Copilasi iubiti de sept-oct 2010(14)LMA Nicolas!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Doina ms unde plecati la munte?
Pupici noapte buna!
Elenys tot 4 maselute are, si eu stiu ca celelalte 4 ies dupa 2 ani
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,
vad ca asteptati cafea si cappuccino, deci este la discretie

La multi ani, Alexandru Mihai! sa cresti mare si sanatos

Tudor are tot 4 masele si multe degete in gura sau alte obiecte de ros, deci asteptam cu "calm" viitoarele
Andreea, merci de sfat, sper sa treaca! Eu stau bine cu nervii, dar vad cum reactioneaza cei din jur
Ana, e cam drastic regimul, ai grija ca Maia te solicita si ai nevoie de ceva energie. Poate-i mai bun un regim cu nemancat dupa ora x, zic si eu, oricum succes la slabit

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.
camisv, multumesc pt cafea da, sunt reduceri la C&A, i-am luat niste body-uri super dragutze si de calitate, niste costumase de stat in casa si sosete. Legat de crizutze - si eu incerc sa-l ignor, dar in parc imi este greu pt ca se uita lumea "ca la urs". Si M sta cu mana numai in gura ( daca ii zic s-o scoata le baga pe amandoua ) si cred ca e de la ultimul rand de masele, sper...
andreea, vom pleca iar la Moeciu,apoi Sibiu si Valea Oltului.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna seara! La multi ani Alexandru Mihai !! Sa cresti mare si sanatos!

Off,ce suparata sunt! Oriunde mergem cu Maia,ea urla ,deci urla, nu ca plange....parca o tai cu lama. Am fost azi la Manastire la Sag,si nici nu apucai sa intru in biserica ca s-a pus pe urlat,nu s-a potolit decat in masina Azi era voie sa intre si femeile in altar,dar ce? pot sa merg undeva cu urlatoarea dupa mine? La nasi,la maica-mea,la soacra-mea plange de vomita deci cu nimic nu pot s-o potolesc Nici nu-mi mai vine sa ma duc niciunde,nici in concediu nu vreau sa merg...daca nu-i place si se pune pe urlat?

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Ma plang si eu: Vlad se arunca din tricicleta, si cum bara de protectie este fixa, cade cu tot cu ea...azi a fost a doua oara cand a facut asta, apoi a stat foooarte cuminte in ea, cred ca s-a speriat destul de tare...eu doar imi puneam rucsacul pe umar de am dat drumul manerului, nu a trebuit mai mult...
Si mai avem o problema: nu mai vrea mancare gatita, nu a mai acceptat supa/ciorbita de cateva zile bune, vrea doar sa rontaie, asa ca am trecut la program de re-educare: nu mananci, stai flamand! si tine cat sa inghita doua-trei linguri cu mancare apoi spune ca e kk si se sterge la gurita, si doar nu mi-am schimbat stilul de a gati...
Cu urletele nu ne plangem dar nici nu ne laudam, mai avem momente groaznice, dar parca nu asa dese ca pana acum vreo 2 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neatza! Haideti la cafea!

Azi ma simt un pic mai bine! Am trecut pragul de 60 kg !!!Am 59 acum!! sper sa scap repede si de astea 9

Un we placut !!

Aaaa,Mari,poate baiatul cu care a stat Vladut nu i-a mai dat papa la pranz,ci doar rontanele...si s-a dezobisnuit,nu stiu,zic si eu....

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Buna ziua si de la noi.
ANA, nu a vrut dinainte sa manance, asa ca nu e de vina cineva pentru mofturile lui, dar ii vor trece, i se va face foame si va manca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Ana bravo! Poate s-a speriat de ceva si de asta urla! Trebuie vorbit cu ea, stat- sa se simta pritejata! Eu as merge si la un preot sa-i citeasca.
Am reusit sa calc si sa-mi ordonez casa. De luni intru in paine. Azi am aflat ca baietii vor incepe gradi de pe 17 sept dupa ultimile reglementari! Sa vad cum ii mai pun in seama bunicilor inca o saptamana! Maria poimaine incepe cresa!
Pupici!

Mergi la inceput

ALYNTA, bravo! Asta am reusit sa fac si eu, am calcat tot ce avea nevoie de netezire
Am supa de galuste pe foc, sper sa iasa bune, ca am mai facut o singura data si nu au fost extraordinar de bune

Mergi la inceput

Buna dimineata. cafeaua e servita!
O duminica minunata va dorim!

Mergi la inceput