Copilasi iubiti de sept-oct 2010(14)LMA Nicolas!
Raspunsuri - Pagina 17
doina_1984 spune:
Buna!
LA MULTI ANI, ALEXANDRU/ALEXANDRA!
Ana, si eu ii spal rufele separat, rar bag si cateva de ale noastre.
Andreea, vezi ca zilele astea sunt reduceri de 25% la C&A. Si noi trebuie sa-i mai luam hainutze groase mai ales ca plecam iar la munte
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
nicopic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Heloo,multumim Andreea de cafea Numai eu mai spal separat? Dieta drastica din nou un mar si un iaurt pe zi.......... Ana si Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol Bazar umanitar |
Nu esti singura..si eu le spal separat..inca mai am detergent de bebe, cand s-o termina.. mai vedem..
Nico, mami Larisa15/09/10
nicopic spune:
La multi ani de sf. Alexandru
sarbatoritilor multa sanatate si fericire!
Nico, mami Larisa15/09/10
alynta27 spune:
Buna!
Pentru torturile de ziua copiilor la gradi sau cresa se cere aviz de la cofetarie(exista si exceptii). La ziua lui Matei eu am dus tort facut de mine, suc fara acid la copii si o apa minerala d-lor. In prima zi de gradi am dus flori la educatoare. Se poate si o cioco ca nu se supara! :)
De spalat hainele separat am facut-o doar in prima jumatate de an de viata si tot atunci si fara balsam.
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua si de la noi.
Eu tot la cursuri sunt, asa ca prezenta mea pe aici e mai slaba...mai avem si maine, apoi vom avea de lucru pe platforma scolara vreo 90 de ore in 8 saptamani.
Eu nu stiu e de dus la cresa ca inca nu am primit confirmare ca il voi duce acolo sau nu insa presupun ca voi primi flori la inceput de an scolar
In continuare pot spune ca Vlad se intelege foarte bine cu varu-sau, singurul inconvenient este ca nu vrea sa manance mancare gatita. Se va obisnui el, dar trebuie timp. Asa ca supa/ciorbita am mutat-o seara, sa fiu eu sigura ca mananca ceva mai consistent/zi
Hainele le spal la gramada de cand avea Vlad cateva luni.
camisv spune:
salutam si noi, fetele prezente si pe cele absente!
Ana, si eu ii spal separat rufele, dar mai scapa uneori si amestecate, iar pana acum am folosit detergent de bebe. Cand se termina, cum zice si Nico, mai vedem. El are ten atopic si am zis sa nu contribui cu altele, dar cred ca de acum e mare si nu mai este asa predispus la alergii.
Doina, zici ca sunt reduceri la C&A? duminica la noi nu erau (oricum eu i-am luat de ziua lui blugi si camasa la pret intreg). Eu pentru toamna am hainute, ca am fost in Italia la un "outlet" si i-am luat, iar pentru iarna mai astept (cred ca gecile ii mai vin si anul asta, dar cosmonautii nu).
Greu cu hainutele de cand cu gradi, ca stau mult in curte unde sunt si pomi fructiferi, asa ca imi vine cu ele pline de iarba si fructe, deci o sa trec la "chinezisme" din bazar. Noi sa fim sanatosi si veseli, ca pentru haine exista detergent. Chiar, stiti cum se scot petele de nuci de pe haine ... in afara de "ignore" ca asta deja am facut?
Cameluska, acum ce numesti tu prima zi, ca Ioana deja merge la gradi? Eu am uitat de obiceiul asta si n-am dus, dar vreau sa le duc ceva de ziua lui Tudor, pe langa tarta cu fructe si sucul. Si eu stiam de "hartie" pentru tort, dar orice cofetarie iti da. M-am orientat pentru tarta (de la Fropin, pentru fetele din TM), ca-i fara crema si sa nu fie problema daca nimerim canicula si un suc natural de mere (sper sa le placa la copii)
Andreea, deci esti educatoare? pai poate ne dai ceva sfaturi despre educarea piticilor! Ce fac cu Tudor cand il apuca tipatul? faza cu explicatul nu tine, stie deja teoria si mi-o spune singur "TD tipa si mama doae capu" sau "pochii nu tipa" sau "pochii nu asa" (in timp ce mai trage un tipat). Acasa il mai ignor, dar pe strada se uita lumea ca la urs. Astazi a tipat si la gradi, deci incepe sa se simta "ca acasa"
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
Mari-Mariuk spune:
Intrebare: cate maselute au copiii vostri? Ca Vlad are doar 4, cate una pe fiecare parte, sus-jos...
hadrianae spune:
Salutare!
Va ofer un Pepsi si o prajitura de Sf Alexandru (doar ce-am aflat si eu ca azi e ) Multumim de urari!
Ma tot tin sa spun ca sunt de acord in totalitate cu sfaturile scrise de Cami referitoare la acomodarea la cresa. Si, oricum, cred ca ne acomodam noi mai greu. De multe ori ei plang de mama focului cand ii lasi, de ti se rupe inima, si cum ai intors spatele nu mai au nicio treaba. Alexandru inca mai plange dimineata dupa revenirea din concediu, dar seara cand il iau e in forma maxima, rade la toata lumea si de-abia reusesc sa-l iau de acolo.
Asaaa, si acum... raportam primul pisu la olita!!! Cred ca suntem chiar ultimii. Pana acum era doar mare distractie sa stea pe olita #537;i sa zica "pissss" fara sa faca nimic. Sa vedem cum continuam. Azi dimineata dupa ce a facut era tare mandru si emotionat.
In legatura cu hainele, si eu le spal separat in general, dar n-am folosit niciodata detergent special si cateodata le mai si amestec.
Mari si Alexandru are tot doar o serie de masele. Din cate stiu eu, asa e normal. Urmatoarele apar dupa 2 ani.
Adriana, mama lui Alexandru
Poze
pianna spune:
La multi ani, Alexandru!!
Eu nu mi-am pus problema de dus flori la gradi in prima zi. Prima data cand am citit, mi s-a parut aiurea sa o trimit cu flori, dar pe de alta parte, mi se pare normal ca aia mici in clasa 1 sa se infiinteze cu flori la invatatoare. Sa vad ce compromis o sa fac.
Eu as vrea sa-i sarbatoresc si la gradi ziua, mai ales ca, cel putin teoretic, o sa avem aproape 2 luni de gradi cand va implini 2 ani. Intentionam sa-i duc un tort, dar ideea cu tarta a lui Cami mi se pare f buna. Eu inca nu i-am dat inca dulciuri, nu ca tortul sau tarta s-ar incadra la muraturi....
Si eu ii spal hainele separat, cu detergent obisnuit dar nu pun balsam. Asa am inceput de la inceput si a devenit un obicei, nu ca-s maniaca.
Ana, ai grija cu dieta, sa nu lesini pe strada:)).
andreea88 spune:
La multi ani celor care poarta numele Sf.Alexandru!
Camisv eu la Elenys am aplicat la treaba cu tipatul metoda nu am bagat-o in seama, cu explicatul mai rau facea , oricum asta e o perioada a lor sa se cunoasca mai bine,
o sa -i treaca :)
va pup .....aa eu folosesc balsam de rufe de la nastere:) voi dc nu folositi?
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana