Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
2liniute spune:
la multi ani Elena !!!!!!
sa fii sanatoasa si sa ai un an nou plin de bucurii alaturi de puiul tau!!!
mami Anca de Rares Mihai (12.06.2012)
fotografii Rares http://fotosivideo.blogspot.ro/2012/07/sleepy.html
diana85 spune:
Elena, la 100 de ani fericiti, in care sa te simti o femeie, sotie si mamica implinita (nu neaparat in ordinea asta ).
Ioana, neaparat trebuie sa mai pun poze cu inimosul, ma tot pregatesc de ceva timp. Sotul meu e cu departamentul artistic, insa cat de curand trebuie sa intru in posesia pozelor mai recente si sa mai potez.
Relativ la refuzul suptului - as zice si eu ca e de la caldura, dar noi am inceput cu greva in doua zile cu ploaie, respectiv temperaturi scazute. Eu il scot mult afara, in curte. De pe la 6 seara pana pe la 12 noaptea, ca mai nou si-a schimbat programul. Adoarme pe la 23-24 si doarme ziua pana pe la 12-13-14. Cu mici treziri de masa (prin somn), uneori sta treaz si o ora daca are treaba cu caca. Apoi, spre dupa-amiaza doar motaie, intre 30 de minute sau o ora, neaparat la fiecare ora jumate de activitate, ca altfel devine tare morocanos.
La plimbarea prin curte e fascinat de frunzele de vita de vie. Da din manute, picioruse, le vorbeste, zambeste... Bunica ii zice: "Asa, puiul lui bunica, numara-le tu, pe toate toate. Vezi, nu o cazut vreo una peste noapte si lipseste la apel?". Noi cam prin curte ne facem plimbarea ca mi se pare cel mai putin nociv aerul pentru el, iar temperatura e optima. Aseara insa am zis sa mergem pana la padure la plimbare (stam relativ aproape). S-a cam plictisit pe drum, insa mi-a venit ideea la intoarcere sa-i schimb directia: l-am intors de la fata spre mine, la fata spre directia de mers. Tare i-a placut, a studiat tot si pana am ajuns la poarta a avut rabdare, atunci insa nu mai putea de somn si s-a smiorcait un pic. Dar cum l-am luat in brate a adormit si a motait un pic ca sa se odihneasca pana la baita.
A, si mai vroiam sa spun ca neaparat ca sa le placa baita trebuie sa fie multumiti. Bine ati descoperit. Eu numai prima baita i-am facut-o flamand, ca deh, sa facem baie, masaj, papa si somn. Mare greseala si circ. De atunci, ii dau sa manance un pic si inainte de baie daca e nevoie, ca sa aiba rabdare. Si am grija si sa fie odihnit, sa motaie macar un pic inainte. Ca daca nu, nu face scandal in baie insa face cand il scot, uneori cineva il sterge si ii pune scutecul cat timp eu ii dau sa manance.
Si relativ la febra, am dat peste un articol foarte interesant cu argumente logice: reclama ilegala - considera acesta un avertismentsanatatea/febra.html
Andra_C spune:
LA MULTI ANI, ELENAAAAAAAAAAA!!! Sa fii sanatoasa, bucuroasa si la punga groasa! Sa te bucuri de baietii tai si sa mai faci cel putin un copil!!! Sa ai o zi frumoasa!
-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin
SS-Tzuky spune:
Buna dimineata!
Stefan e pe Youtube:
www.youtube.com/watch?v=tflotpIfwi0&feature=youtu.be" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=tflotpIfwi0&feature=youtu.be
O zi frumoasa!
Dana, mami de Stefan
onutza83 spune:
veim si noi cu bilantul de 3 luni .6200 gr,60 cm.nascut la 2950 si 49cm.a luat 800gr luna asta si 500 gr in ultima sapt.se termina bat la laptop.revenim.si noi plecam la mare pe 21:)3 zile
elena_gd spune:
Neata mamici de pui mici!
Multumim frumos pentru urari si va servim cu o felie maaaare de tort cu ocazia dublei aniversari, a puiului de 2 luni si a lui mami de 30 de veri.
Onutza la cat mai multe lunite frumoase, sanatoase si norocoase lui Tudorica!!!
Gyan dupa scandalul avut de la o salata verde mi-a fost frica sa mananc pepene rosu.
Bebsteric la 2 luni are 5700 gr, nascut cu 3915 (minima 3720).
Astazi este marait ca nu a mai facut kk de sambata .
Si la noi e greu cu suptul de vreo saptamana parca e in greva, in sensul ca mananca 2-3 minute cu pofta si apoi lasa tzatza si mai ia cate o gura intre doua stransete de burtica si urlete. Ma chinui tare cu el sa manance 100 ml, is satula de cantarit ca de mere acre.
Fug ca maraie puiul!
Ellyshor spune:
La multi ani, Elenaaaaaaaaaaaa!
La cat mai multe lunite, Tudoricaaaaaaaaaaa!
Vad ca nici voi nu iesiti cu puii afara din cauza caniculei. Asa si noi! Iesim seara, dupa 8 si stam pana pe la 10 asa. Mor de necaz, ca eu as vrea sa ies cu el mult afara, sa ne plimbam, sa cutreieram. Nu se mai duce o data canicula asta ca nu mai pot.
Cu mancarea tot asa suntem. Trebuie sa-l iau cu fel de fel de siretlicuri. Mai nou, trebuie sa-l tin strans la pieptul meu si sa-l legan in acelasi timp. Doar asa mananca.
La noi dureaza nebunia asta de vreo 3-4 saptamani deja. Sunt epuizata.
Mi-ati dat o idee cu mancarea inainte de baitza. O sa incerc si eu asta seara. Pt ca si Boom e ff agitat dupa baie, trebuie sa ma grabesc sa-l sterg, sa-l masez ca altfel incepe sa urle.
Roxana, nu e chiar acelasi lucru suzeta cu degetul. Gandeste-te ca o sa inceapa sa mearga si o sa puna manutele pe orice...si pac si degetul in gura plin de mizerie.
O sa se joace pe afara, si la fel, o sa bage degetul in gura murdar.
Plus ca, estetic, mie cel putin, imi displace total imaginea asta a unui copil cu degetul in gura.
Iar in ultimul rand, de deget se dezvata muuult muult mai greu decat de suzeta. Asta am vazut in numeroase exemple din jurul meu.
Si Boom isi baga manutele in gura, dar asta e normal. Nu adoarme cu ele in gura, nu le foloseste pe post de suzeta.
Le gusta si el un pic, ca sa le cunoasca mai bine.
Ionelu, insista si scoate-i degetelul din gurita, chiar dc plange. Ofera-i alternativ suzeta. O sa refuze pana o sa accepte.
Incearca sa o dezveti de acum, pt ca mai tarziu e fff greu.
Imi pare rau ca inca mai esti racita! Sanatate multa!