata cu bune cu rele si nu uita ca micuti te asteapta luni o sa fiu linga eile da matusica un poop mare de la mami lor
amalia tsakoniati
miracol11 spune:
amalia, sa le spui ca mami ii iubeste mult...sa fie rabdatori cu ea ca acuma e cam dusa cu pluta....dar le promit ca ma intorc dupa ei curand!!
miracol11 spune:
tocmai am primit un mesaj de la o colega de munca...ca azi a nascut un baietel frumos de 4 kg si 250 de gr...si 60 de cm....un baietel mare si nazdravan!...ma bucur pt ea si le doresc numai bine!....poate e un semn de la Dumnezeu
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miracol11 tocmai am primit un mesaj de la o colega de munca...ca azi a nascut un baietel frumos de 4 kg si 250 de gr...si 60 de cm....un baietel mare si nazdravan!...ma bucur pt ea si le doresc numai bine!....poate e un semn de la Dumnezeu Astept un "miracol" curand... |
Semne sunt peste tot....trebuie doar sa invatam sa le vedem. Uite, de ex.....crezi intamplarea prin care a trecut matusica noastra cu banii primiti de la un prieten nu e un semn ca trebuie sa continue, ca nu e bine sa renunte? Cine ar face asa un gest in ziua de azi.....si tocmai in astfel de momente?
Fii tare si pt sotul tau si ei saracii se consuma chiar de 2 ori decat noi, doar ca nu o arata. Se consuma 1 data ca ne vad pe noi in starea de "balega" si a 2 oara ca e si esecul lor si ei pierd ceva. In momentele astea e f important sa fiti cat mai aproape unul de celalalt...pe mine una m-a ajutat enorm de mult sotul, el m-a scos din depresia primului esec, cand alti apropiati se rasteau la mine sa termin cu plansetele si sa merg la psiholog, doar el a stiut sa vorbeasca cu mine si sa fie aproape de sufletul meu. Chiar daca apelam la psiholog nu ma putea ajuta...stiu sigur asta. Asa ca trebuie sa fiti puternici unul pt altul
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
22+
miracol11 spune:
irilac31, ai dreptate...nimic nu e intamplator....perioada urmatoare vom fi doar eu cu sotul acasa...asa s-a nimerit ca familia va fi plecata in concediu....numai bine sa ne strangem fortele si sa stam amandoi mai mult unul cu celalat..
smaick spune:
miracol stiu ca socul este mare mai ales dupa ce ai vazut beta pozitiv; plangi bine bine si apoi fuga la analize si sa vezi ce repede merge procedura de FET; gandeste-te la embrionii pe care ii ai, v-a fi mai usor
te pup
ivisor spune:
miracol
sunt cu sufletul alaturi de tine, stiu ca e foarte greu acum pentru voi, acum e timpul pentru lacrimi, ai voie sa plangi ori de cate ori simti nevoia, pe masura ce timpul va trece si vei incepe sa faci planuri noi va fi mai usor.
daca ai programare la eco pt maine n-ar fi rau sa faci totusi o eco sa vezi ce s-a intamplat, sa vezi daca a fost intrauterina.
Din ziua in care te hotarasti sa o iei de la capat iti raspund cu drag la toate nelamuririle tale in legatura cu trombofilia si analizele recomandate.
te imbratisez cu drag ivi
alina_alba spune:
Miracol, au cam spus fetele tot ce era de spus. Sunt alaturi de tine si sunt sigura ca FET-ul va fi cu noroc. Trebuie doar sa fii pozitiva.
Ivisor, eu am o nelamurire. Se poate sa nu fi fostr sarcina intrauterina, daca embrionii au fost plasati exact acolo unde trebuie? eu nu am mai auzit de extrauterine la FIV, dar na, nici nu sunt mare experta. Eu stiam ca extrauterina e data de situatia in care ovocitul nu reuseste sa coboare din trompa, iar spermatozoidul il fertilizeaza acolo. La FIV nu e vorba de asa ceva...