nedumerire

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Ei, hai si tu acum, sunt sigura ca ai inteles informaticienii[:-@Sau crezi ca am confundat infomaticienii cu informatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Ei, hai si tu acum, sunt sigura ca ai inteles informaticienii[:-@Sau crezi ca am confundat infomaticienii cu informatorii

pe mine m-a distrat si-atat. maimutoii aia pusi de tine in mesaj demonstreaza ca ti-a sarit tandara si esti cam in defensiva pe subiectul pe care l-ai deschis. dincolo de asta pe mine continua sa ma distreze (daca vreau sa fiu rautacioasa pot sa spun ca gura pacatosului adevar graieste, mai ales cand cineva are acces la un anumit tip de informatie).

edit: daca tu crezi ca nu este legal de ce nu iei atitudine? de ce nu faci o reclamatie? vorbitul pe la colturi nu o sa schimbe niciodata nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Lili_mar, ma bucur ca ai gasit si tu un subiect de bucurie, stiu ca e greu. Am confundat notiunile sau sunt informatoare, cum vrei?
Dar pot sa-mi fac cruce cat de de multe limite pot avea unii...nu pot sa cred la ce-i duce capul (fara maimutoi), tre'sa-mi dau 2 palme, de la o greseala de scriere din viteza .
Doamne fereste..de data asta cu omuleti, mai ceva ca-n filmele in care politistul de culoare flutura la final steagul, fiind mandru ca-i american.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Lili_mar, ma bucur ca ai gasit si tu un subiect de bucurie, stiu ca e greu. Am confundat notiunile sau sunt informatoare, cum vrei?
Dar pot sa-mi fac cruce cat de de multe limite pot avea unii...nu pot sa cred la ce-i duce capul (fara maimutoi), tre'sa-mi dau 2 palme, de la o greseala de scriere din viteza .
Doamne fereste..de data asta cu omuleti, mai ceva ca-n filmele politistul de culoare flutura la final steagul, fiin mandru ca-i american

whatever works for you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Eu cred ca noi din pacate alimentam spaga data doctorilor. Suntem convinsi ca daca nu dam, nu ne baga nimeni in seama ... Si din fericire si din cazurile intalnite de mine, nu e adevarat.
Can am nascut, la doctor am dat o suma de bani pentru ca din pacate asa i-am obisnuit si imi era groaza sa ies eu din tipar, dar am dat la cateva zile dupa ce am nascut, intre timp medicul s-a purtat exemplar.
Asistentele, unele din ele, efectiv nu vroiau sa ia nici un ban. Medicul rezident al doctorului meu a fost extraordinar de dragut si mi-a explicat cu lux de amanunte tot ce l-am intrebat legat de operatie, fara a-i da vreun ban.
E urat cand generalizam si ii bagam pe toti in aceeasi oala.

Si inca o data, din pacate, 90% din spagi sunt din vina noastra, sunt putini medicii care cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Din punct de vedere al timpului.. un medic cunoscut, o specializare ceruta, in ultima vreme si cu functie de conducere.

La 7 dimineata il gasesti la spital... Unde ramane cam pana pe la orele 15.
Dupa 16 e la cabinetul privat unde consulta pana tarziu..22, sau chiar peste.
Minim 4 zile pe saptamana.. de ani de zile.

Mie mi se pare rupator ritmul.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput