Hai Maria! Bravo Dana, Ca_Mila, Roxi! (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

of, am scris un mesaj lung si l-am sters din greseala. Mai bine ma bag la somn. Immm cartofi prajiti cu salata.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Noi am fost in parc vreo 2 ore, ne-a alungat ploaia, dar a fost foarte placut, racoare. Eric a dormit si la final a papat bibe printre picaturile de ploaie.
Ajunsi acasa, in premiera, a facut kk de a iesit prin pampers si a patat tot asternutul.
Acum vreau sa cumpar protectie pt saltea, stiti cumva daca se gaseste la Ikea?

Va pup, Laura, ma duc sa-mi fac si eu un ou ochi cu cascaval ...

Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papelusca spune:

da Fleur, se gaseste, am luat eu aseara.
http://www.ikea.com/ca/en/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18687/fleur

sterge-ti numele la sfarsitul link-ului, si o vezi.

bafta fetelor in continuare!

Mergi la inceput

Mersi Papelusca!

Frumos e in Vancouver...

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata

Sa las o ca eu oricum am nevoie de mai multe , ieri noapte si toata ziua a fost prea minunat ca sa mai fi fost asa in continuare , s-a trezit toata noaptea din ora in ora si la durut ft tare burtica , a stat numai intr-un scrancet .
Am mancat ieri un mar , eu pana acum mancasem doar nectarine si am zis sa schimb si salata de rosii ( nu mult dar am mancat) , acum ca o fi fost de la asta nu stiu ce sa zic , dar noptile mele pana acum erau fara colici , in noaptea asta m-a terminat , poate a fost coincidenta sau nu , dar eu nu mai mananc asa ceva .... sunt capie rau , imi vine sa de la oboseala , ca ieri pe zi am fost smechera nu am dormit ca deee , eram odihnita dormisem noaptea 4 ore consecutiv
Azi cum prind cum cu el o data . Am obs ca daca ies in special seara cu el afara in jur de 7 jumatate si stam o ora si un pic , vin cu el tare agitat si plange , cum nu ies afara seara toate bune si frumoase nu are nimic copilul ... bine, nici ziua de cateva zile , nu vrea sa doarma si carutul are spini , asta ce o mai insemna , ma gandesc ca poate dupa botez isi revine , ca mai trebuie sa ne plimbam si noi un pic pe afara , cum ies din bloc cu el cum devine ft agitat si se manifeste asa de vre-o 2 sapt dar acum am tras concluzia cand am facut comparatie cu zilele in care nu iesim . A mai patit cineva ?
Pupici !!

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Of, Laurici, tare mai aveti de tras cu colicii astia.
Oricum fiecare bebe e diferit si are ritmul lui, trebuie sa i-l ghicesti.
Al meu are program asa: noaptea somn ok, 2-3 treziri maxim, adoarme instantaneu dupa ce papa, de fapt adoarme la san, il pun in patut si gata. Toate bune si frumoase pana aici, la ultima trezire dinspre dimineata, pe la 5-6 il iau in pat cu mine si il alaptez asa, ca atunci imi e si mie maxim somn. Suge in legea lui, mai adoarme, adorm si eu si ne trezim in jur de noua. Ei si de cum ma scol din pat incepe circul. Desi de-abia a supt cere papa. Ma fac ca ploua,imi fac cafeaua rapid, il iau la baie, ii fac mini-baita, creia o pauzasc, masez, pudrez, imbrac. E cuminte in timpul asta dar daca prelungesc incepe sa planga. Daca il pun inapoi in patut framanta manutele si plange intr-un final. In timpul asta imi beau rapid cafeaua. Asa ca n-am incotro si iar ii dau san. Papa, la loc in patut. Peste juma de ora scenariul se repeta...Si tot asa pana la amiaza, nu ma lasa sa fac nimic, de abia pe la 12-1 apuc sa mananc si eu mic dejun si uneori nici nu m-am schimbat de pijama.Cand s-a linistit un pic il depun in carut si fuga la plimbare in parc, unde e super linistit. Miscarea carutului il adoarme instant. Afara se trezeste doar daca stau mult si ii e foame.
Asa ca, diminetile sunt grele la noi, la voi serile. Nu are colici, dar tot dimineata se chirceste tare pana face primul kk al zilei.
Seara e ok, in ultimul timp imi doarme maxim seara, de pe la 7-8 la 1-2. Eu stau treaza in perioada asta, desi ar trebui sa dorm.

Daca-i asa de agitat seara Andrei, nu poti sa-i muti plimbarea dimineata? Cred ca ti-e si tie somn atunci...

Greu e cand suntem mici si necajiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

adarev ia f-te bad girl si trimite-i ... la plimbare pe cei care vin cu astfel de comentariii

laura ieri am cumparat bonisan si alternez cu infacol; vad ca are efect

la noi programul e cam asa:

dim ma scol la 7:30 si ma duc sa supraveghez baiatul la spalat imbracat; sotul pune masa; eu pregatesc iaurtul cu semintele de in si taratele (acum serveste toata familia asa ceva dim ) si imi fac nesul cu miere; dc pitic se scoala in timpul asta il pasez intre mine si sot pana terminam cu aranjatul si ii dau san in timp ce iau micul dejun (il tin cu o mana p perna si cu una mananc - doar lichidele le evit in timpul ala sa nu se lase cu "accident"

la 8:30 sotul cu cel mare pleaca; eu il schimb pe cel mic, alaptez dc mai vrea si dupa ma duc sa ma aranjez si eu (cspalat/imbracat,cremuit, tratat taiatura de la cezariana, tratat hemoroid etc);

apoi ma apuc de lucru si mai trag cu ochiul pe la forum

dc nu e nimic urgent de procesat ies cu piciul afara in sling sau manduca (cu caruciorul am iesit o sg data si l a impins sotul ); eventual mai cumparam fructe /paine ce mai trebuie

apoi pana spre 5:30 totul se desfasoara in fctie de ritmul lui; cat doarme de regula lucrez sau de ex azi o sa calc/fac curat
dc nu doarme/caraie de burtica il tin pe perna pe picioare sau in sling sa am mainile libere sa butonez, sau dc vrea il tin in cosulet langa mine

dupa pranz ii fac baie sau inot in cada; la masaj ne cam chinuim ca nu ii place insa insist

la 5:30 vedem, dc e randul meu de iesit cu baietii afara ma pregatesc, il astept pe sot sa mi l aduca pe cel mare si ies cu ei (pregateste sotul cina care o mancam pe la 8)
dc iese sotul cu cel mare pregatesc eu cina; in situatia asta uneori mai ies cu victor si ma vad cu sotul si robert in parc, alteori nu;
in 2 dupa amieze sotul ajunge la 22:00 acasa si atunci ori mi l aduce mama pe cel mare de gma duc gradinita ori ma duc eu sa il iau

la 21:00 ii fac baie lui robert (atunci ii spune sotul povestile) sau invers.
pe la 22 de regula ambii dorm si pana la 12 am timp doar pt mine/sot si depinde,ori lucrez, ori citesc, ori vb cu sotul

e, de la 12 noaptea se scoala maxim la o ora jumate si de la 5 il iau cu mine in pat pt ca pana spre 7 pt ca caraie si maraie tareee de burtica, si dc il tin cu mine, eventual la san il ajuta
cel mare de regula in jur de 1 si intre 3-4 cere apa sau doar sa vin sa il mangai (da adoarme repede la loc de regula)

astept cu nerabdare sa se inchida operatia ca sa il iau in sling/manduca si seara sa fac ture cu amandoi in IOR (poate asa sa mai slabesc ca am ramas blocata la 59.5=60 kg ceea ce e multtt la cat de "inalta" sunt eu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Porumbita ce program frumos aveti!La noi inca e haos,sper sa intram si noi intr-un ritm dupa ce se termina vacanta lui Timi.
Si eu 59,5 am,la cei 1,54 ai mei .Mai am de dat jos 8 kg sa ajung la cat am avut inainte de sarcina.
Noi ne pregatim incet de plecare,sper sa nu-mi para rau.Conditiile sunt foarte bune la tara,aproape ca la noi,eu ma simt bine.Drumul il facem in 2,5 ore,nu-mi fac griji pentru Emma,daca i se face foame am papa la purtator.
Va doresc un weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ma bucur Porumbita ca aveti un program si la mine este haos , daca il doare burta nu se linisteste decat daca il tin sus pe umar si nici asa prea tare
Azi a fost si este jale din cursul noptii de la 3 jumatate plange , abia acum a atipit un pic ...si eu merg pe multe combinatii pt colici , imi pare rau ca nu am un progra m , cand doarme el incerc sa fur si eu o ora de somn . Ieri a fost o zi mai usoara si m-am ocupat si eu un pic de mine , dar tot sunt in urma cu curatenia prin casa , asa este cand stai acasa le vezi pe toate
Asta este ma rog la Dumnezeu sa ma tina nervii ca alta solutie nu am , am noroc ca nu gatesc de asta se ocupa mama , cred ca muream de foame pana acum
Sotul munceste de dimineata pana seara la 8, 9, 10 nu are o ora si sunt singura cu toate treburile , cumparaturi , spalat , calcat , bebe din astea de ale casei care trebuiesc facute toata ziua

Kimmy , o sa va faca bine iesirea , relaxare placuta .
Fleur , eu ies si dimineata cu el afara macar o ora dar la plimbarea de seara renunt momentan , vedem dupa botez , seara la bloc sunt o gramada de vecini , copii toata lumea sa-l vada , intru cu el ft agitat si pe mine ma caraie nu pe altcineva . Pentru moment sistam plimbarea de seara, sa vedem daca este vre-o imbunatatire .

Ma duc sa ma intind un pic langa el , sper sa reusesc ca de cele mai multe ori, cum ma asez si eu in pat atunci il gaseste trezitul

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

CAPITOLUL 56

Mergi la inceput