Copilasi iubiti de sept-oct 2010(14)LMA Nicolas!
Raspunsuri - Pagina 7
doina_1984 spune:
Buna.
Alynta, LA MULTI ANI!
Mari, felicitari!!!
Bravo Maia!!! Sper sa-ti pastrezi obiceiul de fetita mare
Anca ma bucur ca totul e ok si eu astept rezultatul la niste analize dar tocmai pe 24 vin
hadrianae, ai PM
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
Mari-Mariuk spune:
LA MULTI ANI, ALYNTA!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!!!
Am mai aflat ceva astazi: voi incepe activitatea cu clasa 0 , adica munca de gradinita, grupa pregatitoare...se vor face cursuri de pregatire la inceputul lui septembrie, sa nu fim in plop si plopul in aer
nicopic spune:
La multi ani, Alynta! ce mamica tanara! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii! multumim pt tratatie
Anca, ma bucur ca a iesit eco bine
Nico, mami Larisa 15/09/10
alynta27 spune:
Multumesc de urari!
Mari abia astept sa ne impartasesti experianta cu clasa zero. Anul viitor intra si David si am emotii mari!
ana_25 spune:
La multi ani Alynta!!! multumim de tratatie! ce tanara esti!!
Wow Mari,o sa lucrezi cu prichindeii
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
camisv spune:
La multi ani, Alynta! sa fii sanatoasa si iubita mamico
Numai motive de bucurie: e ziua Alyntei, Anca are rezultate bune la analize, Mari a primit post bun, Maia a dormit bine, Alexandru sia- revenit ... pai sa o tinem tot asa
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
just_me31 spune:
Hello
Azi ne-am repatriat de la mare ;greu cu un copil energic ,partea buna e ca ii place apa .
Sa le iau pe rand ....
Am luat 8.15 dar nu am unde sa ma titularizez ca nu sunt posturiasa ca peste 2 ani iar invat .
Multumesc fetelor de urari ,eu de 2 ani ma aniversez la mare
LA MULTI ANI ! copilasilor si ALYNTEI
...deja s-a trezit D de 2 ori ,s-a dezvatat de patut cred,asa ca mai vb ,ma bag la dus si nani
pianna spune:
LA MULTI ANI!!! tuturor Mariilor, mamici, bunici sau fetite de "Septembrie-Octombrie"!!!
doina_1984 spune:
LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SARBATORESC ASTAZI ONOMASTICA!!!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag