** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (87)
Raspunsuri - Pagina 9
ooana spune:
La multi ani, Stefi!
La multi ani Sebi si Felix de dragaica!
La multi ani, Cristi de laurika1982!
La multi ani, Raducu de pufescu!
La multi ani, Anastasia de Catalina2307!
La multi ani, Otilia Ioana de bratafel!
La multi multi anisori si din partea noastra, frumosi, fericiti, plini de impliniri si bucurii!
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka ... mi-au intrat de tot la apa sanii, deci iar e un bai ma tot chinui sa-l conving pe Flo sa-mi aduca porumb , este un teren unde in fiecare an se cultiva dar nu pentru productie, apoi se ara cu plante cu tot, pe post de ingrasamant. dar el nu vrea, sa-i e rusine! si eu mor de pofta Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001) poze iulie 2012 |
eu am ramas cu un numar in plus la sutien
nu vrei sa iti trimit pachet cu cativa porumbi? pana ajung la tine cred se coc de tot
histamina spune:
La multi ani, Stefi!
La multi ani Sebi si Felix de dragaica!
La multi ani, Cristi de laurika1982!
La multi ani, Raducu de pufescu!
La multi ani, Anastasia de Catalina2307!
La multi ani, Otilia Ioana de bratafel!
s-a facut un grup de rugaciune pentru monica70 afalta intr-o stare critica, intre viata si moarte.ea nu mai vrea sa lupte.
va rog,ca ziceti paraclisul Maicii Domnului sau Rozariul sa va treceti pe listuta deschisa la topicul"sunt in apnica-actiuni urgente".
e nevoie d emulta rugaciune.are acasa un baietel de 3 ani si unul de 6 ani.
nu va cer decat 30 de minute.
grupul activeaza de azi de la ora 12 pana maine la ora 12.
va multumesc din suflet!
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui bamboletta La multi ani, Stefi! La multi ani Sebi si Felix de dragaica! La multi ani, Cristi de laurika1982! La multi ani, Raducu de pufescu! La multi ani, Anastasia de Catalina2307! La multi ani, Otilia Ioana de bratafel! Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI!! CE DE SARBATORITI ASTAZI, GEMENASII MINUNATI AI ANDREEI AU FACUT 2 ANISORI SI RADUCU! VA DELFINASI SCUMPI , SA FITI SANATOSI SI FERICITI SI SA VA BUCURATI DE COPILARIE!!
racusor2010 spune:
buna ziua
eu sunt somnoroasa si ma doare capul aseara am fost putin putin prin magazine si a trebuit sa renunt la niste pantaloni asa frumosi, ce imi veneau asa de bine...am zis sa nu mai cheltui bani, dar mi-e gandul numai la ei mi-am luat niste pantofi cu toc inalt in schimb, ca erau reduceri mari...
Paula sanatate multa! cand am fost noi raciti, pediatra a zis sa luam noi, adultii, imunorezistan forte, scrie pe el cum se ia. poate te ajuta.
aaa, si acum pentru nasuc infundat, sa poata dormi Andrei, i-a dat niste homeopate, SAMBUCUS, se dau 3 bilute inainte de somn si atat...pe Andrei l-au ajutat, poate intrebati dr de ele...
Oana cum sunteti cu masina? e reparata?
MI3 in octombrie, in Moldova? noi nu cred ca ajungem, e departe de noi, daca nu putem sa ne luam concediu...doar daca nu ne vedem la Piatra Neamt e un oras foarte frumos!!! si e mai aproape decat Bucovina de toate zonele...din Ardeal, treci muntii si ajungi, de Bucovina, Iasi, Bacau, e aproape, de Bucuresti, 350 km...faci vreo 5 ore...
cand o sa am acces la internet acasa ma uit si eu pe FB...
va ma duc sa beau o sa nu adorm cu capul pe birou
crissteo spune:
Histamina, nu-mi vine sa cred. Monica e asa de grav? Of, Doamnne. N-o cunosc decat virtual, adica atunci cand mi-am scos niste alunite si asteptam rezultatele de la biopsie, avea un subiect deschis pe DC despre cancerul de piele si m-a sustinut tare mult la fel ca si pe celelate mamici care intrau sa intrebe cate ceva. Si am admirat-o din suflet pentru cata putere are si cum se informeaza si incearca si chiar ma gandeam ca are copii de varste apropiate cu ai mei. Of, eu ma alatur cu tot sufletul la rugaciune si daca mai pot ajuta cu ceva, as vrea sa-mi spui. Of, Dumnezeu sa o ajute!
bumblebee spune:
La multi ani Sebi si Felix!!
La multi ani, Cristi!
La multi ani, Raducu!
La multi ani, Anastasia!
La multi ani, Otilia Ioana!
La multi ani, delfinasi dragalasi! Sa cresteti frumos, sa fiti sanatosi, voiosi, fericiti!!
Sa aiba Dumnezeu grija de Monica..
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui bamboletta La multi ani, Stefi! La multi ani Sebi si Felix de dragaica! La multi ani, Cristi de laurika1982! La multi ani, Raducu de pufescu! La multi ani, Anastasia de Catalina2307! La multi ani, Otilia Ioana de bratafel! Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
La multi multi ani si de la noi!!!!!!!
sorina_goga spune:
Revenis pe baricade!!!! (mai mult sau mai putin)
De ieri suntem acasa. Fu o noapte tare lunga, ambele maimutze in dotare au tinut mortis sa doarma cu mine. Elena ar fi stat non stop la san (chiar si acum o am atach), e o mare mancaciosa. Abia pe la 5 am reusit sa ador si eu cu ei langa mine in pat, bineinteles. Nu prea ma pricept eu la povestit,dar sa incerc sa sa spun cum am ajuns la spital. De pe a 23.30 am inceput sa simt niste contractii, dar nu erau regulate. pe la 12 si ceva deja nu mai aveam stare in pat si am intrat pe fb, ca poate gasesc vreo fata sa stau de orba si uit de contractii. Discutiile cu Rodi si Vali le-ati citit. Am plecat intr-un final la spital, m-a consultat medicul de garda, mi-a sunat doctorita, in juma de ora a venit si in 15 min am intrat in operatie. La ora 04,00 i-am auzit glasul mandrei (nu va mai zic ca mi-au dat lacrimele). La 5 s-a terminat oprtatie, la 10 m-am dat jos din pat, pana la 17 am stat cu perfuzii, la 7.30 eram cu mandra in brate.
A fost o zi lunga, scurta, emotionanta.......
Detalii va mai dau pe parcurs ca acus se intoarce Bogdan de la plimbare iar mandra asta nu mai are stare. Va pup.
Rodi si Vali
Cateva pozici
ps: se vad acum pozele
crispro spune:
La multi ani si de la noi!!! Cu sanatate si multe, multe bucurii!
Laurika, ma bucur ca e totul bine si sunteti acasa!
Oana, deci asa cu masina... Si cu masura in plus la sutien, esti norocoasa! Io is in minus rau de tot!
Rodi, am vazut rapid poze pe fb, e bine ca ati reusit sa mergeti undeva, sa va balaciti cu fetele si sa va distrati!
Noi am fost azi la o gradina zoo de langa cluj (moara de vant). I-a placut lui Vlad de numa, mie imi era cam frica de caprioarele ce imi dadeau tarcoale, ca aveam galeata de mancare la mine. Vlad le hranea si le dragalea de numa. Dar a fost un pic naspa ca l-a sunat pe sot un colaborator ca tre sa mearga musai la Oradea azi, asa ca ne-am intors rapid acasa si sotul a plecat la Oradea...
Iedutzul nostru e tare scump, vorbeste de nu se mai opreste! Un pic nu tace! Ioi, ca uneori ma oboseste. Dar mi-e drag de mor!
Am vazut ca vorbeati de Mi3, eu zic pas deocamdata si va anunt daca e ceva. Am avut ceva planuri de a deschide o mica afacere, dar spatiul dorit s-a vandut (noi vroiam sa il inchiriem)- acum sa vedem cu cat il da noul proprietar.
Paula, cum esti cu raceala?
Nici nu mai stiu ce vroiam sa zic, asa pe fuga is mereu. Nu stiu ce tot fac...
Va pup pe toate cu drag!
Sa-l ajutam pe Alex