Copilasi iubiti de sept-oct 2010(14)LMA Nicolas!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

La multi ani Adelina!!! La multi ani Emma!!!Sa cresteti mari si frumoase printeselor!!!

Mari,multumim de cafea acum o savurez ,Duminica placuta!

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

LA MULTI ANI ADELINA!
LA MULTI ANI EMA!

Fetelor va servesc cu o felie de tort azi implinesc 24 ani!

Va doresc o zi frumoasa!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

LA MULTI ANI, ANDREEA!

MULTA SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI!!!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

La multi ani, Andreea!

La multi ani, Adelina!

La multi ani, Ema

Wow cati sarbatoriti avem azi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

La multi ani sarbatoritelor zilei Emma si Adelina sa fiti sanatoase si norocoase! poate mai trec si mamicile voastre pe aici..
La multi ani mami tinerica Andreea sanatate, fericire si noroc!
Alynta, bafta Mariei la cresa!
Ana, ref la tipete, si noi ne confruntam cu ele, cateodata se trezeste noaptea in somn si incepe cu zvarcoliri, tipete de nu stii ce sa-i faci..o inchin, o iau in brate..dar nu de fiecare data are efect; sper sa fie doar o etapa trecatoare...

Nico, mami Larisa15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

seara buna,

noi uram La multi ani si pentru sarbatoritele de ieri, Petra si Ana Lavinia sa cresteti mari, sanatoase si sa le aduceti bucurii parintilor

La multi ani pentru sarbatoritele de astazi, Emma si Adelina sa fiti sanatoase, frumoase si destepte

La multi ani Andreea! sa fii mereu tanara, sa ai parte numai de bucurii si impliniri

Noi astazi am dat o raita pe la C&A si am cumparat hainute de toamna (Nico, multumim de pont)
Despre tipete: cand plecam undeva ii explicam unde mergem si ce o sa facem/vedem acolo, chiar si cand mergem in parc/oras, eventual daca este un loc unde nu-i place (de ex. dr) ii spun si ce o sa facem dupa (de ex. mergem la dr si apoi in alt parc). La noi asta fuctioneaza, dar avem parte de tipete in rest. Aici am gresit si noi ca am reactionat la tipetele lui (ex. nu poate deschide usa, el tipa, eu fug repede sa vad de ce si il ajut sa-si deschida usa ... ce a invatat copilul? ca daca are nevoie de ajutor trebuie sa tipe), asa ca trecem la reeducare, nu primeste nimic si nu-l ajutam daca tipa.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Multumesc fetelor pt urari! Sunteti niste dragute!
Va doresc o noapte linistita!
Elenys a mea a trecut la etapa jucariile nu le imparte cu nimeni, cu greu renunta :)
Noapte buna! Sunt obosita aseara am fost la nunta am venit la 5 dimineata..azi musafiri plus alergatura prin curte dupa copii!
Pupici

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

La multi ani ADELINA!
La multi ani EMA!
La multi ani Andreea!
sa fiti sanatoase ca asta e cel mai important.

ana, cred ca e vorba de o etapa, si Ioana facea la fel, acu vreo 2-3 luni. Bravo pt kg in minus, dar ai grija sa mananci totusi ceve ca iti ofera energie.

camisv, Ioana mere de 3 saptamani la gradi, dar era pusa cu copii de la grupa mica (3 anisori), grupa mini (2 anisori) se formeaza de maine, atunci vine si noua educatoare care se va ocupa de ei. Ea deja s-a acomodat cu educatoarea actuala, sper sa fie bine si cu cea noua.

Va doresc o saptamana placuta si cu evenimente fericite, iar copialsii care merg la gradi sa se acomodeze cat mai repede. Asteptam impresii.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

1 An si 10 Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Maine e prima zi de gradi.
Am pregatit hainutele si bagajelul. Am niste emotii.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
LA MULTI ANI EMMA SI ADELINA!!!
LA MULTI ANI, ANDREEA!!!
La noi maine e ziua in care asteptam vesti de la cresa, daca mergem sau nu incepand cu data de 10. Si tot maine merg la scoala, incepem activitatea cu hartoage, aranjarea clasei, pregatit dosarul cu datele copiilor, catalogul pentru prezenta si altele... Vlad va sta si saptamana asta cu varu-sau.

Mergi la inceput