Asp opt(802)Felicitari emilia,cosminutza,ariana!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Multumesc!
Sunt cu nervii tocati marunt pe tocator si apoi dati prin blender dar asta e, ce sa fac, sunt tare pe pozitii. Tot dupa-amiaza vine rezultatul. Acum e abia 12 si simt ca pana la 4-5 mai e o vesnicie.
In afara de beta asta care ma seaca ma simt bine. Doar ca prea bine. Nu mi-e somn, nu mi-e foame, nu mi-e greata, nici sanii nu mai sunt asa sensibili, am mici dureri ca la ciclu cand si cand si iau NoSpa pt ele si singurul lucru diferit acum este ca beau lapte in cantitati mari (inainte nu beam deloc ca nu puteam sa-l sufar dar acum beau cate 2-3 pahare mari pe zi).

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mai tu te pregatesti pentru diversificare?

Exact la fel ma simteam si eu la inceputul sarcinii cu Albert, hai te rog eu, fi otimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

Buna fetelor,
Cosmi!!! te felicit din inima si ma bucur enorm pt tine, sa dea Dumnezeu sa fiti bine si sa ai o sarcina usoara!!!

Emilia, felicitari si tie, ma bucur la fel de tare si pt tine!!!!

eu stau cu testul in casa si mi-e frica de el...
azi imi roia un stol intreg de berze pe deasupra casei

am lipsit o vreme, ca suntem in concediu si asa ne-am relaxat si detasat de tot, incat nici nu am fost tentata macar sa intru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Multumesc fetelor de incurajari si sper sa vin cu o veste buna de tot astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna fetele!
Katy ma bucur ca mai treci pe aici
Emi hai ca mai e putin, timpul trece repede ( bine pentru unii dintre noi ) eu am asa multa treaba la servici ca nici nu mi-am dat seama cad a zburat timpul.
Of mai vroaim sa zic ceva si am uitat, neuronii astia
Am si eu o intrebare la cat timp dupa ce terminati duphastonul va vine menstruatia? sunt a 3 a zi dupa ce am terminat duphastonul si inca nici un semn de menstra tot de atunci ma dor si sanii, mari sperante nu imi fac ca am avut doar 2 contacte luna asta (parca in z15 si z19 sau z20) iar azi sunt z30, ma gandeam ca e ca la utrogestan iar la mine aparea in z3 cel tarziu.
Va pe toate

Mergi la inceput

Miky, eu zic ca ziua 15 e cu noroc. Mie in 3 zile de la intreruperea Duphastonului imi venea mereu. O singura data nu mi-a venit dupa intreruperea progesteronului ca nu luasem suficient.

Mergi la inceput

Fetelor, ia ghiciti cine este cea mai fericita viitoare mamica din lumea intreaga? EU!
Beta din aceasta dimineata este 635.9

Ma rugam sa fie in jur de 500 ca asa calculasem ca ar fi trebuit si acum cand vad ca a recuperat si ce nu crescuse prima data sunt super super fericita. Medyn-ul si Aspenterul sa traiasca!
Multumesc din suflet fetelor si mai ales multumesc MeAlex pentru Medyn si pentru ca m-ai trimis la Uscatescu si m-ai sfatuit atat de bine. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire si mult mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Felicitari, Emi sa-ti traiasca puiul, sa fiti sanatosi si sa va cunoasteti cu bine!
Cosminuta, felicitari si tie si sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate sa duci sarcina pana la capat!

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Bravo Emiiiii, felicitariiiiii, Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara in continuare si bebel sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Felicitari Emilia, de acum gata cu stresul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Emi, sa tot fie bine si de acum incolo! Ma bucur ca sfaturile au fost de folos!
si !

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput