Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Neatza si de la noi!
Cryssa,sarumana de cafeansi de Zen.Ma bucur ca usor-usor se potolesc "apele" (de baitza) si la voi.
Diana,caditza la care am facut " reclama" am primit-o cadou si nu stiu de la ce firma e, doar scrie pe ea "OK baby".Intr-adevar nu permite cine stie ce miscari ale bratelor ,iar la picioare cand se agita prea tare micul inotator mi se pare ca impinge prea brutal cu fundul si outzele in suportul acela opritor.Pana acum a fost bine dar ma gandesc serios la alta "scula" in vreo luna-doua.Si cum spunea si Tzuky e greu cu spalatul spatelui daca n-ai ajutor.Dupa ce-i spal fatza,il intorc cu fatza in jos pe antebratele sotzului si ii spal bucutzele si spaticul.Tre sa ne schimbam acusi si cartierul general cu spalatul ca face un taraboi si o veselie si imprastie apa in tot dormitorul.
Felicity,cum e la munca?Pe mine ma incearca o ciuda grozava ca tre sa aloc si altora din timpul pa care alte mamici il dedica exclusiv bebelushului.Asta-i viata, ne adaptam la situatie.Cand ai zis ca bebe Sanducu are capul in colturi ma gandeam ca o fi fost coltzuroasa gaura prin care-o iesit...Eu una n-am vazut copkil sa ramana cu capu patrat,asa ca as fi procedat ca si voi,adik fara nici o casca,dar cu mai multa atentie la pernutza si pozitia capului la somn.
Elena,ma bucur ca faceti progrese cu cacutza spontan .Azi cum sunteti?Si Lucas pe care la inceput il consideram cacaciosul odiseei ( facea si de 9-10 ori pe zi), acum face o zi ba si una da( de doua ori).Eu nu tin si n-am tinut deloc nici un fel de regim.
Mirelush,sper ca ati calatorit cu bine ieri,ca la ce calduri au fost....

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Aever, sa stii ca ieri la baie si Luca era "proaspat alimentat" :)))
Poate si asta a contat, nu ma gandisem la asta.
Ms de sfaturi

Dana, da, sunt intr-adevar un pic scumpute.
Dar mi-a placut mult modelul si materialele. Eu am luat set din gama cu catelul (Hanno), placandu-mi enorm culorile: am setul de pat complet, paturica, saltea de joaca, jucarii. In plus, le-am pandit sa le iau la reducere,am mai avut si cate 1 cupon la prima cumparatura.
Poate facem si pe bebe 2 sa merite investitia :))))
Caruselul care functioneaza e cadou.
Oricum, ideea acestor jucarii conteaza, ca modele gasesti zeci, cu preturi de la A la Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Am inteles, deci e ceva invechit, de aia nu mi-a zis niciun pediatru la niciun copil de faza cu apa in urechi, ma si miram
Multumesc mult pentru raspunsuri!

Fetelor, vroiam sa va intreb, de Tinuta stie cineva ceva? Ea era foarte activa, ea ne-a zis mie si Belissimei de aceasta odisee cand eram la aspirante. Aseara am citit primul meu post aici si mi-au dat lacrimile, erau atat de mici sarcinile, unele fete se pregateau de amnio...si ia uite acum ce copii mari si sanatosi avem

Dana, baiatului nasilor i-au aparut dintii la 4 luni, Amanei i-au aparut la 7 luni dar a inceput sa roada si sa planga cu vreo 2 luni inainte.

Cadita o am de la Amana, e destul de incomoda pt ca e preformata, dar peste cateva luni cand incepe sa stea in fund o sa-l bag in cada mare cu sorsa, am un suport special cu ventuze care se pune in cada. Cred ca va fi mare veselie cand vor face baie impreuna :))))))))

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata!
Va dorim o saptamana minunata!

Aseara am fost cu bb la niste prieteni, la un gratar. Mare greseala!
Am sarit peste baitza, apropo de asta, si a fost fff agitat. Am intrat eu cu el in casa, si fetelor, n-a fost chip sa inchida ochii, desi era ora lui de somn. Poate a simtit ca e in loc strain, nu stiu.
Dar am incercat toate trucurile posibile: leganat in brate, pe perne, cantat, dat laptic, plimbat prin camera...NIMIC n-a functionat. Statea cu niste ochi maaaaari!
In cele din urma pe la 12.00 am plecat acasa, a tras un ropot de plans in masina si a adormit.
Am zis, gata! Da' de unde? Am ajuns acasa, l-am pus in patutz si in 15 min avea iar ochii mari.
Toata noaptea am leganat la el, a fost foarte agitat, plangea in somn, se strangea tot, offff.
Acum vad ca e bine, dar eu sunt varzucaaaa murata!
Nu mai fac niciodata asa!

Diana te inteleg perfect! Nici eu nu stiu ce sa-i mai fac lui Boom! Deja am capatat o fobie de ora de masa. Cand ma uit la ceas si vad ca trebuie sa manance, ma apuca plansul.
Acum ii dau la 4 ore, cate 140ml. Dar rar ii mananca pe toti.
Am vazut ca refuzul mancarii face parte si din puseul de la 14-17 sapt.
Asta e. Ce sa facem? Incet incet crestem si noi!
Pupaceli inimosului, sa-i revina pofta de mancare!

Ioana tocmai de asta nu vreau anticonceptionale, mai ales Diane 35. Stiu ca sunt ff puternice si imi e ca mai rau imi dereglez organismul.
Trebuie sa ma mai documentez sa vad ce solutie e optima pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

feteloor, da' stiu c-am avut ceva de recuperat cu cititul!

Noi am fost la vaccin sapt trecuta, totul ok, l-am facut si pe cel pt Hepatita B (aici se face normal muuult mai tarziu), nicio febra, stare perfecta de functionare. Cred ca noi am batut recordul la kg luate - Mayuta are 6,3 kg, deci a luat 3,3 kg in doua luni. E si mai lunguta decat era Ilinca, are 59.5, Ilinca avea 58 la 2 luni jumate.

Aever- ziceai ca te stanjeneste alaptatul in public - de ce nu-ti cumperi un cover pt alaptat si ai rezolvat problema? E fff util si nu e scump!

Elly - eu mereu o invart pe pitica dintr-o camera in alta, dintr-o parte a camerei in alta, in salon, in bucatarie, pe hol, in parc, la magazin, peste tot, tocmai ca sa nu se obisnuiasca cu un singur loc. Noua ne place f mult sa iesim, sa calatorim si cu un copil invatat intr-un singur loc sigur nu ne-am permite. Nici Ilinca nu are un program fix, dar sincer nici nu as vrea sa fiu blocata in casa de la 13-15 si seara dupa 21 ca tre' sa doarma copiii - o fi bine sa aiba program, nu zic, dar mai avem si noi o viata de trait pe langa ei! :)

Feteloooor, tre' sa slabesc ca vine toamna si nu ma incape nicio haina - vara am rezolvat-o usor cu rochiile, dar ce ma fac in continuare??? Am inceput sa fiu mai atenta la ce mananc - ca eu ma plang, dar mancam orice, oricat, oricand, asa ca...
M-am reapucat si de tenis, stiu ca daca as juca mai des as slabi f usor, dar din pacate nu prea ne sincronizam cu programul mamei ca sa aiba ea grija de printese in timp ce jucam.

In final, sunt supeeeeeeeeer happppy - vin in taraaaaaa! Au trecut 4 ani de cand n-am fost, am plecat din tara singura si fffff trista si ma intorc fericita cu doua printese si cu indianul meu!!! Nu mai pot de nerbadare, mai ales ca tata si sora mea si restul familionului nu le-au vazut live pe fete! Vom sta 17 zile efectiv si am planificat un mega tur turistic, ultima zi e in Bucuresti. Vroiam sa va intreb care dintre Piata Unirii si Piata Presei e mai aproape de Otopeni? Si daca stiti vreun hotel ok pe langa Otp, pls help

Va pupacesc cu drag, sorry ca nu mai scriu asa de des dar am ffffff multe de rezolvat, de uitat nu va uit, relax!

Cori, mami de Ilinca - 18 luni si Maya - puricel mic mic :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Aa, si cu regurgitatul...subscriu la ce au scris Anitta & Andra - fiecare bebe e diferit..bine, ale mele s-a nimerit sa fie la fel de vomitacioase, dar asta nu e nicidecum din cauza ca le zgaltai sau ceva de genul..Noi am incercat si tinut pe verticala si perne si salteluta inclinata si de toate, ni s-a spus ca e reflux si ca se va regla la 6 luni - asa a si fost..si asta, fara a schimba absolut nimic in rutina noastra!
Am actualizat si semnatura.. ca era cazul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Mmamitaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne vedem cand aj la Bucuresti, daaaaaaaaaaaaa??????!!!!Piata Presei e mai aproape de Otopeni, exista si autobuz direct pana la aeroport de acolo, cu hotelul nu ma pricep...pot sa ma interesez, oricum. Cand veniti?

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna mamici de pui mici!
Gyan!
Anca nush de la ce vine PVC, dar cand o sa am timp o sa ma uit.
Virgi noi suntem bine in principiu. Eu is cam praf pentru ca ieri am mancat printre altele si o salata verde cu ulei de masline, sare si un strop de otet, ei de la cea salata eu m-am ales cu o plecata (indigestie) de zile mari de ma doare si astazi capul si bebe m-a urlat aseara si s-a strans de burtica de cu greu l-am putut calma.
In rest sunt cam ingrijorata ca bebsteric tot somnoros tare este, doarme aproape in continuu, a inceput sa mai adoarma si cu tzatzica in gura si nu imi dau seama daca e ok sau nu. Mai stranuta din cand in cand si tot ii curge o ureche, de ochiul stang nu mai spun ca nu i-a trecut nici acum. Ma mai gandesc sa nu fie deshidratat de doarme atat, dar nu mai vrea sa beai ceai ca nu e dulce. In rest murim de cald, avem 27 de grade in casa si o ditamai umiditatea, poate si de asta e toropit bb.
Eu cum sunt toata ziua cu ochii pe bb nu am facut inca nici un aranjament pentru botez, care e pe 18, dar sunt fericita maxim ca vine cumnata cu sotul si finii si cu ce amici mai avem pe aici, eu zic ca ne strangem vreo 25 de persoane. Daca inainte suportam mai bine strainatatile, acum ma gandesc cu tristete ca bb meu o sa creasca printre straini, fara sa se bucure de familia lui.
Ma duc sa vad daca vrea un pic de ceai ca ma cam ingrijoreaza.
Aaaa de vreo 2-3 zile mi se pare ca incearca sa se intoarca pe burtica, dar nu ii reuseste. Jucariile si playmat-ul nu il pasioneaza inca, doar le urmareste cand canta/zdranganesc dar se plictiseste repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Mmamita, eu stau la Rin cand plec din tara. Asigura transfer de la si la aeroport.
Daca vii in zona Moldovei, te rog sa ma anunti si pe mine, mi-ar face o mare placere sa va cunosc.
Tigruta, maine plecam la Brasov.
Scuze ca scriu asa telegrafic, fac bagaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

MMamita, e Radison pe langa otopeni insa cam scumput. Ne interesam daca e. AA si cum a spus si Andra, clar treb sa te vedem:D

Anitta, si noi vrem sa mergem in septembrie in Brasov/ Poiana. Ati gasit cazare oki? Have fn nsi sa te relaxezi

Despre noi, nimic nou. Piticul e atre fericit aici la bunici, eu sunt destul de mult libera ca mama imi acapareaza copilul:))). Mai stam o sapotamana si pana atunci sper sa treaca caldurile din Buc.

Mergi la inceput