** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (87)
Raspunsuri - Pagina 14
rubia spune:
La multi ani Raducu!
La multi ani Albert!
Mamici sa va bucurati de piticii vostri ...pupici
Iuliana mersi de lamuiriri chiar nu stiam ca trebuie sa-mi mai intre banii pe inca o luna...lasa ca prind bine si astia...chiar vroiam sa intreb si eu...
eu resimt o oboseala inexplicabila,parca trece timpul prea repede si eu nu am cand sa rezolv toate treburile,sunt in continuare in cautare de job, rutina asta zilnica parca mi-a cam ajuns(si nu ma simt mama denaturata-e rau? vreau sa am timp si pt mine) ,vreau sa scimb ceva...nu stiu...si acum cand scriu realizez ca iar am uitat de pastilele alea de Ca si multivitamine(le-am luat doar at cand am scris ultima data pe DC despre ele,vreo 2 zile si gata-am facut curat si le-am pus in sertar si acolo au ramas ).
nb,plec la somn ca sa apuc macar sa ma odihnesc putin...
Otiliav spune:
Radu!
Albert!
Am petrecut si noi azi di ne-am mirat ce bine s-a descurcat delfinasa. S-a trezit si a fugit la copii, o luau toti in brate cand am iesit afara dupa ea. Si in tort a suflat cum trebuie. Iar la cadouri a fost tare incantata. Daca a vazut ca a primit o rochita si o bluza apai nu s-a lasat pana nu le-a innoit chiar daca avea o rochita noua de la bunica pe ea. Au fost 5 fetite, toate romance, si ea tot repeta "multi ani, multi ani"
Iuliana, Alice, co coincidenta ar fi sa aveti fetele nascute in aceeasi zi
Alina, adica ai program de voie acum Si parinti victorizati
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rubia eu resimt o oboseala inexplicabila,parca trece timpul prea repede si eu nu am cand sa rezolv toate treburile,sunt in continuare in cautare de job, rutina asta zilnica parca mi-a cam ajuns(si nu ma simt mama denaturata-e rau? vreau sa am timp si pt mine) ,vreau sa scimb ceva...nu stiu... |
eu pot doar sa-ti spun ca daca acum esti obosita si nu ai timp... pai sa vezi dupa ce-ti gasesti serviciu!
eu azi am cam dormit cat pentru un an , adica pana la 10 dimineata (bine, de pe la 3-4) si de la 4 la 8!! am iesit scurt pana la nasi, unde Isa a plimbat cu lesa catelul unei vecine, abia am luat-o de acolo (cu forta si lacrimi, clar). noaptea trecuta am fost la fiesta, am pus cateva poze pe fb cu printesele mele in rochite traditionale
inca nu mi-e somn, dar nici geanta de lucru nu mai stiu unde am aruncat-o , asa ca ar fi cazul sa ma adun si sa ma pregatesc... noapte buna, delfinariu
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
crispro spune:
Neata! Haideti la cafea!
Bumblebee, sper ca ati avut o revedere placuta cu ai tai. Sa va simtiti minunat impreuna!
V al meu nu se da pe nimic!!! Nu pe ponei, nu pe carusel, nu pe tobogan, nu pe leagan, pe nimic!!! Si in parc cand il duc, maxum 5 min e interesst de jucariile de acolo. Iar de dat singurel pe ceva nici nu se pune problema. In cel mai bun caz il conving sa se dea cu mine pe ceva... In schimb se catara pe toate bordurile, se urca si coboara pe unde sa imi stea inima in loc, alearga intruna. Apa e principala atractie ( dar nu sa faca baie, nu intra nici in piscina, nici in piscinuta), cu apa doar se joacA, umple o mie de roabe si stropitori, le intoarce. Afara daca e o balta, e in ea , clar. Nu are stare deloc!!! Nu putem merge la cineva acasa, ca in 10min e la usa, nu mai vrea sa stea. Dar e o figura... Atatea vorbeste. Mie imi zice Chistina :) stie unde suntem pe drum, daca mergem la kaufland, sau la fantana sau acasa. Cum il vede pe sot cu portofelul in mana, ii zice haide tata scoate fisa, il intreb ce vrea cu fisa, zice minge, de la kaufland :) si ma distreaza ca se amuza de noi cand ne impiedicam, cand ne prostim, cand ne punem pe post de caciuli tot felul de galetuse :)
Hai ca mai revin, face scandal ca vrea stafide :)
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Si ma mai amuz de cat e de politicos. cand nu poate face ceva, mereu zice: mama/tata, ajuti? Sau cand vrea sa facem ceva, zice acum asta il punem aici( sau ce are de facut) si apoi intreaba "vrei?". Noi ne distram maxim. Si cand cere ceva la care nu ajunge si ii dau eu zice "mesc" - adica multumesc :) Tare dulcic e!
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
Neata si de la noi
va invit la ...noi tot fara internet ...
am fost la bunici in weekend sa aducem copilul acasa. am ajuns dupa ce a adormit el, a fost drumul greu...dimineata cand s-a trezit si m-a vazut langa el, atata dragoste si dor se citea in ochisorii lui! se uita la mine si zambea cu toata fata i-am zis ca mi-a fost dor de el si a zis ca si lui i-a fost!
apoi i-am dat cadourile, un gandac mic care merge si salta, a fost atractia zilei dar dupa primul impact au inceput crizutele, tot de dor, nu voia sa faca nimic fara mami, noaptea a dormit agitat micutul, se ridica si se uita daca sunt langa el , si apoi se culca la loc...dar a zis ca mai merge si alta data la bunica, i-a placut mult acolo
a slabit, nu mai are burtica deloc, la cat a alergat la bunici in curte, in Turcia, e in mare forma a dat mancare la pui, a maturat curtea, deeh, ajutor pentru bunica!
cand a ajuns acasa, vreo 3 ore nu a vrut sa manance, sa faca nimic...doar se juca cu jucariile lui, le cara prin toata casa, le incerca , cand am ajuns era casa perfect curata si aranjata, dupa 10 minute, era impanzita de jucarii , dar era asa de frumos!!!
Andrei vorbeste tot mai multe, adica vorbeste de toate nu le zice perfect, nu stie sa zica l, r z, x, dar zice de toate , de toate, dar nu zice EU in continure, cand vorbeste despre el zice puiu nu asculta de mami si tati, doar de bunici si bona, asa ca ne cam pune nervii la incercare
va
la multi ani pentru sarbatoritii de weekend
RADU STEFAN - SA CRESTI MARE, SA FII PAPACIOS SI SANATOS
ALBERT - SA FII FERICIT SI SANATOS ALATURI DE FRATIORUL TAU!
ooana spune:
LA MULTI ANI RADUCU!!
LA MULTI ANI ALBERT!!!
va pup dragi delfinasi, sa aveti parte de multe multe bucurii si multa fericire!
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
eu pot doar sa-ti spun ca daca acum esti obosita si nu ai timp... pai sa vezi dupa ce-ti gasesti serviciu! |
ai dreptate dar nici eu nu mi-as fi putut inchipui cum e inainte sa incep munca...
acum tot ce imi lipseste sunt alea 3 ore pe care le doarme Matei la amiaza, cand eu faceam mancare, curat si spalam si haine, ei toate astea le-am mutat seara - noaptea cand apuc, mereu pe fuga...
Cris2010 spune:
Buna ziua, mamici dragi!
Sa incep cu urarile:
Raul
Filip
Riana
Vlad
Denisa Maria
Bogdan
Raisa
Andra Maria
Clara Maria
Andre (stefania
Alexandru Radu
Sara Maria
Sebastian Nicolae
Bianca Maria
Stefania_97
Tudor Constantin
Denis Gabriel
Ariana
Robert
Adina Stefania
Sebastian si Felix
Cristian Alexandru
Raducu
Anastasia
Otilia Ioana
Radu Stefan
Albert Simon
La multi ani, sa cresteti mari, multa, multa sanatate si numai bine!!!
Mamica Nataliei, 13+
histamina spune:
la multi ani tuturor delfinasilor sarbatoriti!
scuze pentru intarzieri.
am intrat sa multumesc lui cristeo si ilincai79 pentru ajutorul dat in grupul de rugaciune pentru monica.
daca sunt doritoare, va rog intrati la actiuni urgente.
mai avem cateva locuri libere pentru cate 30 de min paraclisul sau rozarul.
din pacate monica70 se pregateste sa plece de aici.
scopul grupului:sa treaca de ziua de maine,cand e ziua baitelului ei.