** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (87)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Laurika, sanatate multa multa! Ne rugam pt voi, stim ca va fi bine!!
Asteptam vesti bune!! Recuperare rapida!

Rody, ai o fata (2) extraordinara! Frumoasa, inteligenta, cu suflet bun si o sora suuuper! Stiu ca stii, si stiu ca stii ca are exemple mult prea frumoase in tine ca sa nu se potoleasca iesirile astea in curand. E nevoie de calm, pt ca hormonii trepideaza si de cele mai multe ori castiga.
Eu cand imi aduc aminte ce lupte duceam cu mama , dar na, timpul a trecut, suntem prietene f bune, desi recunosc ca multe diferente au ramas intre noi, acum stim fiecare sa nu ne fortam limitele si sa nu dezvoltam conflicte. Pacat doar ca era un timp cand mai mult ne certam..
Te sarut si te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Eu cand imi aduc aminte ce lupte duceam cu mama , dar na, timpul a trecut, suntem prietene f bune, desi recunosc ca multe diferente au ramas intre noi, acum stim fiecare sa nu ne fortam limitele si sa nu dezvoltam conflicte. Pacat doar ca era un timp cand mai mult ne certam..
Te sarut si te imbratisez cu drag!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Identica situatie si la mine si cred ca toate am trecut prin asa ceva....Eu abia la 18 ani m-am apropiat de mama si am ramas asa cu toate ca mai sunt momente cand ne mai ciondanim dar.....asta inseamna dragoste......

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
38+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bumble, stiu ca stiu si eu dar na, am atatea pe cap , fetita mea a crescut atat de repede in timp ce eu munceam de dimineata pana seara, simt ca-mi scapa printre degete zilele, lunile, anii . ne certam din prostii, din chestii de care altadata radeam. dar imi revin repede, ea stie cat imi e de draga si fiecare cearta a noastra se termina in zeci de pupaturi, declaratii, promisiuni... e universul meu, o oglinda in care imi place sa ma privesc si in care imi place ce vad . uneori si Florin spune ca ii place sa se certe cu ea ca ii aduce argumente pertinente, e desteapta foc si sper sa fim prietene bune toata viata. doar ca, luat asa de zi cu zi, parca momentul asta as vrea sa fie altfel, sa stiu sa-l gestionez eu mai bine

stiu ca fiecare avem o poveste dintre mama si fiica, a mea nu s-a transformat in prietenie . eu am fost mereu prea cuminte si mama prea senina, nu ne-am certat incat sa nu ne vorbim sau sa tinem suparare, eu sunt pentru mama persoana la care se poate plange iar mama e pentru mine persoana la care-i povestesc cum cresc de frumos fetele mele...

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

la multi ani, Adina Stefania!

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

La multi ani, Adina Stefania!
Laura va dorim sa aveti parte numai de bine...pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

LA MULTI ANI, STEFANIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani, Adina Stefania! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de ce e mai bun!

Mami Laura sa te bucuri de minunile tale si sa iti aduca numai impliniri

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
38+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

la multi ani, Adina Stefania!

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
simt ca-mi scapa printre degete zilele, lunile, anii .

poze iulie 2012

parca ai scris exact ce e in sufletul meu!

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Rodi, mai avem pana atunci. Eu ma bazez pe radu :)) pt cand or fi mai mari.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani, Adina Stefania!

Baby - eu sunt bine, cred ca as putea face si jogging Operatia nu ma mai deranjeaza, uneori mai uit si iau si greutati. De vreo 2 ori am ridicat-o si pe Bianca din reflex.
Doamne ajuta sa vine bebelina cand vrea ea
La mine asa a fost la Bianca, iar acum a fost cezariana la rece, dar zau daca mai conteaza dupa ce iti vezi ingerasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

va salut fete frumoase si dragi!

vreau sa felicitam si noi sarbatorita de azi:
La multi ani, Adina Stefania! Sa cresti mare si sanatoasa!

Mergi la inceput