Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,in sfarsit am dormit mai bine......nu m-am mai trezit la 6 dimineata...e drept ca la 12 noaptea spalam hainele piticei mele...dar macar m-am odihnit!!

ANGIUTA pacat ca nu vine si sotul...dar gandeste-te ca si el regreta ca nu te poate insoti, cu siguranta..se va gandi la voi.
BUBU s-a racorit la tine si au venit caldurile la mine!!!!!! azi si maine e cumplit...o sa stau cumintica in casa...

MENICS si eu am observat ca bebele raspunde la atungere. uneori daca ma intind si stau linistita in pat si o strig, ating burtica sa vezi cum isi face simttia prezenta....acum ii e foame ca se agita de zor...
felicitari pentru rezultate. maricecl bebele...sa va traiasca si sa fie sanatos!!

si eu o sa iau huggies la inceput. aici se gasesc, nu e o problema.
nu imi plac animalele in casa mai ales daca e si un copil mic...nu as tine, dar asta pt ca mie tare groaza de par...as fi obsedata sa nu inghita vreun fir de par...desi am citit multe articole cum ca e benefic pt copil un animal, ca se responsabilizeaza,ca e mai ordonat....
servetele umede sau nu?aici se spune ca cele mai indicate sunt cele uleioase(cred ca asa le zice la noi) de sebamed...mai citesc...

sa aveti o zi faina.

embarazada de 23+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

tocmai am citit un articol referitor la scutece.au facut un top 10 al celor mai apreciate scutece de mamici.pe locul 1, cu 75 de puncte din 100 au iesit cele de lidl! si pe 2 cu 72 cele huggies de nou nascuti...interesant, nu? nici nu am auzit de cele de lidl...voi?

embarazada de 23+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Eu cred ca raman fidela Pampers. La primul ne-am descurcat foarte bine cu ele. De servetele am mai zis, pentru inceput am mai zis, mai bine cele de hartie pe care le udati cu apa. La dm, marca lor, baby love se gasesc.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Mami, ca proprietar de catel razgaiat si mofturos, iti spun ca: singurul care poate corecta catelul este sotul tau. Cand incepe sa te maraie, el este cel care trebuie sa-l pedepseasca. Faptul ca l-a trimis de-acasa, a fost interpretat de catel ca fiind opera ta, asa ca te uraste nitel mai mult acum. Nu te lasa afectata de comportamentul lui, este un animal si poate fi invatat/dezvatat/conditionat de orice. Cea mai buna arma a ta este sa il ignori si atat.
Cat despre relatia catelului cu cel mic, atat tu cat si sotul trebuie sa delimitati zonele cainelui de cele ale copilului si sa lasati cainele sa inteleaga ca acel copil este tabu (nu feriti copilul din calea cainelui, ci interziceti cainelui sa intre in camera unde este copilul sau sa se apropie de copil).
Iti recomand sa va uitati la "Cezar si cainii" - si sa incercati sa aplicati cateva metode de acolo.

Si nu sunt de acord ca e prea tarziu sa corectezi un caine, la fel cum nu sunt de acord ca atunci cand stapanii au gresit (ca tre sa recunoasteti ca din cauza voastra e asa) animalul sa plateasca cu o schimbare de domiciliu.
De exemplu, cateaua mea avea 8 ani cand jumatatoiul ne-a intrat efectiv in casa. Iar inainte nu socializase deloc cu el. A durat 4 zile sa-l accepte, iar acum e innebunita dupa el. E clar ca in mine are mai multa incredere, dar cand il vede face pipilica de fericire. Metoda a fost foarte simpla: i-am spus lui B sa o ignore cu desavarsire, dar in acelasi timp sa o lase sa se apropie de el (sa-l miroasa, sa-l verifice cand ajungea acasa). A functionat pentru simplul motiv ca in relatia cu el eu nu am intervenit decat in prima zi, cand nu i-am dat voie sa-l latre si am trimis-o la coltul ei. Ne latra si acum cand ne pupam, si se mai si infige intre noi uneori, dar daca o admonestez se potoleste. Ma rog, pot perora pe tema asta o groaza, dar mi-e ca facem off-topic aici.
Retine atat: tu nu trebuie decat sa ignori cainele si sa nu-i arati in nici un fel ca te afecteaza apucaturile lui, iar sotul tau tre sa se impuna in fata cainelui. (mai poti incerca sa fi tu singura care ii pune apa si mancare - fara alte dragalasenii, nici nu trebuie sa te uiti la el sau sa-l anunti ca i-ai pus de mancare, doar sa te vada ca tu gestionezi castroanele - asta e santaj stiu)

Bubu, nu, nu i-am manuit pe cercei; chiar ziceam ca pana nu pipai eu obiectele nu iau nimic.

Bioana, Onutz, asa-i, cartea aia am postat-o in spirit de gluma - in ziua de azi exista instructiuni pentru orice. Iar aceasta: www.eusunt.ro/carte-Tatal-gravid~2271/" target="_blank">http://www.eusunt.ro/carte-Tatal-gravid~2271/ este biblie! Le explica negru pe alb cum trebuie sa ne rasfete! (logic ca i-am facut-o cadou jumatatoiului de Paste )

Popeasco, sunt rase de caini care nu naparlesc (vezi caniche, cum am eu), ci doar le pica parul in acelasi ritm in care ne cade si noua. Si rase de caini chiar recomandate pentru convietuirea cu un bebe.
Acum sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt lesinata dupa caini gen Asociatiile pt protectia animalelor (adica pe aia de pe strazi nu am nimic impotriva sa-i eutanasieze, as dona si bani pentru asta), dar sunt de parere ca odata ce ti-ai luat un caine, ti-ai luat un angajament pe viata (viata cainelui) si nu-i inteleg pe cei care dau cainele din stanga in dreapta invocand diverse motive, desi noi suntem principalii vinovati pentru cum reactionaeaza bietele fapturi (acum nu neg ca mai sunt si caini deranjati la bibilica din motive strict genetice) - Mami - no offense.
Si la fel, sa nu va imaginati ca uneori nu am emotii in ceea ce priveste relatia Bellei (cateaua) cu Mara (copila). Eu o tot vad pe Bella dormind covrig la usa camerei si scancind la fiecare susur al Marei. Dar pe de alta parte ma tem si de eventuale reactii nedorite ale cainelui, si nu stiu daca in momentele alea voi fi suficient de lucida incat sa corectez catelul ca la carte. Asa ca in primele saptamani catelul si copilul se vor intalni cat timp va fi si mama mea prin zona.

Mena si eu o intarat pe a mea ca sa ne conversam/jucam seara. Daca vad ca nu da singura semne incep si bat darabana pe burta, sau il chem pe jumatatoi, care e atat de delicat cu burta incat mai are nitel si ii intra boantele alea direct in uter (daca asa o sa se joace si cu fie-sa ma tem ca o sa-l des-tateasca asta mica f repede). Am citit undeva ca uneori bebeii asteapta semne de la noi ca sa-si inceapa dansul, asa ca ....liber la zgaltait burtileeeeeee!

M-am intins cat o placinta, sa ma scuzati acum c-am perorat atat despre caini.

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Va spun si eu povestea mea cu animale. Noi am locuit la curte de cand avea sora cea mica un an, eu 7, si animale am avut mereu. Gaini, porci, pisici, catei, iepuri. Inainte sa o nasc pe Bia aveam o catelusa Maya. Era sociabila cu toti si foarte atenta cu beblusii. O tineam la tata in curte cand am nascut fata si la prima intalnire a fost foarte mirata, desi mai vazuse bebelusi. I-a fost dedicata in totalite. Daca o lasam in carut in curte, statea si o pazea. Daca incepea sa planga venea sa ma latre si ma ducea la ea. In parc nu se apropia nimeni de caurt.
Daci sunt animale care accepta copii si chiar li se dedica in totalitate.

Menics, eu mi-am luat perna de la Lidl. E tare buna. Nu atat cat sa o tin in brate ci sa imi pun picioare pe ea noaptea.

Nicoleta 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bioana, depinde cine e in spatele "sondajului", de obicei astea sunt reclame mascate. Fiecare producator se lauda ca produsul lui e asa si pe dincolo. N-am incredere absolut deloc in sondajele astea si nici in "Customer reviews", astea sunt platite de cele mai multe ori.
Eu as vrea sa vad niste mostre mai intai, cumpar un pachet, testez (pe saracul) si iau o hotarare.
In Ro am vazut cateva mostre in carrefour (din pacate nu am alte hypermarketuri mai aproape decat mizeriile astea scumpe si limitate), care erau, bineinteles, putine si vai de capul lor.
Mai e nitel timp.
Imi pun cele mai mari sperante in Baby Expo, sa vad ce gasesc acolo- o mostra, o promotie, un cadou
Sigur, dar sigur-sigur nu voi cumpara marca Pampers sub nici o forma.

Fetele, care sunt cele mai bumbacoase scutece de unica folosinta? Si care nu contin super gelul mega absorbant?
Eu vreau unele fara briz-brizuri, parfum, gel, plastic. face 3,14 3,14 si kk, nu acid sulfuric.

Si sa nu uitam de servetelele umede
Cred ca pana la urma o sa folosesc servetele de hartie pe care o sa le ud cu apa

Onutz 24+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Eu am auzit de scutecele de lidl, cineva avusese curiozitatea sa semi-deschida un pachet si am tras si eu cu ochiul - big no-no. Adica mi se pareau grosolane rau. Acu' depinde si ce se gaseste acolo, ce au mai aparut noutati, ca asta era cam acu 1 an jumate. Si cu Huggies nu ma mai stresez, iau de la Sensiblu si gata. Ca daca le iau de pe net mai platesc si transportul si iese mai scump.

27 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Onutz dar ce au Pampers de esti asa inversunata impotriva lor? Mie imi plac ca sunt moi, se muleaza frumos.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Vad ca se vb de animalute. Eu am un motanoi. Ma divinizeaza. Pentru el eu am fost si sunt "capul turmei" dar cu al meu sot face ce vrea. Nu cedez in fata lui la miaunat, la sclifoseli dar si cand e de alintat tot la mine vine. Partea ok e ca nu e gelos deloc. Cu parul am rezolvat-o in mare parte. Am gasit o solutie care ii place si lui si care imi convine si mie. Nu stiu cum o sa reactioneze cand o sa imi vada bebelusul. Acum cateva zile i-am adus nepotii care l-au fugarit si l-au flocai si bietul motan nu facea nimic, desi nu e chiar genul blegut asa.

O intamplare funy: inainte sa raman gravida motanul dormea cu mine si soata in pat. La 5-6 dimineata ma musca de nas si de obraji ca sa ma trezeasca sa-l flocai. Il certam, il dadeam afara si asta era tot. Dupa ce am ramas gravida si inca nu stiam, motanul, la 5-6 dimineata a inceput sa il chinuie pe sot. De mine nu s-a mai atins. Mi s-a parut curios dar imi convenea situatia si am tacut . La scurt timp dupa aceea am ramas aflat ca sunt gravida. E minunat traiul cu animale in casa, am avut toata viata pisici sau caini sau papagali, dar trebuie sa stii sa te impui de la inceput.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 18+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Onutz, cred ca Doura spunea la un moment dat ca servetele umede nu sunt bune, si ca cel putin cand esti acasa poti spala copilul cu apa direct - sfat pe care eu intentionez sa-l urmez, baia e langa camera ei, ii bag imediat fundul in chiuveta

PS: mor de ras ce de planuri facem noi acum si parca vad ca ne pun astia parul pe moate si nu se va mai pupa nimic cu realitatea

LE: eu am la dispozitie cartea "mama si copilul" de Capraru, dupa care m-a crescut mama - editie 70-80, cand nexam pampersi si servetele umede; acolo scrie negru pe alb: la fiecare schimbat sugarul va fi spalat cu un colt de scutec umezit si uscat prin tamponare. Dupa scaun pielea se spala cu apa calduta si apoi se unge cu ulei.
O sa-mi iau si editia recenta, am vazut-o ca e prin librarii si o sa fac comparatii de curiozitate

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput