Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Elena, noi i-am dat cu ulei de masline pe capusor si pe frunte cam cu o ora inainte de baita si spalat pe cap la doua zile pentru ca au fost niste zile incredibil de calduroase. Stiu ca la voi e mai racoare si nu o sa il poti spala asa des dar masajul cu ulei merita incercat .. la noi a functionat incredibil de bine
Tzuky, NO Comment pentru ultima fraza Nu cred ca te-a fortat nimeni sa postezi ceva aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

tzuki nasol ce ai zis..poi atunci la ce ai mai postat in timpul sarcinii?ca sa iti bati joc sau din plictiseala?acesta este un grup de sustinere...ma rog.urat tare din partea ta..poi si pe Fb dc postezi ca doar tot noi suntem..pe fb ai ce invata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata fetelor!
Hop si eu la raport ca doarme bebeloiul...
Despre Kg: am cu 2-3 kg mai putin decat cand am ramas gravida, par mai slaba in general, insa nici pe mine nu ma mai cuprind hainele cum trebuie. Si eu am impresia ca m-am latit. Burtica mai am un pic, insa nu stiu dc e de la sarcina, ptr ca aveam si inainte sa ram gravida colacei... si combinat cu atonia musculara datorata statului in pat a rezultat burtica, desi sunt mai slaba.
Elly, tare rau imi pare ca boom a fost bolnavior... sper ca acum e bine.
Ylary, tu ce mai faci? Ai mai eliminat ceva? Totusi nu cred ca e fir ce-ai eliminat tu.
Tb sa-mi fac curaj sa ma duc la ctrl de 6 sapt la dr ginec, nu de alta, dar au trec 8....
Despre sport, in afara de faptul ca mi-e lene rau de tot, nu cred ca avem voie asa repede. Auzisem ceva la tv ca doar inot am putea face dupa cezariana!
Pupalai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Andra, Eva puuup mare, il bag la tratament sa-l fac frumos.
Cryssa ce stii de sacul de dormit, ca aici e racoare si m#259; bate gandul sa-i iau unul?
Fetili eu va iubesc pe toate si va multumesc tare mult pentru ajutor! Eu singura aici numai pe voi va am. Eu citeam mult pe net, dar acum NU am timp deloc si forumul mi-e de mare ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Tzuky, draga, mi se pare ca-ti cam place "sa ti-o iei in freza", altfel nu vad de ce ne-ai mai arunca replici gen "pumn in fata!".
Apoi, sa stii ca aici prezenta nu este obligatorie. Daca tu consideri ca acest grup iti este nefolositor, fa ceva mai bun cu timpul tau!
Iar daca te-ai simtit cumva vizata de comment-ul meu, scapa de sentimentul asta.

Fetelor, azi Boom a papat la pranz 170ml. E premiera pt el, mai ales, avand in vedere ultimele zile de greva foamei.
O fi de la starea de boala? O fi deshidratat?
O sa-i dau un pic mai tarziu si ceiutz.

Zi racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Fetelor, va scrisesem ieri ca vin parintii mei in vizita si mergem sa luam dulap. De venit vin, dar ajung pe la 6pm in loc de 2pm, ca asa sunt ei se lungesc cand sa plece la drum. Si nu mai luam acum dulap ca pe sot il doare rau un genunchi si abia merge. Insa maine mergem la ziua unui amic la curte si abia astept mai ales ca vor fi multi cu copii si cu bebici.
Ieri am cantarit voinicu, are 5200g la 7 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Elly cand i-am facut Vaccinul lui bb si a avut febra, a doua zi dimineata a papat 160 ml de am zis ca s-a stricat cantarul, m#259; gāndesc ca se deshidratase ca il #539;inuse tacsu in brate seara si transpirase mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Elena, Pediatril a fost vreo 35 RON, deci super ok, am uitat sa-ti zic asta.

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Elly cand i-am facut Vaccinul lui bb si a avut febra, a doua zi dimineata a papat 160 ml de am zis ca s-a stricat cantarul, m#259; gāndesc ca se deshidratase ca il #539;inuse tacsu in brate seara si transpirase mult.

Elena, mamica fericita si implinita de BebstERIC 8 Iunie 2012

Cred ca asta se intampla si la noi. Siguur. O sa incerc sa-l hidratez ff bine zilele astea.

Andreea pai e grasan bine Mihaita. Boom la 2 luni avea 5kg.
Acum la 3 luni jumatate are 6,5 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Elly, felicitari ptr boom papacios! Asa sa fie de acum incolo! Si al meu are mom cand suge 8 min( nu goleste nici un san), alteori jum de ora(ii goleste pe amandoi)!

Mergi la inceput