Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Noi la Andreea am folosit aproape exclusiv Pampers pana cand fata mea a facut o iritatie de care am scapat abia dupa o luna. atunci am folosit o perioada scutece marca Kaufland (nu mai stiu exact cum se numesc) ca mi se pareau mai ok si decat Happy si calitativ si la pret. Am inceput cu olita si acum folosim Pampers (ca nu ii mai conveneau celalalte deloc) numai in timpul somnului.
Dar as renunta la ele in favoarea unora mai 'naturale', vorba lui Onutz.
Eu acum caut inspiratie pt modele pe peretii camerelor de copii, ca nu as vrea sa-i las peretii goi. M-am uitat si la stickere pe net, dar incanu am vazut nimic fain la noi.

27 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Onutz, cred ca Doura spunea la un moment dat ca servetele umede nu sunt bune, si ca cel putin cand esti acasa poti spala copilul cu apa direct - sfat pe care eu intentionez sa-l urmez, baia e langa camera ei, ii bag imediat fundul in chiuveta

PS: mor de ras ce de planuri facem noi acum si parca vad ca ne pun astia parul pe moate si nu se va mai pupa nimic cu realitatea

gogoasa hormonizata

Mare dreptate ai. Ma si vad impacientata toata ca nu stiu ce sa ii fac. Parca vad ca ma mut cu tot cu copil la soacra.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Popinici spalatul prea des nu e recomandat pentru ca usuca pielea. Va recomand sa incercati acele servetele care se uda, asta daca le puteti gasi. Astea erau si in spital si chiar ma minunasem ce-i cu ele apoi moasa mi-a recomandat sa folosesc doar asa ceva. Specific doar ca mi se pareau un pic rigide,cele umede sunt ceva mai moi.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

am stabilit ca luam huggies pentru inceput...apoi sa vedem,mai cautam.eu am pielea atopica si ma gandeam ca si mogaldeata mea o sa aiba la fel...dar nu neaparat avand in vedere ca ovulele le-am luat de la o donanta...servetelele umede nu prea ma incanta...am gasit acum pe net servetele ecologice,biodegradable, fara parfum, fara alcool,fara clor.de suavinex. unele sunt cu musetel si aloe vera...trebuie sa mai citesc despre ele.si la pret sunt ok...70 de unitati la 3.28.

embarazada de 23+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Popeasco, cand imi trimite jumatatoiul o sa postez pozele cu peretele din camera care va fi a demoazelei. E pictat cu Ariel si pestii ei (asa l-am mostenit de la proprietari). Si pentru ca vom muta un dulap de acolo, vom avea nevoie si de niste stickere suplimentare care sa astupe niste gauri din perete, si am vazut undeva pe net toti pestoii lui Ariel; baga si tu nasul, poate vezi ceva ce-ti place (la noi, daca nu ar fi fost conditionarea de pesti/sirene, alegeam niste stickere gen safari/ferma - cu toate animalele posibile)
www.decoratiunicreative.ro/ro/Autocolante-decorative-mari--c32--f2.html" target="_blank">http://www.decoratiunicreative.ro/ro/Autocolante-decorative-mari--c32--f2.html

Mai sunt si aici, dar mai scumpe:
www.happywall.ro/index.php/cat/c59_Animale.html/page/3" target="_blank">http://www.happywall.ro/index.php/cat/c59_Animale.html/page/3

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Salutare burtici!
Despre catei/pisici nu am ce sa va zic, mama mi-a explicat mereu ca nu au ce sa caute in casa si pt ca am crescut la bunici am asociat mereu curtea cu animalele. Asa ca in apartament singurele vietuitoare au fost niste papagali,primii 2 au decedat instant..cred ca i-am cumparat prea mici,cel de-al treilea a fost cadou si a trait vreo 2-3 ani pe la noi,nu stia sa zboare,nici sa zica vreo silaba.L-am facut cadou nepotelei din Franta si a decedat acolo,banuiesc eu ca de dorul mamei mele,doar ea il baga in seama.

Cu privire la scutece,eu nu as fi asa categorica in privinta lui Pampers,nasa mea a folosit intotdeauna pt fetita si nu a avut vreo problema.Acum daca ii dau totul numai BIO-cotton bio la haine,hrana bio s-ar putea sa faca alergie la orice folosim noi in lumea reala.Sa fim seriosi,toata lumea vrea ce e mai bun pt copilul lui dar extremele nu sunt bune.Sunt milioane de copii ce au folosit si scutece "corporatiste" din hypermarket si sunt bine mersi.In plus le gasesti oriunde daca nu le-ai luat cu tine,au acelasi miros si copilul e obisnuit cu ele.
Tocmai ce am intrat in contact cu 2 copii,unul crescut ca la carte si care face bubite de la alta apa decat cea folosita dintotdeauna de mama lui/oua de tara/etc si altul crescut relaxat care nu pateste nimic daca mananca marul cazut pe jos sau oua de la bunica.

Nu vreau sa fac planuri detaliate,depinde prea mult de cel mic si de tine cum te schimbi...mai ales ca e primul copil in cazul meu si habar nu am cu ce se mananca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am scris un mesaj si cand sa dau send s-a inchis laptopul si l-am pierdut..deci..o iau de la inceput...
spalatul la fund la fiecare schimb de scutec nu usuca pielea..nu e nevoie de sapun/gel , ci doar de apa calduta...afara nu aveti cum sa spalati asa ca va trebuie servetele..ideale sunt cele care se uda cu apa..eu am din china niste pastile de bumbac care se pun in apa si se umfla si se transforma in servetele...huggies au ceva fara parfum si lotiuni, pure parca se numesc...au si la DM ceva nu stiu sigur trebuie sa intrebati..eu tot va recomand huggies scutece pt ac mi s-au parut cele mai neplasticoase, cele pt new born nr 1 si 2 au bumbac organic..pielea respira bine..bb nu se irita...dar intr-adevar sunt mai scumpe ca pampers si celaalate ..am prietene care mi-au spus ca la DM au scutece , babylove se numesc care sunt f ok..si alea fara lotiuni si altele chestii si mult mai ieftine decat huggies...puteti sa incercati vedeti cum vi se par..magazine DM am vazut ac aveti cam peste tot prin romania , dati search pe net sa vedeti unde aveti in orasul vostru
misso a facut o iritaie oribila cand am folosit 1 data pampers (nu gasisem huggies la farmacia de langa mine si era seara )...am mai avut prietene care tot asa mi-au spus ca bb-eii s-au iritat oribil de la pampers..nu zic ca la toti o sa fie asa, poate unii ii accepta f bine..pt misso nu au fost buni ..

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Fetelor tocmai am venit de la Lidl,mi-am luat pantaloni de gravida,un pic larguti si jos la picioare si sus la burtica,bine ca la mijloc sunt buni.La burtica partea din bumbac e foarte larga si ma bucur ca imi va creste burtica si sigur mai pun ceva kg pe mine si o sa fie tocmai buni peste o luna si ceva.Am luat o salopeta de dormit pentru bob,am luat una ca avea doar albastre si roz si nu am vrut sa ii iau 2 la fel.Aveau si body-uri cu maneca scurta dar nu am luat,paturici si prosop cu gluga.Cred ca maine ma duc sa iau prosopulSi am mai luat o geanta pentru iesit afara de pus biberoane ,schimburi si ce mai trebuie.Acum trebuie sa mananc ca sunt moarta de foame,dar revin un pic mai incolo.

22+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Angi, eu acum vorbesc din povesti si forumuri, da?
Adica nu luati ce zic eu litera de lege
Asa...
Din cate stiu eu pana acum scutecele astea de unica folosinta (toate sau aproape toate) sunt mega tratate si impregnate cu tot felul de geluri si/sau bobite care "transforma lichidul in gel" (citat din reclame ). In afara, carora li se adauga diverse lotiuni care contin printre altele vitamina E si/sau aloe etc, ma rog, tot felul de gaselnite d-astea.
O parte dintre ele sunt cel putin iritante pentru pielea sensibila, o mica parte sunt substante cel putin controversate pe care si eu, om mare, incerc sa le evit.
La inceputurile cautarii mele am dat de un blog f interesant, criticomamica.blogspot.com, unde am citit o gramada de lucruri interesante despre aceste scutece in postul "Pampers versus restul lumii".
De cativa ani tot citesc despre diversii compusi din creme, lotiuni, sampoane, geluri, toate produsele pe care le folosim cel mai mult si am ajuns la concluzia ca nu prea ne putem feri de ele. Si poa' sa zica cine-o zice, produsele eco, bio, simple, fara porcarii in ele sunt f scumpe, eu una nu mi le permit pe termen lung. Chiar am incercat.
Nu stiu de ce e paradoxul asta. Un produs care contine 35 de ingrediente costa 10 lei si unul care le contine pe cele 5 pe care trebuie sa le contina costa peste 40 lei. Pentru ca e "natural".

Ma rog, discutia e lunga, eu am zis despre Pampers pentru ca este poate cea mai cunoscuta marca, nu neaparat cea mai apreciata, asupra careia eu, una, m-am hotarat deja.

Asta ca sa nu incep discutia despre servetelele umede. Dupa parerea mea cele larg disponibile in hypermarketuri de la producatori precum Johnson & Johnson, Procter & Gamble etc au ingrediente la fel de naturale ca si celelalte produse ale lor. As vrea totusi sa gasesc unele cat mai simple, nu am nevoie de super lotiuni in ele, din cauza asta am initiat un nou sondaj de opinie.

O sa investighez in paralel si ingredientele din lotiunile fabuloase din servetelele umede pe care le gasesc si revin cu impresii oricum. Daca ajung la concluzia ca un produs e in principiu bun o sa-l folosesc si o sa-l recomand.

Cam asta e parerea mea, sunt complet deschisa si altor pareri, impresii, sfaturi etc

Onutz 24+ cu Lucian

Mergi la inceput