Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Tzuky, foarte urat, foarte foarte urat... Daca nu te regasesti printre noi, sa stii ca nu te tinem aici cu forta si nici nu scriem mesaje in locul tau, asa ca poti sta linistita in privinta asta. Cel putin pt mine, cu tine sau fara tine aici la Odisee, mi-e tot una, dar sa ne jignesti in halul asta, mie una mi-ar fi rusine, mai ales ca, asa cum zicea si Onutza, pe FB tot astea suntem si vad ca acolo esti foarte activa si pare ca iti prind bine sfaturile si experientele noastre. Si daca nu ai observat, iti spun eu acum: de obicei sunt cam aceleasi discutii si pe forum si pe FB, asa ca imi dau seama ca afirmatia ta a fost o rautate gratuita si nu un adevar, ceea ce face sa para si mai urat din partea ta.

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Hop si noi!
Iaca am terminat programul si pe azi si am intrat in weekendAbia astept e fiecare data sa ma intorc la dragii mei acasa si la dragele mele pe forum*macar sa va citesc).Dar azi am fost dezamagita si socata din nou de TZUKY,si de data asta vreau sa-mi spun si eu of-ul.Daca tot nu ai pierdut si invatat nik,poate macar ai primit o vorba buna si o incurajare in momentele tale grele din sarcina,draga Dana.Poate ai primit o urare sincera de ziua ta de nastere ,poate un bun venit pe lume puiului tau drag,poate un gand de insanatosire grabnica dupa operatie...eu una stiu ca am fost acolo si mai stiu ca nu am fost singura.Sa-ti fie rusine!.Chiar daca nu e un forum dedicat oamenilor de stiinta,sa stii ca viata se traieste intre oameni adevarati ,cu experiente personale ,unice si intotdeauna ai de invatat interactionand pur si simplu cu alti oameni(chiar daca interactionam prin intermediul calculatorului si internetului).Si ca sa n-o mai lungesc iti doresc crestere usoara dragului Stefan(cel putin mie mi-e tare drag,ca fiecare mica minune la nasterea careia am asistat in aceasta odisee)si fara sa ai nevoie de indrumari din partea nimanui,ca vad ca te descurci si singura!Tie nu-ti place s-o iei in freza,iti place sa dai cu bata-n balta!

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Sa revenim!
Ioana a dormit in patutul ei de la 3 luni,dar in camera ei cand a inceput scoala.Pur si simplu stateam la doua camere,una era camera de oaspeti si alta dormitorul nostru,al tuturor
STEFULICI;stai linistita,eu am ajuns la controlul de 6 saptamani,la 12
ELENA,chiar da-l incolo de cantar.Chiar nu cred ca moare puiu de foame daca papa numai 30ml,papa mai bine la urmatoareaSi vei avea atunci 3 ore de somn legate.Nu-ti fa griji ca nu dispare laptele chiar asa usor,doar de la somn intrerupt.Poate doar daca te stresezi prea mult cu cantarul.Offf,da eu nu-s cea mai buna sa dau sfaturi despre alaptare pt ca noi ne indreptam in mod voit spre intarcare.Eu mi-am recunoscut intotdeauna limitele si am luat decizia cea mai avantajoasa pt mine,familie,si restul oamenilor cu care colaborez.Asa ca am stiut din start la ce ma expun incepand serviciul la 2 saptamani de la nastere.
ELLY,si Lucas a avut intr-o seara saptamana asta 37,8,i-am dat un nurofen(suspensie evident) si n-a mai facut nik de atunci.In schimb de ieri Ioana e pe antibiotic ,a facut si ea febra,are rosu in gat si puncte de puroi pe amigdale.Oricum antibioticul trebuia sa i-l dau pt afectiunea ei cu bila,asa ca am zis ca impusc doi iepuri dintr-o lovitura.
Revin ca scartaie puiul

Mergi la inceput

Si ca veni vorba de Ioana mea,i-am descoperit si o scoliozaNu ne plictisim deloc
ANITTO,sper ca iti prieste vacanta!
AEVER,BELISSIMA,ce flacai voinici aveti voi acolo!

Mi-am adus aminte ca vorbeati de schimbari de look,ei bine eu sunt aproape blonda.Eram satena inainte.De tuns ,nu ma tund,ca ma chinui de doi ani sa-l las sa creasca.Acum la trei luni si ceva de la nastere a inceput sa-mi cada f tare dar nu ma sperii caci e firesc sa fie asa.Tot cu el prins in coada umblu si eu.Kilograme,mai am 4 de dat jos,am tot timpul,n-am nici o graba.Sport inca nu fac,dar fac masaj de multa vreme si se simte.
Pt crustele din cap si eu i-am dat lui bebe cu Pediatril de la Avene.F bun.
Voiam si eu sa va intreb cum stati cu pofta de sex dupa nastere.Ca pe noi mai mult ne bufneste rasul cand ne gandim la asta.Ca sa nu mai zic de lipsa de energie,feng=shui,loc,mirosul de lapte,pampersi,scartait de copil...Imi doresc o noapte doar in doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Buna seara dragelor!

La noi se pregateste de furtunaaaa! Ne-am apropiat de Bucuresti..dupa o absenta de aproape 3 saptamani Nu prea ne era dor de caldura de aici..dar ce sa facem?!

Am citit, dar nu prea am reusit sa scriu..evident.

Elly
, eu i-am mai dat puiului cand a avut faringita- Eferalgan sirop- asta in caz ca e mai usor decat sa-i pui supozitor. Sa stii ca in perioada respectiva cam refuza mancarea..si am mai avut pb asta o zi cand a facut aftele in gurita.

Cu kg,,,ce sa va spun..am plecat de la 62, deci cu 3 in plus de la sarcina pierduta si am ajuns pe la vreo 79. M-am oprit cu slabitul la 65 si de luni ne-am apucat ( si sotul si eu) de Dukan. Pana acum am dat jos 1.8 kg. Sper sa pot ajunge la 60.

La noi azi-nopate a fost prima data cand piticul nu s-a trezit mai devreme de 5 ore...O sa vedem daca a fost intamplare ori ba

Inca nu ma pot decide daca sa-i fac Rotarix sau nu...

Agripino..cum mai merge cu jobul? Eu ma intorc la birou pe 1 oct la program de 6 ore. Sper sa ne descurcam...
Am citit eu bine sau vor astia sa revina la indemnizatia de dinainte cu 85%? Oricum ar fi..nu prea ma "coafeaza" din cauza plafonului de 4000 ron :(

Tzuky-Dana poate ar fi mai bine sa detaliezi motivele pt care ai afirmat ca nu ai invatat nimic de aici. Cu siguranta ca fiecare dintre noi a primit aici o vorba buna si un sfat gratuit atunci cand l-a cerut si mi-ar parea nespus de rau sa stricam atmosfera din casuta noastra!

Pupici pt toate mamicile!

mami implinita de Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

ALBINUTZO,,merge bine,ca sa zic.Ca doar nu m-o trimis nimeni cu fortza.Am ajuns si eu la 6 ore de program,doua dimi si patru dupa amiaza.
Aaaa si voiam sa va mai zic ceva,nu incercati sa trageti prea multe concluzii despre programul copilasilor.Sunt foarte imprevizibili si lucrurile se pot precipita oricand...sau imbunatati instant.Cel putin pana la un an,ca sa nu va incurajez si sa zic doi exista mereu un motiv pt care bebe se poate supara si schimba dispozitia sau rurtina:diversificare,dintzi,vaccinuri,raceli de sezon,etc.Deci bucurati-va de fiecare moment asa cum el,timpul trece foarte repede si se fac mari.Cineva cu mai multa experienta ca mine spunea:copii mici-griji mici,copii mari-griji mari!Si mare dreptate avea.Ca de obicei va pup si va doresc sa va gasiti linistea interioara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

pt toti bebeii si pt mamici,tatici si alti bebici care mai sunt pe aici.
Buuun,deci:
1.Tzuky- multumesc de idee pt colacutul folosit ca perna.Chiar ar merge.Eu ma gindeam exact la asta.Imi pare rau ca ai simtit nevoia sa fii rautacioasa,fara motiv.Sau cel putin asa cred eu,ca a fost fara motiv.Eu una iti las aici o imbratisare calda si un gind bun,sper sa treci repede si usor peste framintarile/greutatile care te fac sa reactionezi asa cum ai facut-o.
2.Virginescule ..... pe noi ne-a busit risul in timp ce...ca era baiatul pe partea ailalta de pat.Cind s-a miscat el,am inghetat amindoi....dupa aia au fost doua replici:Ursu "concentreaza-te!" asta m-a facut sa rid cu sughituri si chiar am facut ca purceaua de ris (mie nu mi s-a intimplat sa rid asa cu grohaituri- drept pt care nu m-am mai putut opri din ris o buuuuuna bucata de timp).Si dupe aia cind ne-am potolit,zise iar ursu:"s-a dus dreacu si sex-ul".Partida aia de ris a fost mai buna decit hitza hitza pt noi....si mai tirzu totul a intrat in normal.Iti doresc cit mai curind sa ai parte de noaptea despre care pomeneai.Ca deh,oamene suntem si noi,nu?
Cit despre Ioana si scolioza- eu am facut gimnastica recuperatorie la Iasi,la policlinica sportiva.Mi-a prins f bine,aveam 20 de ani cind am facut asta. Acum nu se poate spune ca am coloana in forma de S.
3.Noi nu am ajuns la performanta lui Ionelu cu 9 ore de somn pe noapte.Eu ma bucur de primul somn care dureaza de pe la 9-9.30 pina pe la 2.00- 3.00 a.m.Atunci bagam o sticluta si schimbam pampersul si mai tragem un somnic.Cind plec eu la servici pruncul doarme dus.
Cu serviciul,sincer cred ca am luat o decizie buna sa stea tata acasa.Chiar daca financiar nu ne e usor,e muuuult mai bine sa stiu ca bebe e pe miini bune,acasa,la el in patut.La servici chiar s-a comentat ca nu sunt stresata-eu care din tot grupul sunt exact ca stresarici din desene animate(sau ca ala de bea exagerat de multa cafea si hiperventileaza la orice).
Aztazi implinim 3 lunite.Multumesc lui DD,copilul este bine,ride,chiuie,gingureste, spune amamama- nu cred ca stie ce spune dar mie mi-e de ajuns ca spune .Vorbim cu el-asa cum fetele au povestit.Tati il invata si spaniola( acum ca el sta acasa s-a apucat de spaniola) iar eu ii cint despre animale si fac ca ele(poi cred ca de aici mi se trage grohaitul ala rizator- nah ca am gasit si explicatie la comportamentul meu animalesc).
Vreau sa citesc despre cum v-ati descurcat in concediu(la hotel,nu la mama acasa) cu bebelul.Eu mi-am luat 2 saptamini libere in Noiembrie.Planuim sa hoinarim prin Florida.Pina sa vina bebe,faceam asta de 2 ori pe an cite 2 saptamini.Acum,bebe va avea aprox 6 lunite jumatate.Eu sunt stresata la gindul:dinti,diversificare,hotel si nu casa mea unde am de toate ca sa ii satisfac nevoile.D'aia intreb,ca sa vad cum v-ati descurcat,ce v-a deranjat,ce v-a lipsit.Stiu ca mai este timp pina atunci,dar.... stresarila isi scoate nasul
Va pup

mamica de Sanducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Albinutza, eu am tinut anul trecut Dukan si am slabit foarte mult(vreo 6 kg) intr-un timp destul de scurt (o luna) pentru ca apoi sa avem vacanta in Antalya si iti dai seama ca le-am pus la loc acolo . Dupa vacanta, dritza nu mi-a mai dat voie sa fac nici un fel de efort fizic ( decat inot) dupa inseminare daca vreau sa raman insarcinata ! In august deja aveam 60kg cand am ramas insarcinata, m-am ingrasat 20 si acum am reusit sa dau jos doar 17.. ma chinui ca dracii pt celelalte 3 (cel putin.. pt ca as vrea sa ajung din nou la 54 ). Anyway.. am vrut sa spun ca e faina Dukan doar daca poti rezista fara fructe ceea ce nu mai e cazul la mine acum... cel putin pana in sept,oct
Virgi, multa sanatate piticei tale . Cu mare drag iti citesc postarile
Despre viata sexuala .. pfff daca ar fi dupa barbatu-meu am face zilnic, daca ar fi dupa mine as astepta pana anul viitor
Inca am dureri.. nush daca sunt normale dar mie nu mi-a venit ciclul inca si ma gandesc ca este si asta un motiv ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

De sex imi arde mie?:))) ufff nu am nici un chef ...si dupa pauza indelunga de prin luna a 7 pana acu vreo luna s-a stramtat:))))))))))))))) si e mai dureros ptr ca din cauza alaptatului nu ne mai umezim,,cel putin asa am citit..daca spun prost asta e...dar ce sex maica? am sfarcurile amortite tzatzele ma dor miros a lapte de sus pana jos..T nu doarme ziua si cad franta seara...asta e..sper ca dupa ce ma intalnesc cu Ionelu T sa ia exemplu de la Bianca si sa doarma 9 ore :))) oana opreste-te si nu mai visa:))) da-ti si 2 palme:)))))))))) va pup
Virginescule sanatate la copila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

hahah Onutzule, al meu a avut shoc prima data de mi-a zis: bey mama astia te-au facut din nou virgina!!!
Cat despre umezit , nu stiam ca e ( nu e ) din cauza alaptatului..
Uite un lucru pe care l-am invatat azi de la voi

Mergi la inceput