Hai Maria! Bravo Dana, Ca_Mila, Roxi! (55)
Raspunsuri - Pagina 8
ilenutza spune:
Noi am ajuns la bunici, a calatorit aprox
2 h in scoica, mie imi e f frica sa mearga copiii nelegati in scaunele dar stiu o multime de lume care nu considera asta imp. Si sincer fiecare sa faca cum doreste ...
Noi am scos bb pe plaja 1 h si la terasa de cateva ori.
E adev ca aerul din marile spatii com e f nashpa, nici noi nu il suportam dar daca e de mers merg dim in timpul sapt pt ca nu e aglomerat si nici aerul asa viciat
Planul inclinat e bun si pt muci, nici eu nu le-am dat perna mult timp
Ile , mami de V si A ,
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_80 Am si eu niste intrebari: - voi ii puneti perna lui bebe? De la ce varsta? |
la primul am pus la un an si 5 luni cand l am trecut la pat de copii
Citat: |
- gurita o curatati frecvent? Bb are o bubita mica alba, ca un punct sub limba. Ma gandesc sa-i dau cu glicerina. Merge pusa pe suzeta? |
glicerina boraxata cu nistadin; pun pe degetul meu si ii dau in gurita odata sau de 2 oripe zi
Viairo spune:
Hai Maria!!!
Felicitari noilor mamici, sa va bucurati de puiuti!!!
Am vazut si poze noi, ce multe piersicute frumoase!!!
Michelle ai doua comori adorabile! Biancuta pare curioasa si grijulie, iar Clara e atat de delicata! Daca vei avea un pic de timp, poate imi dai ceva detalii despre cum a decurs totul, eventual pm, incep sa am emotii. Ar fi cazul sa fac si eu programarea.
Pup mamicile si burticile ramase!
35+
adarev spune:
Salutare fetele? Cred ca o iau razna. Am impresia ca Nectarel e cam somnolent. Eu sunt obisnuita sa urle. Azi a cam dormit intruna. O fi bolnav?
Ada
maria0408 spune:
Pe 05.08,la ora 11s-a nascut Silviu Ionut, 3100 si 50 cm, apgar 10. Suntem bine , papa colostru, insa cezariana mai doare. Mai suntem si maine in spital.
Mami de doi leuti - Ana si 36+ Silviu
Daconst spune:
Salutare fetele si mii de scuze pentru absenta!
Nu am mai intrat dupa nastere ca m-am luptat sa-mi vina laptele si sa nu cedez.Deocamdata sunt stabila sa zic asa si bb se satura.dar va spun ca beau ceai,lichide,galagtogil,globuli homeopatici si maine imi inchiriez o pompa sa ma mulg de stimulare.In plus de asta bb doarme ziua de rupa si noaptea ar sta treaz si la tzitzi daca se poate.Sunt chiauna de cap dar macar sunt bucuroasa ca nu am cedat.
Hai ca daca apuc va scriu si despre nastere!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
40+ sapt
adarev spune:
Bravo, Maria!sa traiasca bebelusul si sa va bucure pe toti. Danuta, de tine ce sa mai spun. perseverenta ca intotdeauna. Eu , nu stiu ce am. Sunt atat de obosita ca nu pot sa adorm si ma gandesc de ce o dormi Nectarel atat.
Ada
ali24 spune:
felicitari maria
bun venit bebe silviu ionut
dana felicitari.
michelle1981 eu am facut febra am facut infectie de la sonda.ma ustura cand faceam lipsa mica si am luat augumentin
laura eu am trisat ca am fost fara el la strand.am fost si cu rafi ca saracutu de el a tot mers cu sotul si cu mai multi prieteni.toti copii erau cu mamicile si de fiecare data cand mergeau se ruga de mine sa merg si eu.a fost asa de bucuros ca am putut sa merg si eu.a zis ca s a distrat asa de bine cu mine