Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

La multi ani, Elena!!!

La multi ani, Anca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Mmmamita, nu stiu cat ar costa taxiul, dar nu cred ca foarte mult, din cate stiu eu sunt preturi mici in comparatie cu alte tari europene. Nu cunosc hotel, stiu ca e Hotel Parc prin zona care e afiliat Best Western daca nu ma insel si stiu ca astia au preturi bune cat de cat. Ca timp de la Piata Presei pana la Otopeni faci maxim jum de ora cu masina (parca ziceai ca la 7 e avionul, deci pe la un 5 ati pleca din hotel).
La noi Pampers nu se numeste asa (sau nu stiu eu), am luat un bax nr 3 de Pampers Active Baby 92 pcs parca cu 68 RON.

-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Si eu am vazut fete care aici nu mai intradar sunt active la odiseea de pe fb. Ma rog, fiecare cu alegerea lui dar sper macar ca ne citesc.
Noi suntem bine chiar am un copilas tare cumintel. E drept ca se trezeste noaptea dar asta nu insemna ca nu e cuminte. Se trezeste si mananca iar uneori vrea sa ne mai jucam pe la 4 dimineata dar nu plange. Are chef de joaca si de gangureli. Plange doar atunci cand ii este foame sau uneori in somn (probabil viseaza). Noi am mers cu el la cumparaturi si in parc si nu am avut probleme. Inca mai sta in carucior si sper sa o mai faca pana cand va merge in picioare.
Eu in schimb ma simt tare obosita, dar sper ca odata ce voi incepe serviciul nu va mai fi asa. Acum nu-mi ramane decat sa imi caut o bona dar as mai astepta putin pentru ca peste o luna incepe si Bianca clasa 0 si trebuie sa vad daca vor avea de lucru suplimentar si acasa ca sa stiu ce ii cer viitoarei bone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Hellow mamici cu pui mici,
Hows everybody? Toate bune?
Eu am prins cateva momente libere sa va scriu pentru ca puiul e plecat la plimbare cu tac-su. S-a racorit fain afara si e tocmai bine pentru plimbareli .
Eu cu FB nu am fost de acord inca de la inceput dar daca multora dintre voi e mai la indemana.. alegerea fiecaruia. Aici cel putin avem arhiva, putem citi si reciti cand avem placerea, ba chiar zilele trecute am parcurs primele capitole si am gasit si primul meu mesaj si tare m-am emotionat .. ce vremuri, dom'le, ce vremuri!
Zilele astea am tot fost plecati ba dupa costumul sotului, ba dupa rochia mea iar piciul ne-a urmat bineinteles, in carut prin mall
Tare cuminte si linistit sta el , doarme de cum il pun in carut si nu mai are nevoie de nimik .. se trezeste cand urcam in lift acasa.
Ba a inceput sa doarma mult mai mult si noaptea, adica are doar 2 treziri, la 4:00 si la 8:00am.
Astazi i-am cumparat inel gingival sau cum s-o numi si roade la el, parca ar canta la nai ( clar il mananca rau gingiile) doar ca trebuie sa il tin eu.. sper ca intr-o luna, doua sa fie in stare sa il tina si sa il duca singurel la gurita
Cam atit despre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Seara buna!!!
Onutza nu ii dau in mod curent LP, ii dau maxim o data la 2 saptamani seara cand efectiv nu am lapte si suge de la mine cu urlete cate 30-40 ml. Nu stiu ce sa fac sa am lapte si la ultima masa de seara. Astazi am schimbat tactica, la penultima masa am muls cu pompa 60 ml si dupa ce a supt acum i-am dat restul din biberon ca sa nu se culce flamand.
Daca aveti vreun sfat cum sa fac sa am laptic si la ultima masa va rog spuneti...ca nu stiu ce sa mai fac, in rest ii ajunge lapticul meu.
Fug sa fac un dus si sa bag somn... orele fericite de somn. Tot astept sa doarma si el mai mult.

Mergi la inceput

Elena, mii de scuze pentru intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata..
Multi multi ani fericiti si impliniti alaturi de familia ta frumoasa!!
Asparagus, ai ajuns cu bine acasa ? Tare bine mi-a parut ca ne-am cunoscut .. esti o dulcica

Mergi la inceput

Elena, eu de obicei, penultimele doua mese i le dau numai dintr-un san iar pe celalalt il pastrez pentru masa de seara timp suficient sa se faca full de laptic.
Si sa te mulgi in timpul zilei este o idee buna
Dar tu de unde stii cat mananca? Sta el asa linistit sa il cantaresti la gram inainte si dupa masa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Buna gacici cu pui mici!
Chiar dc nu intru mereu sa vb sa stiti ca va citesc zilnic.
Mi-e tare drag de voi insa la mine mai greu cu rapotul... mi se pare de cele mai multe ori ca nu am mare lucru de spus- de aia nu prea scriu, insa dc vad o intrebare la care pot raspunde n-o ratez. Eu sunt genul mai...la subiect...cu mici exceeptii.
Vorbeati de tuns- in sf am reusit si eu- din februarie sunt latoasa!
Bebe Georgica e cumintel in general, doar seara mai face crize de plans si, desi mi-e greu incerc sa le iau ca atare. Noaptea ma trez o data la 3-4, apoi pe la 6, rar mai adoarme cate o jum de ora sau o ora. Ziua are reprize bune de somn, ceea ce e super, insa prefera sa stau langa el sau se cam trazeste.
Colici avem si noi, avem si gaze... uneori nu mananca mai nimic... dar per total e ok. Laptic am suficient.
Caca face la fiecare aproape la fiecare masa ... Noaptea nu-i verifiic pampersul, asa ca nu stiu dc face. Dimineata uneori are si caca, alteori doar pipi.
Trigruta, felicitari ptr bebe lungut! Cred ca ti-e tare greu cu 2!
Elena, zic ca ideea cu mulsul e super, mai ales ca e doar o data pe zi si te scapa de LP.
Ellyshor, . Multumim ca ne mai trezesti! tu esti mamica grupului pe forum, e normal sa ai grija de noi. Boom tot colicos?
Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Eva!
Buna ideea cu dat dintr-un san, numai ca nu se satura, el papa din ambii sani la fiecare masa, doar noaptea cand am lapte mai mult se mai intampla sa suga doar dintr-unul. Deocamdata o sa merg cu mulsul la penultima masa.
Il cantaresc cu suzeta in gura si sta linistit.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna seara mamici cu bebici(era sa scriu burtici),

Eu citesc zilnic tot ce se posteaza dar cu postatul mai rarut ca nu prea am ce povesti.
Bebe al meu este cuminte in continuare, mai are si el episoade cu dureri de burtica, dar noroc ca nu tin mult. Plange doar daca ii este foame rau si nu primeste in momentul ala.
Programul nostru de papa este urmatorul: 22.30-23.00/5.00-6.00/09.30-10.00/de la 12.00 pana pe la 15.30 suge cam de 3 ori cate un san, dar nu-l goleste complet de fiecare data/ 18.30-19.00. Pana acum o saptamana dormea toata noaptea, adica de la 23.30 pana la 8.30, dar am inceput eu sa-l trezesc pe la 5 sa-i dau papa si acum deja se trezeste singurel. Mi se pareau prea multe ore de somn fara sa suga si imi era teama sa nu se deshidrateze.

M-am bucurat tare mult de intalnirea cu Ionelu si cu slabanoaga de Anca(Anxy) care a venit fara lapte la ea si normal ca a inceput frumusetea botoxata sa planga si a fugit acasa. Dar am ramas cu Biancuta si Ionelu si ne-am mai relaxat ceva timp in parc.
Andrule eu am vrut sa te sun, dar m-am razgandit, m-am gandit ca tu care stai destul de mult pe fb vezi discutia si daca vroiai sa vi butonai ceva, dar promit eu ca data viitoare te sun
Acum sa-ti spun drept, a profitat si printesul meu de intalnirea cu 2 gagici misto

Data viitoare va astept in IOR

Pup dulce bebicii si mamicile lor si urez o noapte linistita si racoroasa!

Mergi la inceput