** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

:))) lasa ca poate iese ea. Acum na, ce sa zic.. Dupa doua operatii, la rece, vad lucrurile altfel.
Eu daca mai asteptam riscam sa imi cedeze operatia. Era subtiata mult cicatricea si nu am simtit nimic. Adica nu ma durea sau cva..
Oricum ar fi, va fi bine. Eu am auzit ca ar fi mai bun el decat ea dar nu am fost la niciunul

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

pai de cicatrice imi este si mie teama.....sa nu cedeze ....
Tu de unde stii ca era subtiata? S-a vazut la eco????
De asta imi e teama sa nu fac vre-o prostie din cauza incapatanarii mele ca pana la urma e mai importanta sanatatea mea si a copilului decat cine ma taie

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
38+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Feteeeeee, scuuuze! Nu am avut net cateva zile+o gramada de lucru

Sunt restanta cu urarile de aniversarile delfinasilor:

Ariana
Robert (Enik, ce mai faci, cand nasti?)
Stefi
Seby si Felix
Cristi
Raducu
Anastasia
Otilia Ioana

Sa fiti sanatosi, ascultatori si sa va bucurati la maxim de o copilarie frumoasa!

Iuliana ce veste cu plecarea doctoritei tale exact cand trebuie sa nasti! Iti inteleg dezamagirea si supararea, iti doresc din suflet o operatie usoara cu dl. Lutescu - cine stie, poate va fi chiar mai bine cu el!(cred ca isi va da tot interesul pentru o pacienta a sotiei lui, daca era de la alt medic poate merita sa-ti faci griji, dar asa eu cred ca totul va fi bine!)

Paula! Poate reusim si noi sa ajungem macar la MI3

Sorina bine ati revenit acasa! Deci Elena e o papacioasa, draga de ea! Eu nu am reusit sa vad pozele inca

Laurika, Gabriela ma bucur ca s-au terminat cu bine interventiile chirurgicale la copilasii vostri!

Azi suntem in pregatiri pentru ziua lui Raducu. Mai revin pe seara, sper, va pup!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mi-a zis doctorul cand m-a taiat. Dar ce sa zic, banuiesc ca depinde de la corp la corp. Radu a fost si lung, burta nu o aveam mare, am un uter mic. Poate si asta a fost o cauza.
Zic si eu ca elena, pt pacientii nevestei lui, cred ca isi va da tot interesul. Am incredere in tine ca vei lua decizia corecta, indiferent care va fi ea

Mergi la inceput

Pe 20 la ce ora ai programat? Mara e nascuta la 12:48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Pe 20 la ce ora ai programat? Mara e nascuta la 12:48

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

ce tareeee....Acum am vazut ca si Mara ta e nascuta pe 20.....SUPERRRRRR

Pai nu am stabilit ora...O sa vad vineri cum decurge intalnirea cu doctorul....:))

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
38+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

La multi ani Sebi si Felix de dragaica!

La multi ani, Cristi de laurika1982! Si recuperare usoara!

La multi ani, Raducu de pufescu!

La multi ani, Anastasia de Catalina2307!

La multi ani, Otilia Ioana de bratafel!

Urarile pentru sarbatoritii de ieri...
...revin,s-a trezit pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Of, Iuliana, si eu am patit la fel cu Luteasca, a plecat in concediu impreuna cu sotul si m-a lasat unei colege de care nici macar nu mai auzisem... Aveam deja 41 sapt ca asteptam sa nasc normal. Am tras un plans zdravan si m-am dus la alt medic care mi-a facut cezariana ca Stefi n-avea nici un gand sa iasa, colul era lung si inchis. Dar pana la urma totul a fost bine. Asa o sa fie si la tine fie ca nasti cu Lutescu sau cu altcineva. Doar ca nu-ti prinde deloc bine stresul asta pe ultima suta de metri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Sorina, am vazut pozele cu puiul mic, e asa de scumpa cu rochita!

Mergi la inceput

Eu cand m-am dus prima data la doc cu care am nascut (eram in 22 sapt) a zis ca el imi urmareste sarcina dar nu imi promite ca ma asista ca e posibil sa plece inconcediu, fiind august. Dar spre norocul meu a fost in concediu cu 3 sapt inainte sa nasc, si atunci m-a bagat pe nospa si scobutil si m-a trimis la monitorizare si control la rezidenta lui.
Iar cu radu am avut iar noroc ca nu a fost plecat, a era intre craciun si rev. Dar atunci stiam ca nu pleaca si nu ne-am grabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele, stiti cumva cum se plateste indemnizatia? Tocmai mi-au intrat in cont banutii (credeam eu pt luna iulie, deci ultima luna) si ma asteptam sa fie jumate din indemnizatie (caci Vlad e nascut pe 17 iulie). Dar mi-au intrat pe luna intreaga. Oare e indemnizatia pt iunie??? sau au gresit ei acum???

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput