Bulgarasi de ianuarie-februarie 2013!!(cap13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Citat:
citat din mesajul lui xtraordinary

Crismac, nu pot decat sa-ti tin pumnii si sa te rog sa fii optimista, pe cat poti.
Legat de somitati, sunt total de acord cu tine. Mai ales dupa ce ti s-a intamplat, n-as mai avea niciodata incredere in anumiti 'profesori'.
Deci suntem trei mamici cu RH- pana acum, nu? Eu nu mi-am facut titrul pana acum, cred ca nici nu voi avea probleme. Voi merge cand ma trimite doctorita (acum am 11 sapt)..
In ce priveste sportul, ai incercat la prima sarcina gimnastica in bazin? Oricum la voi in Bucuresti aveti muulte optiuni...

Katy82 si tie iti doresc sarcina usoara si nastere naturala!

Despre jumatatoi, cred ca nu realizeaza ca noi suntem alea instabile emotional momentan si ei ar trebui sa fie tari. Oricum, cred ca toata chestia cu adaptarea la ideea ca vor fi tatici (sau taticix2) ii ameteste total

In alta ordine de idei, ATI PUTEA SA-MI SPUNETI CE BCF AU AVUT BEBEII VOSTRI LA ULTIMA ECOGRAFIE? Vreau sa vad daca intr-adevar fetitele au BCF mai rapid

scuze, inca sunt moderate mesajele mele si stiam ca probabil nu ati vazut intrebarea mea :) Deci CUM VA BATE INIMIOARA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Neata gagici! Tare as vrea sa va dau si eu vesti dar eu nu am . Noi asteptam sa vina saptamana viitoare ca sa ne vedem la ochi. Suntem fomiciosi si maxim de miscaciosi. Daca stau un pic si mi-e foame si nu mananc face beb un scandal in burtica ce nu am vazut. Am vazut ca vorbeati despre parcuri. Eu stau langa Sebastian. Am vreo vecina?

Am o prietena gravida in 22 de saptamani si a facut morfo saptamana trecuta. Pana saptamana trecuta i-au zis ca are baiat. Saptamana trecut ca e fata. Sunt curioasa cate o sa patim asa .

Pup burticile.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Mys ma bucur ca esti mai linistita! Sanatate multa!
Mena suntem vecine atunci. Eu stau pe la Mega.
pe toate!

10+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Mys ma bucur ca esti mai linistita! Sanatate multa!
Mena suntem vecine atunci. Eu stau pe la Mega.
pe toate!

10+
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Eu stau chiar pe dorneasca, adica mai aproape de mega decat de parc. Ce super. O sa iesim cu bebelusii afara la joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

din pacate la mine o sa fie dificil fara masina sa ajung undeva sa ne vedem eu stau pe langa Dragonul Rosu si nu prea sunt parcuri prin zona ... dar sper sa reusesc cumva sa ajung

Carmen 15+ cu
UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Ella, cand am fost la ecografie mi-a spus ca am tensiunea mai mare pe artera uterina dreapta, dar ca e prea devreme sa analizeze asta. Mi-a spus in schimb sa dorm pe partea stanga…

Anca, sa te faci bine cat mai repede

Aschiutza, sa vi cu vesti bune de la eco . O sa fie bine, o sa vezi. Saraca de tine, ai stat numai in casa pana acum ??

Lidia, eu iau elevit.

Mys, ma bucur ca a iesit bine si ca te-ai linistit .

Viki, eu zic ca e normal sa nu faci amnio cat ai infectie. Asta e unul din riscuri, de a baga ceva odata cu acul care intra in saculet. Aaa, si parca amnio e cel mai bine de facut intre 16 si 18s. Vad ca tu o sa depasesti, sa intrebi daca se poate face dupa s Distractie placuta, frumos program v-a facut co.

Voiam sa va intreb daca vi s-a intamplat si voua, mie mi se pare ca mi s-a umflat un pic intr-o parte la gat de cand sunt cu bebe, cred ca ar putea fi tiroida. Voi ati patit ?

Bubble, nu mi se pare un schimb interesant – covorul contra o luna de schimbat pampersi .

Maggie, sunt perfect de acord cu tine. E super important dupa o sarcina + alaptat sa nu te trezesti ca carente, cu anemii, cu dantura stricata…

Katy, facem schimb, eu va trimit niste racoare si voi imi trimiteti niste caldura

Xtra, nu am cum sa-ti pun BCF acum, nu am cu mine eco…

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

buna fetelor

noi numai ce ne-am intors de la gradina botanica a fost foarte frumos si acum ma pregatesc de nani

eu stau in bragadiru, inainte de centura si nu avem parcuri, dar mult spatiu de plimbat dar ai mei stau pe langa policlinica malcoci in rahova

18+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Neata gagici! Tare as vrea sa va dau si eu vesti dar eu nu am . Noi asteptam sa vina saptamana viitoare ca sa ne vedem la ochi. Suntem fomiciosi si maxim de miscaciosi. Daca stau un pic si mi-e foame si nu mananc face beb un scandal in burtica ce nu am vazut. Am vazut ca vorbeati despre parcuri. Eu stau langa Sebastian. Am vreo vecina?

Am o prietena gravida in 22 de saptamani si a facut morfo saptamana trecuta. Pana saptamana trecuta i-au zis ca are baiat. Saptamana trecut ca e fata. Sunt curioasa cate o sa patim asa .

Pup burticile.

cat de tare! probabil o sa patim mai multe asta important e sa fie sanatosi

18+ cu

Mergi la inceput

Xtra, bebelina avea 156 batai pe minut in timp ce dormea si intre 165 si 170 cand era treaza

majia, am intrebat de faza cu saptamanile si mi-a spus ca e ok sa o facem saptamana asta... dar nu cred ca as putea sa o mai fac saptamana viitoare oricum, joi o sa am 18 saptamani si 6 zile... sunt cam la limita daca aflam de infectie mai devreme si o tratam din timp, faceam de saptamana trecuta amnio si scapam de tot stresul asta si acum eram preocupata sa imi fac bagajele pentru mare dar lasa... mai e un pic pana sambata

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardna11111 spune:

Carmen pana la urma cel mai apropiat parc e dna Ghica de unde sunt eu :)

UM 26-04-2012; DPN 31-01-2013 14+

Mergi la inceput