Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Eu am folosit babylove scutecede la dm cand Vladut avea 2 ani dar pentru la cresa doar. Mie nu-mi prea plac, au s uprafata de bumbac intr-adevar dar sunt foarte groase in comparatie cu pampers si mai rigide. Nu stiu cum e varianta pt noi nascuti dar daca sunt la fel, nu le-as recomanda.
Huggies n-am vazut pe aici, Fixies as vrea sa incerc.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelique_19

Fetelor tocmai am venit de la Lidl,mi-am luat pantaloni de gravida,un pic larguti si jos la picioare si sus la burtica,bine ca la mijloc sunt buni.La burtica partea din bumbac e foarte larga si ma bucur ca imi va creste burtica si sigur mai pun ceva kg pe mine si o sa fie tocmai buni peste o luna si ceva.Am luat o salopeta de dormit pentru bob,am luat una ca avea doar albastre si roz si nu am vrut sa ii iau 2 la fel.Aveau si body-uri cu maneca scurta dar nu am luat,paturici si prosop cu gluga.Cred ca maine ma duc sa iau prosopulSi am mai luat o geanta pentru iesit afara de pus biberoane ,schimburi si ce mai trebuie.Acum trebuie sa mananc ca sunt moarta de foame,dar revin un pic mai incolo.

22+ cu Stefan Lucian

GTi-ai luat blugii de la Lidl sau pantalonii de trening? Ca si eu vreau sa-mi iau, dar abia maine pot ajunge. Si geanta de unde ai luat-o? Tot de la Lidl? Offf ce ma enerveaza ca trebuie sa astept oana maine cand imi vine indemnizatia

27 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Ary, bebelina mea avea la 21 sapt 385 g. Si eu mi-am pus semne de intrebare dar apoi m-am linistit...are ea timp sa creasca pana la nastere

22+ cu Eva Maria

Mergi la inceput