Asp opt(802)Felicitari emilia,cosminutza,ariana!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Bravo Emilia vezi ca e bine sarcina usoara in continuare.
Pentru ce iei Medyn? In loc de femibion? Am mai citit despre el dar acum sunt somnoroasa si nu stiu ce treaba face.
Miky eu am avut luni in care dupa duphaston mi-a venit menstra si dupa 5-6 zile.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

FELICITARI EMILIA ma bucur sa aud asa veste buna iti spun acum multa sanatate, sarcina usoara si bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

Uraaaaaaaaaaaa, FELICITARI Emi ce ma bucur ca totul este bine, dulce pentru o mamica care s-a mentinut pe pozitii . Sarcina usoara in continuare, fara stres, si bebe sanatos si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Multumesc mult dragele mele si sper sa ma urmati la odisee cat de curand.
Miha, Medyn este un complex de B-uri care se gaseste in Germania si Austria, mie mi-a dat MeAlex vreo 20 de pastile sa am pana vine comanda mea de pe Farma Express. Apoi varul sotului meu din Austria imi mai aduce si el in Septembrie o cutie pt mine si una pentru MeAlex. Acidul folic din aceste vitamine este in forma in care e si in Femibion adica poate fi absorbit si de femeile care au mutatii (nu sunt sigura ca am dar mai bine sa iau preventiv) si celelalte B-uri sunt in cantitati mai mari ceea ce ajuta la dezvoltarea copilasului, recuperarea intarzierilor de crestere samd.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Cosminutza, felicitari!!!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!!

Vestea asta mi-a inseninat ziua!
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna fetele!!!!

Katy,Rama,Yasmi,Cami,Madutza,Adina,Ramo,Rama,Camcris si tuturor va multmesc pt. urari

Emilia felicitari dragutzo,ai incredere ca totul va fi bine.Si eu ma simt uneori disperata dar cred ca e normal la prima sarcina si mai ales greu obtinuta.Tu cand mergi la eco,pe mine m-au programat pe luni
Rama ce zi DPO esti?Sau a fost relax total si nu stiIti tin pumni stransi

Va pup pe toate si va urez multa multa bafta!!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Haide mai, Emi, ca prea ma faci erou...pai daca aveam acasa Medynul si nu il foloseam acum? O sa incep sa iau, dar una la 3-4 zile, si in rest Femibion. Asa ca sigur ca te-am putut imprumuta.
Completare la Medyn + Femibion: fetele cu trombofilie care au mutatie de MTHFR si nu pot fixa acidul folic pot pierde sarcina daca nu iau eceste vitamine (din cauza homocisteinei care e toxica pentru embrion).
Mie mi l-a cumparat din Austria si apoi mi l-a trimis prin posta o fata extraordinara de pe forum, care a trecut prin multe, dar acum e mama de gemeni si posteaza sub numele de Balanta_tm.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Emilia, pt bobocelul buclucas, vezi cum se face el cumintel si da acolo din toate cele sa cresca mare?! Multa sanatate in continuare si NO STRESS !!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Dr mea a rasuflat putin usurata, a zis ca sa stau calma fiindca cu rabdarea trec marea si m-a programat vineri la eco.
Toata lumea imi prezice ca voi avea baietel :)
Diarnyina a fost prima care a zis baietel
Voi ce votati?

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Fetele
Ma dor toate oasele ca la balamuc
Acum sunt sigura ca e de la menopauza
Febra n'am mai facut
Ca s* va faceti o idee - durerea e
Exact ca la gripa cand te dor toate oasele
Pe mine ma dor si falangele
In plus am junghiuri pe peste tot
Cine a mai trecut prin asta, tot asa ati patit?

Mergi la inceput